Alex_91 11 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Leo i ja se provozali malo do mora Sabac-Herceg Novi. I svratili na moto skup u organizaciji MC Cruiser. Neko je gore pitao da li moze da izdrzi, mogu samo da ti kazem da nisam nigde stajao 530 km pun gas, skrenuo dva puta na pumpu. Hvala bogu nikakvih problema. Put je fantazija, isao sam preko BiH. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 5, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore... Samo pun gas... Jel' i tvoj Leo traži da ga zavrćeš non stop do kraja? Moj jadan kada ga vozim 60-70-80 misli da sam bolestan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Ma cini ti se jer on tada ima najvecu snagu, pa ti izgleda kao da trazi gas jer je "nervozan" . Pa vozim pun gas na otvorenom, po gradu kuliram. Ali ovo do mora je bilo fantasticno(Zvornik, Vlasenica, Sokolac, Rogatica, Gorazde, Tjentiste, Trebinje), krivina za krivinom, nigde pravog puta, i samo pakujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Leo i ja se provozali malo do mora Sabac-Herceg Novi. I svratili na moto skup u organizaciji MC Cruiser. Neko je gore pitao da li moze da izdrzi, mogu samo da ti kazem da nisam nigde stajao 530 km pun gas, skrenuo dva puta na pumpu. Hvala bogu nikakvih problema. Put je fantazija, isao sam preko BiH. Da nema onih brda i planina iza rekao bih da si se slikao na dunavu :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 9, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, konačno je rastavljen pogon... Ispostavilo se da su na skuteru ORIGINALNI remen i rolnice... Nije ni čudo što trese pri polasku... 12 hiljada kilometara za 14 godina... Zvuči nevjerovatno ali imajući u vidu da su na njemu gume 2006 godište koje su bukvalno kao nove, ima logike... Današnji jubilej... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan SV Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Septembar 17, 2012 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ciji su silkani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ciji su silkani? Svi su iz Kraljeva za slikanje su nedostajala jos dva, ali su vlasnici imali neodlozna posla, tako da ih u KV ima trenutno 8 ali kako stoje stvari bice ih jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan EX scooter GILLERA i jezero kod Kolasina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 400cc u beloj boji nadam se moj sledeci skuter SV Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishav 1 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: pančevo Motocikl: BEVERLY TOURER 250i.e Prijavi odgovor kao problematičan lepa "turica".... moze neka slika iz Banja Luke? pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja123 0 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: smederevska palanka Motocikl: piaggio typhoon Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter piaggio typhoon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu opasno sam se istripovao da je ovo Bugimanov sqt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Septembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alex,to i jeste Burgman 400cc. Care, Bugiman je clan foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari. Evo slika i mog skutera - Sprint Grizzy 50ccm Jes' da je kinez, al' ga volim ko da je srbin Slika je sa telefona. Kupio sam ga pre neki dan, pa zato jos nisam stigao da ga slikam kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postaje mi simpatican taj MP3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 27, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva sprava... Dugi, mislim da je to kratko za tebe... MP3 video sam te veceras u Makenzijevoj, odvezao motor, pojurio te ali si zapalio verovatno dole ka tvojoj gajbi... Ako si bio ti uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio, ali sam bas zurio kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kazem da mi postaje simpatican, ne privlaci me nesto da ga vozim, ako bas mora vise od 2 tocka nek bude onda ATV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ni mene ne privlaci AA da vozim uopste pa jel to bitno? Svako vozi ono sto voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ti javljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 4, 2012 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa ture od pre mesec dana, Djerdapska klisura.... Sve skupa tog dana 430km, ja i drug na skutu plus oprema, bez problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Današnja slika, tek što je stigao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 27, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Čorta, sada opet imaš čime da se voziš! šteta što fazer nije za društvo dobio t-max-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...