MajorSoul 141 Napisano Mart 10, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepi lepi nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan krasno krasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Mart 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) pa juce je pala prva voznja i onda pranje pa da zapocnemo i zavrsimo godinu kako valja ,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala mala vožnjica a Bev me obradovao sa 130 Kmh verujem da bi mogao još malo ako skinem veliki vizir Puno rizle i još više prašine još uvek na putevima po gradu i okolini Bašte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan 130 kmh? puna kapa, zaista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Mart 11, 2012 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve ljute masine danas presli nekih 130km ali o tome ce Trigger verovatno pisati, cak nas je na startu uhvatila kisica ali nismo odustali od lepe ture kroz Srem. Triggerov je ovaj zenski crveni a moj muski plavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Mart 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ...mali muški plavi, jel to ono "mali ali tehničar" @Tuner Ta mani ga, ipak, lepo je kad očitaš tako nešto na pokazivaču, realnost je drugačija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sima na brdima iznad Mladenovca tj. Kovačevca (u pozadini Bukulja) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo i svezih slika novog manjeg ljubimca. Slike su malo losijeg kvaliteta jer su sa telefona.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan @Tuner Ta mani ga, ipak, lepo je kad očitaš tako nešto na pokazivaču, realnost je drugačija Možda sam onda realno išao 135-140 ako sat laže u svakom slučaju ću probati sa navigacijom ili da me neko prati autom pa ako sve metode isto pokažu kaže to je to. @Šipi Ovakvu Gileru sam gledao da kupim pa uzeh Beverly, mnogo lep skuterčić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Mart 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne treba niko da te prati autom, tek oni lažu nego gps i šta ti bog da ako po gps-u bev 200 nagura 130 to je onda nešto vanserijsko il mu sipaš nitro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako GPS je najmerodavniji..automobili lazu od 5 pa na gore,meni na 100kmh auto laze oko 6-7 e sad za preko nisam gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Mart 15, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ovde pohvalim mojim lepotanom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se pohvalim moj ljubimac ce napokon dobiti novo sediste i jos par sitnica ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ovde pohvalim mojim lepotanom Ljubomoran sam odličan Tourer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Danas montiran MRA X-screen, u vožnji je efekat veći od očekivanog ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan corta jel ovo cvrsto stoji i koja je cena ? meni ovo treba ubija me vetar pravo u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo slikali... SYM GTS 250... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Mart 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan corta jel ovo cvrsto stoji i koja je cena ? meni ovo treba ubija me vetar pravo u glavu... Stoji vrlo čvrsto i ne vibrira, čega sam se i ja pribojavao! Odličan je efekat, možeš da šteluješ nagib, a u kompletu imaš i distancere nekih 5cm, tako da možeš još da ga podigneš i biraš uglove po potrebi! U Louis sam ga pazario: http://www.louis.de/_301a1144d33f2b4670233c696cf348338d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=XCIT-300&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=10008895 MAXI pozz ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Mart 20, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne fotke sa voznje izvucene iz bs playera ............... image hosting 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah sve makine -sve su lepe na svoj nacin -pa da se pohvalim i ja mojim lepotanom - Piaggio Beverly 250 , 2005-o god.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Mart 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak kad sam stigao u Adu (svidja mi se slika mnogo) Moj Bev sa novim auspuhom (opet Ada) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano Mart 23, 2012 (promenjeno) U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bev ti je odlican-svaka cast.Nego reci mi molim te kolika je razlika u performansama sa ovim novim auspuhom (topom )i koja mu je cena -ako nije tajna( cisto da imam temu za razmisljanje ovijeh dana - ha ha ha ... )?Pozzz Promenio Mart 23, 2012 član alexanto citiran prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...