Laki_90 620 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja i jesam za to ....6-7 minuta mu treba da dostigne radnu temperaturu....nista mu nece biti...nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djile77 15 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Novi Sad-Veternik Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Druze Rade,cini mi se da je termostat dotrajao.isti problem sam imao jesenas..u mestu se primakne radnoj temp,a cim krenes pocne da pada,identicno ponasanje..da ga malo izganjas na kratke relacije spustio bi i malo benzina u karter,omirisi ulje..ne znam kako kawe funkcionisu,ali moj piaggio sa novim termostatom nagura u mestu temperturu na pola za manje od 5 minuta,i to na vrlo hladnom vremenu,i naravno kada krenem ne mrda sa pola..tako da ta prica od 4 km sa hladnim motorom ne pije vodu,bar ne kod ovog mog sokocala..da napomenem da je i moj termostat izdao odjedared,nicim izazvan..:-) Kod mene cak ni u mestu posle 10 min rada se nije primaklo radnoj temperaturi i onda kad sam ga provozao i to malo sto se digne kazalja pola jos ode prema plavoj liniji. Koliko god da ga u mestu ''turiram'' nema dimic nigde ne mirise benzin na auspuhu niti ono kad trosi ulje Sve "smrdi" na termostat,verovatno zaglavio na otvoreno..nista strasno,i desava se cesto,kako na kolima,tako i na motorima.najbolje se javi svom majstru da proveri,sitan kvar koji moze izazvati vece probleme i ostecenja ako se ne "leci" na vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan vozim motor 2 marta kod majstora pa cu da javnem sta je zapravo problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Februar 24, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @porta budni ubedjen u pogresno @laki samo se ti nadaj @rade proveri termostat, 99% je neispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala dobri satelis skinuo sam sve plastike sa motora i sad ide kod majstora da pogleda sta kako pa javljam usput posto sam ga vec rasklopio iskoristicu da ga vratim u fabricko stanje sto se tice cistoce kacim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Februar 25, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam na poklon pinlock sa zatamljenim vizirom sa kojim se ujutro nista zivo ne vidi, ali imam moj vizir koji nije spremljen za pin lock pa me interesuje dali ima neko te male "klinčiće"da ne vadim iz drugog vizira vec da imam oba za eventualnu upotrebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 25, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan @porta budni ubedjen u pogresno @laki samo se ti nadaj @rade proveri termostat, 99% je neispravan Pa kazi nama bambusima kako da uradimo zagrevanje kako treba....da ne moramo opet da dolazimo kod tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Februar 25, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Laki sinko sve ti lepo pise gore dovoljno je da upalis, otvoris kapiju, kaciga na glavu i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuu koleZe moje drage ala sam se nagurao motora danas do majstora cirka 2km!!! E nisam iz principa hteo da dam 1000din za slepanje u kombiju !!! Sad cekam da ga zavrsi pa se nadam da cu konacno da se vozim u 2013godini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo uzbrdo il nizbrdo De za hiljadarku moze lepa kolicina cevapa da se kupi, a pri tom malo radis na kodniciji Vala teski su ko TE pec, nadam se da me nece nikad izdati negde na nekoj losoj geografskoj poziciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Auuu koleZe moje drage ala sam se nagurao motora danas do majstora cirka 2km!!! E nisam iz principa hteo da dam 1000din za slepanje u kombiju !!! Sad cekam da ga zavrsi pa se nadam da cu konacno da se vozim u 2013godini!!! Sta mu radis,gde ga guras kad treba(odrzavas)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nesto zeza struja nemam pojma verovatno neka glupost!!! A majstor je cuveni Vule Marving ako te zanima gde je naPP da ne reklamiram ovde!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kako da kacim slike ranije sam mogao samo citiram nekog i ubacim slikice direktno sa kompa, naravno smanjene a sad to ne mogu ,zastoooo :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si napunio qvotu koji ti forum daje... Proveri prvo to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Februar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Другари имам једну дилему па ми треба помоћ ако неко зна.Гледам пинлок за своју кацигу иначе Каберг Конда,цијена права ситница , а онда схватим да ми треба и нов визир који има припрему за пинлок па тек онда пинлок.Да ли сам у праву Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ako kaciga nema "pinlock prepared" vizir,trebace ti novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan novi ili ( nauceno od koleze iz mudrakovca ) sablon po kom ce se izbusiti rupe na postojecem viziru i ubaciti pinovi i imas pinlock vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ufff sto videh lepoticu danas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @Crni Ovo mi je drugar iza tebe,Milos,jel to u Bolecu centar S ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,Milos dobar decko on je sad u centru s zaduzen za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ufff sto videh lepoticu danas Уф, ти баш не знаш шта ваља! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bre ljudi, meni je ova Honda oduvek bila OCAJNO ruzna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I meni isto Tony i ako je prvi put vidim ...Izdužena je nekako ko Alien Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Februar 26, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zlo i naopako kako izgleda, bila ruzna ili ne.... vrlo rado bi je posedovao . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Honda dn-01,prelepu liniju ima (podsecame na ajkulu)jos kad sam je video pre 5-6 god na adi pola sata sam balavio.680 cc ,automatik ,60 konja ,plus tockovi 17 inca,ma bre skuter ...po meni prelep dizajn ali jos uvek skupa Mejbi nekad bude moja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...