alexanto 5392 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, zivim u bg, vozim aprillia 500 scooter, zivim i radim u bg, danas sam postao član bjbikers, pozdrav Pozdrav i dobrodošao! Koju Apriliju voziš, Scarabeo ili Atlantic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sretan Bozic, Hristos se rodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi, Srecni praznici svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, zivim u bg, vozim aprillia 500 scooter, zivim i radim u bg, danas sam postao član bjbikers, pozdrav a gde zivis??? salim se naravno,dobrodosao medj nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa da se zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Srecan bozic, HRISTOS SE RODI....vidimo se u subotu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji... HRISTOS SE RODI !! Srecan vam praznik, da ga provedete sa najmilijima u zdravlju,veselju,ljubavi i sreci !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Labridens 9 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki burgman executive AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,clan sam foruma od pre neki dan...znaci novajlija,:D:D zelim vam svima SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE i HRISTOS SE RODI !!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu! Živ bio i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Labridens 9 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki burgman executive AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,i nadam se da cemo se i upoznati na nekoj sledecoj voznji ili druzenju...jedva cekam sezonu :moto3:,zahvaljujem jos jednom na dobrodoslici :takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, zivim u bg, vozim aprillia 500 scooter, zivim i radim u bg, danas sam postao član bjbikers, pozdrav Pozdrav bato i veoma dobrodosao u sektu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,clan sam foruma od pre neki dan...znaci novajlija,:D:D zelim vam svima SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE i HRISTOS SE RODI !!!! Dobrodosao !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan SRECAN BOZIC HRISTOS SE RODI !!! pozdarv za nove kolege samo nek se sirimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eh, konačno ovih peko 600cc ima za podsektu.. Da su nam živi i zdravi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari novi i stari, srecan Vama BOZIC, HRISTOS SE RODI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale888 3 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprillia 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, zivim u bg, vozim aprillia 500 scooter, zivim i radim u bg, danas sam postao član bjbikers, pozdrav Pozdrav i dobrodošao! Koju Apriliju voziš, Scarabeo ili Atlantic? Atlantic, pre toga sam vozio dugo Kymco grand dink 250. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2090 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Bozic i ovim putem svim drugarima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene, drugari srecni vam Novogodisnji i Bozicni praznici i zelim vam sve najlepse u ovoj godini "motornih ala"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1054 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hristor se rodi drugari i puno zdravlja i srece vama i vasim porodicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Januar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, zivim u bg, vozim aprillia 500 scooter, zivim i radim u bg, danas sam postao član bjbikers, pozdrav Pozdrav i dobrodošao! Koju Apriliju voziš, Scarabeo ili Atlantic? Atlantic, pre toga sam vozio dugo Kymco grand dink 250. Pa pametan covek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 9, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan Zorane...sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zoki sve najbolje! Puno sreće i zdravlja i da te Burgman služi kako si zamislio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Zoraneeeeeeee!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da si nam ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja kad god udjem da vidim sta se desava nekome rodjendan ... Srecan rodjendan Zoranu, a i svima kojima sam verovatno propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Januar 9, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki da si ziv i zdrav 100 godina Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...