Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Šta da ti kažem - stopili su se prosto zajedno... kao jedno biće... Sledeće sezone ima da bude GPS 100 : Atlantic 100 ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• МК Братство, 1943 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Sto bi meni trebao jedan antistres, ako mi cika Rajko zavrsi kofer ja cu jedan dan vikenda da se istresiram do NS-a da Bigi vodi na Index :nanana:

samo se javi bas sam juce bio na indexu i bio je EXTRA!!!!

• Svakom po zasluzi, 12426 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sto bi meni trebao jedan antistres, ako mi cika Rajko zavrsi kofer ja cu jedan dan vikenda da se istresiram do NS-a da Bigi vodi na Index :nanana:

Danas sam bio vredan i skoro sve završio :) Trudiću se da ga kompletiram sutra ;)

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

meni juce na motor_iću pisala najveca dnevna 122km/h, samo sam se slatko :lol: :lol: :lol: i nastavio da mu vadim dušu na 110km :zvizduk: :zvizduk: ...

motorce@ sto je dobra jakna nema sta ali i cena, tesko da ce neko dati 200 jevreja za jaknu ( na Louis.de za te parice jakna, pantalone i rukavice )

Alex@ zemljotres-urnebes-antistres 0takoje.gif

Jakna je bruka i ja cu je možda uzeti, a što se tiče Louisa.de misllim da je glupo poredjenje sa ozbiljnim firmama... npr za jednu Arai kacigu ljudi daju i po soma evrica, a nisu kupili 17 duccinijevih kaciga (a u gradu imas vise Arai nego duccini kaciga) nema se :zvizduk: :zvizduk: ...

verovatno ti je i zenica spomenula ona kolica za bebe "stoke" od soma evrica kojih ima vise u gradu nego ovih sto sam ja kupio za 10000rsd, poenta price je da se svi foliraju kao nema para pa tras somica da se dete "kvalitetno" vozi ...

• Podržavam 2

mene ste nasli mangupi nijedni cc cccc ccc :lol: ...

Vozim silver winga 600 abs, a prevozno sredstvo mi je piaggio 200cc komada jedan crni :zvizduk: :zvizduk:

• Integrisan, 9317 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

motrce@

Slazem se sa svim gore navedenim 0takoje.gif svako bi voleo da ima dobra kola, motor/skuter, sat i sta ti ja znam jos ali kod nas obicnih smrtnika kad spomenes 200,300 i vise jevreja za bilo sta od opreme vecini zvoni u glavi mnogo..skupo..mnogo 0stabre.gif da zivimo u Svici bilo bi po ruskom samo DAVAJ DAVAJ 0namigivanje.gif

Jakna je bruka i ja cu je možda uzeti, a što se tiče Louisa.de misllim da je glupo poredjenje sa ozbiljnim firmama... npr za jednu Arai kacigu ljudi daju i po soma evrica, a nisu kupili 17 duccinijevih kaciga (a u gradu imas vise Arai nego duccini kaciga) nema se :zvizduk: :zvizduk: ...

verovatno ti je i zenica spomenula ona kolica za bebe "stoke" od soma evrica kojih ima vise u gradu nego ovih sto sam ja kupio za 10000rsd, poenta price je da se svi foliraju kao nema para pa tras somica da se dete "kvalitetno" vozi ...

U pravu si kolica ionako koriste deca do max godine ipo starosti barem su moja tako...a i uvek se nadje neko od baba i deda da ih kupi,,,1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Integrisan, 9317 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

priznaj da je bilo price o "stoke" kolicima :tras1: ... :lol:

Hahahahah malog i zence pod ruku pa pravac na selo 1aha.gif tamo ima "stoke" na pretek za male pare, razne kilaze 1lol.gif

Ove "stoke" su prava burzoazija, cena prava sitnica hiljadu somica

Uzeli smo Giordani Ethos duo set ma da smo prvo gledali Peg Perego... izgleda da ce nam trebati nova tema "MSC Juniori 2BJB2.gif, klincionhishead.gif i klinceze2jee2.gif"

nesto zanimljivo http://www.youtube.c...v=SgZCk7tMOYc#! 1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 2

Auuu bre pa sta je ovo kako pade kisa i spusti se malo temperatura svi odose u hibernaciju ...nidje nikog na forumu sem as par komaTa koleZA!!!1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja