Crni. 448 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan ps.nego ovo nadjo tamo u nekoj temi o gulasu ... citiram,, pozdrav organizatoru imam molbu da prijavim ekipu MAKSI SCOTER KLUB veronika zapis i pleasse demro.st ,,,o cem se radi Rajko,Aleksanto ? Nemam pojma o čemu se radi a i ja to ne vidim u temi o gulašu... daj link. http://forum.bjbiker...sh/page__st__20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Srpski je jezik a u pitanju su ekipe tj nickovi forumaša - bajkera. NE znam ko je prijavio MSC ekipu, možda neko od Vrbašana... U svakom slučaju navijajte kad odete tamo. EDIT: Alexa seronjo, ne briši postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao sam jer sam posle procitao sta je u pitanju, prvobitno nisam razumeo nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan sudeci po motoru koji vozi demro.st i da je iz kisaca rekao bih da je to moj kolega iz kcv sa rehabilitacije koji radi na odrzavanju zgrade...ja sam nesto bio pricao sa njim ali nista konkretno!!! Ali eto mogli bi!!! 4000din je kotizacija dobijemo i messo i zacine i drva isve pa ajd ako ima zainteresovanih da se takmicimo...mada bi ja vise da degustiram samo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 5, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se štiklirao kod Predobrog čika Rajka. Jedva čekam .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan MSC na nocnoj voznjici 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam radosnu vest posto sam vec poceo da setam sa stakama ovi ovde resili da me posalju kuci za vikend :jee1: .I onda se vracam ponovo u bolnicu na jos 7-10 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti braco! Ja planirao u nedelju da te posetim ali nema veze samo neka su te pustili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Septembar 6, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam radosnu vest posto sam vec poceo da setam sa stakama ovi ovde resili da me posalju kuci za vikend :jee1: .I onda se vracam ponovo u bolnicu na jos 7-10 dana. Ooooo Braco pa nema vece radosti od svoje kuce, ma kakva bila uvek ce biti sa 5 zvezdica, svoje kupatilo na prvom mestu, kevina klopa ihhhh..... ( 4 meseca lezanja na VMA kao Lausevic "Godina Prodje, Dan Nikad" ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam radosnu vest posto sam vec poceo da setam sa stakama ovi ovde resili da me posalju kuci za vikend :jee1: .I onda se vracam ponovo u bolnicu na jos 7-10 dana. e neka vala!!! ubi te onaj deda sto lezi pored tebe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se štiklirao kod Predobrog čika Rajka. Jedva čekam .... Paz' na rampe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se štiklirao kod Predobrog čika Rajka. Jedva čekam .... Paz' na rampe! A ti na shine!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu ne mozes da verujes kako bezim od sina od onda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim i da potvrdim da su sve dobre ribe još uvek na moru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu ne mozes da verujes kako bezim od sina od onda!! Kako ti dorcolac onda dodjes u grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 7, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jadan bata Djuxy, a mislili smo da doskorašnji ne mili događaji nisu ostavili traga na njegovoj krhkoj pSisi ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu ne mozes da verujes kako bezim od sina od onda!! Kako ti dorcolac onda dodjes u grad? Decko, ja sam u "gradu" za tacno minut (i ne idem preko sina)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je li Pope, kakav to motor ti planiras da kupis, i da zapalis iz nase sekte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo pope šta ovaj spominje ,nemoj da te vara guja da tako nešto uradis inače ću lično da urgiram kod šefa da te banuje na duže vreme :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Septembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam koji motor je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim posle sto godina (opravdanje za izostanke donosim kasnije )... Imam i ja pomalo vesti od danas sam vlasnik jednog lepog X9200 (koji ide kao da je X9 68 ) i ponekog evrica viska u dzepu (na kratko) Pozdrav drugarima javljam se sutra sa novim OGLASIMA :jee: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan COBE druze ne brini vracam se u silkana prvom prilikom :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Septembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim posle sto godina (opravdanje za izostanke donosim kasnije )... Imam i ja pomalo vesti od danas sam vlasnik jednog lepog X9200 (koji ide kao da je X9 68 ) i ponekog evrica viska u dzepu (na kratko) Pozdrav drugarima javljam se sutra sa novim OGLASIMA :jee: a vratio si se ti u staro jato ne mozes bez devetke :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 10, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, sokoćalo ću jednom promeniti, ali Vas NIKADA !!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Septembar 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi...i Palma vozi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...