Šipi 222 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zelim i ovako da se zahvalim nasem uredniku Alexantu na savetima i pomoci oko svega. Stvarno je jos jednom pokazao kolika je ljudina.. P.S. Atlantic i Xciting sad u garazi se svadjaju koji moze vise da razvije i manje benzina da popije.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...Nije istina, sad sam iš'o sa ih obiđem, spavaju k'o mečići i sve hrču... A za ono prvo- sve za moje MAXI drugare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 3, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Eto sad si postao predsednik i ne mozes da dobijes vise plusicee al evo jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala a nije da ih nije bilo pre "čvaraka"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ergela Maxi Scooter Cluba je bogatija za novo grlo od 500 ccm. KoleZa Šipi nam se ponovio danas Kymco XcitingR 500i 2007. godište. Provozali smo se do Bačke Palanke i pos'o je završen. Makina je kod mene dok se prevoz za Kragujevac ne reši ili minus ne popusti... Evo i dve fotke večerašnje od ljutih zveri Više detalja će Šipi napisati dok se domogne komp-a. Motorići su ušuškani u garaži i "pajke". OPAAALAAA cestitam sipi skuter je ko dusa da se navozas sa njim..i sto napisa neca zovi kad stigne da ga vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan LEPO LEPO cestitamo Šipi da se u zdravlju i veselju voziš jos mnogo kilometar sa motorom ,a i mi sa tobom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 3, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene sve cisto..Djilas i Mrka, licno ciste moje dvoriste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je samo par dana u celoj godini Evo ja cu sad opet da cistim ispred kancelarije koja ima ogromno dvoriste, a onda kad dodjem kuci prvo cu da cistim ispred garaze, a posle celo dvoriste.. i kod mene je samo pao 20 decembra i sad ga nema samo 1metar a slike bi stavio ali se bojim da nezaveje i racunar a ako nastavi da pada ujutru ce biti samo 2 metra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 3, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ergela Maxi Scooter Cluba je bogatija za novo grlo od 500 ccm. KoleZa Šipi nam se ponovio danas Kymco XcitingR 500i 2007. godište. Provozali smo se do Bačke Palanke i pos'o je završen. Makina je kod mene dok se prevoz za Kragujevac ne reši ili minus ne popusti... Više detalja će Šipi napisati dok se domogne komp-a. Motorići su ušuškani u garaži i "pajke". Šipi, čestitam i srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 3, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, džentlmeni, Šipi ovo, Šipi ono, a Luli niko da čestita, pa ću ja prvi ... Lulo čestitam !!! Nek te Madison dugo i lepo služi !!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 3, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, džentlmeni, Šipi ovo, Šipi ono, a Luli niko da čestita, pa ću ja prvi ... Lulo čestitam !!! Nek te Madison dugo i lepo služi !!! :lol: sramota...ozenjen covek, a juri devojke svojih drugara...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 3, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Božeee, doktoreeee ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lula 13 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, džentlmeni, Šipi ovo, Šipi ono, a Luli niko da čestita, pa ću ja prvi ... Lulo čestitam !!! Nek te Madison dugo i lepo služi !!! :lol: Hvala, SuperPOPe, hvala ti sto si me se setio.. Barem neko.. Borim se nekako za njega ili za neki slabiji, borim se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 3, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo fotke sa novom makinom .... Šipi jel se znojiš ???? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo fotke sa novom makinom .... Šipi jel se znojiš ???? :lol: Pope dobices po Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lula 13 Napisano Februar 3, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo fotke sa novom makinom .... Šipi jel se znojiš ???? :lol: Pope dobices po Molim kolege Šipija i SuperPOPa da predju u temu "Opleti po drugaru" jer je odsek za u istoj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 3, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo fotke sa novom makinom .... Šipi jel se znojiš ???? :lol: Pope dobices po e moj pope..Šipi i vestica Lula oce da nas utepaju..jel ima ovde neko panic dugme...ili kome da se zalimo na mobing...ovo postaje zastrasujuce! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je neko i ranije primetio al' ja sam tek sad ,na pocetoj BJ Bikers-a na jednoj od slika je i jedna X9-ka,ne mogu da verujem kako mi je to promaklo o.O . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan hehe, vidi stvarno...da nisi rekao nikad nebi primetio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Molim kolege Šipija i SuperPOPa da predju u temu "Opleti po drugaru" jer je odsek za u istoj.. Čuj, čuj ... kolega - Šipi otišli smo u opleti ... i napravićemo i tebi novu sliku za vozačku, jel sad kad imaš motor valja imati i vozačku, jel ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve iz Maxi Scooter Club-a, ja sam Marko iz Novog Sada, imam 23 god., ove zime sam uzeo apriliu atlantic 250... Volim skutere, ovo je moj prvi maxi tako da ce mi biti zadovoljstvo da vam se pridruzim... http://img710.images...89162674368.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4782 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko i dobro nam došao u ovu MAXI bandu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 4, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Maxi pozdrav! Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...