Čorta 172 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saša, pa Tmax je za malo izmakao... Ko zna zašto je to dobro... Fazer ima društvo u garaži, a vi mene za MAXI druženje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako te sluzi jamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Extra, kao i ja nju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suca 0 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Bigi da se javi ahahahah Lep Bev. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Decembar 1, 2012 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ki da je iz salon iziso, svidza mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, nov sam na forumu pe cete mi oprostiti evenualne greske. Znam da je tema starija, ali mora se od nekud poceti. Moj prvi ljubimac I novi clan Pozdrav svima I vidimo se na nekoj voznji ako me primate u druzinu. Sent from my SmartTab10 using Tapatalk HD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Decembar 27, 2012 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Medo, dobro nam dosao oba ata su cista 10-ka u podforumu BJB Maxi Scooter Club imas temu "Mini pa Maxi" pa raspali svoj istorijat na 2 tocka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Decembar 27, 2012 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da sam subjektivan, ali Italijani prave (po meni) ubedljivo najlepše skutere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Decembar 27, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Medo dobro dosao u skuter zajednicu,ljubimci su prva liga,vidimo se na narednim susretima Evo i ja da ne ostanem kratak za fotku,u letnjoj svakodnevnici negde izmedju bg i va. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, vidimo se sigurno. Stize istorijat, samo da pronadjem slike. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 28, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Burgman izgleda "za sve pare"... Bas mi se svidja,probao sam letos jedan i odusevljen sam..Pravo uzivanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam letos Pop-ovog Burgmana, iskreno udobniji mi je nego AA, ali je, po meni, previse nizak, imam utisak da bih zakacio kliker na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao 250 ccm i na prvom lezecem sam se "nasukao".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 28, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Moji drugovi imaju Burgmane 400 jedan 2001 jedan 2005, i Atlantic 500 2002, pa sam imao prilike da probam letos sve, i najvise mi se svidja Burgman 2005 mada je isti kao ovaj stariji u svemu samo lepsi i to bas lepsi ali isto ide isto "vozi" a da je nizak jeste stvarno, bas je cudno kad sednes bukvalno kao da cucnes posle jedva ustanes ali ima neki polozaj gospodski dok vozis cudo.... A Atlantic je recimo jaci od ovih i u startu , mada ja to nisam mogao da primetim ali kazu drugovi da je tako uglavnom im bezi, a cudno mi bilo Atlantic kad sam vozio bas je ogroman i tezak i sve nekako cudan ali stvar navike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Decembar 29, 2012 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan citat Moji drugovi imaju Burgmane 400 jedan 2001 jedan 2005, i Atlantic 500 2002, pa sam imao prilike da probam letos sve, i najvise mi se svidja Burgman 2005 mada je isti kao ovaj stariji u svemu samo lepsi i to bas lepsi ali isto ide isto "vozi" a da je nizak jeste stvarno, bas je cudno kad sednes bukvalno kao da cucnes posle jedva ustanes ali ima neki polozaj gospodski dok vozis cudo.... A Atlantic je recimo jaci od ovih i u startu , mada ja to nisam mogao da primetim ali kazu drugovi da je tako uglavnom im bezi, a cudno mi bilo Atlantic kad sam vozio bas je ogroman i tezak i sve nekako cudan ali stvar navike... Sto se tice Burgmana,razliku bar ja koju sam mogao da uocim izmedju 2003 i 2005 i 2006 godista je samo u boji prednjih zmigavaca na mom su zuti a noviji su beli, tek od 2007 godine pocinje proizvodja bugija sa nesto lepsom maskom i aparaturom ispod oklopa. Put pod noge cesto pravim u drustvu sa kumom koji je stokilas poput mene i nije mi se dosada nikad dogodilo da struzem asfalt, mada AA me potajno privlaci i ozbiljnije razmisljam o njemu ali nazalost nisam imao prilike da ga probam u voznji i neznam kako se ponasa u istoj, tako da K7 i K8 su u opticaju ako AA ne razuveri me. Promenio Decembar 29, 2012 član nikljuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Moj kinez i ja iskoristili ovo lepo vreme za "setnju" do jezera Sumarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano April 18, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine.. Bacicu neku sliku u prirodi, trenutno nije u voznom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog magareta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 18, 2013 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Matooori, pa mi moramo na neku voznju, da vidim Fidel Castra na Pantheonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 18, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog magareta. lep primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano April 21, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan flotica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Matooori, pa mi moramo na neku voznju, da vidim Fidel Castra na Pantheonu Danas uzimam magare sa servisa pa mozemo da dogovorimo voznjicu, tesko zabu u vodu naterati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xenoks 29 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Vespa PX200E Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem i ja u ovoj temi. Px je moja, kinez je od kuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...