bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih, da se motociklista, koji sebe bude prepoznao, ne ljuti... Neka se zamisli. Malocas, na semaforu Batutove i Bulevara, provlaceci se izmedju auta, motociklista je kormanom zakacio retrovizor. Drsko je nastavio, kao da se to nije desilo, a posto sam reagovao, sa jos vecom dozom drskosti se zapitao, ''Da li je nesto bilo?" Momcino, ti na lepom Viragu, i da si slomio retrovizor ne bi bilo strasno. Bice strasno, mozda drugi, treci ...neki , neki put. Pozdravljam te, ma ko da si. Zelim ti mirnu voznju i kloni se provlacenja. Svakojaki sede za volanom. Mnogi ne dele ljubav ka motorima, kao mi. POZZZZZZZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Octobar 22, 2010 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas svakakvih sta ces :'( Desavalo mi se par puta da zakacim retrovizor, al uvek podignem vizir i izvinim se i dosada nisam imao problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam dosao u situaciju da zakacim nekom retrovizor. Provlacim se kada mogu i veoma sporo. Kada ne mogu da prodjem ne forsiram vec cekam. Moram reci da sigurno 90 % vozaca automobila , kada vide da sam strpljiv, da ne ablendujem i ne galamim, jednostavno, pomere vozilo da bih mogao da prodjem., Kultura kao odgovor na kulturu. Inace, ponasanje kolege je za osudu. Moze svima da se desi, ali je zagrebao retrovizor i otisao bez reci.....ne treba to tako...Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 22, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto provlacenje izmedju automobila? Jel ovo neki vic? ;D Ne vidim bas neku relaciju izmedju naslova i sadrzaja OP-a. Sta mislis zasto se ja mrznem i kisnem cijelu zimu svaki dan do posla? Naravno da mi nije drago kad se auti nabiju da ne mogu da prodjem, ali razumijem da velika vecina ne razmislja o tome. Jos nisam kacio, ali bih sigurno stao i izvinuo se ako je do mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6083 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste vala, nezgodno je. Sećam se, stoje dve kolone automobila na uglu Maršala Tita i Knez Miloševe, a ja se zaletim k‚o magarac i izmedju, da budem prvi. Samo laktovima skidam retrovizore, malo je '80-ih bilo desnih, i stajem na crveno. Kad sam iza leđa čuo kako se zatvaraju nekoliko vrata od kola i laki topot ka meni, prvi put sam svesno proleteo kroz raskrsnicu na crveno. ;D ;D ;D Motor sam sakrio iza gomile društva ispred SKC-a, i pravio se da sam prolaznik. Sedam, osam automobila je vrlo polako prolazilo i vozači su me pažljivo tražili ;D ;D ;D 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 22, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan - Da me neko ne zvekne od pozadi....... - Ako je gužva....... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 22, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih, da se motociklista, koji sebe bude prepoznao, ne ljuti... Neka se zamisli. Malocas, na semaforu Batutove i Bulevara, provlaceci se izmedju auta, motociklista je kormanom zakacio retrovizor. Drsko je nastavio, kao da se to nije desilo, a posto sam reagovao, sa jos vecom dozom drskosti se zapitao, ''Da li je nesto bilo?" Momcino, ti na lepom Viragu, i da si slomio retrovizor ne bi bilo strasno. Bice strasno, mozda drugi, treci ...neki , neki put. Pozdravljam te, ma ko da si. Zelim ti mirnu voznju i kloni se provlacenja. Svakojaki sede za volanom. Mnogi ne dele ljubav ka motorima, kao mi. POZZZZZZZ A ti se drugi put prestroj tako da ostavis dovoljno mesta da ti ne ocetkaju retrovizor - bar ti imas ideju da bi neko mogao motorom da naidje! Onako drugarski. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei: Idi bre Misho, upisah se od smeha... ;D ;D ;D Reetko kad mi se desi da zakacom necije ogledalo i to pri brzini od 0.3kmh, obavezno se izvinim, cak i ako je magarac namerno ulevio da me ne pusti... ;D Danas sam stavio Acerbisov top, je**bem ti sve, kad sam se provlacio, samo malo pecnem gas, kao Mojsije sam se osecao, sami su se razmicali... ;D ;D ;D E, da, provlacio bi se i kolima, ali uglavnom nema mesta... ;D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se svidja "kao Mojsije sam se osecao" :D Ako ako i treba. Ne odobravam ovog na Viragu sto je bio drcan i nekulturan, ali i pitanje "zasto provlacenje izmedju automobila" je malo smesno, da ne kazem neumesno. Neki su lepo rekli i ja potvrdjujem, da provlacim se kad mogu, pa da bi izbegao guzvu, guranje a i koristim prednost sto je vozilo uze. Naravno znatno sporije i nije mi se desilo da nekog ocesem, al kad bi se i desilo lepa rec i izvinjenje nisu skupi. Ne racunam lomljenje i pravljenje stete to treba platiti. A i treba se skloniti motoru kad vec moze, kad se auto vozi sredinom trake motor moze i levo i desno. E sad sto ima ljubomornih isl, ma kolko puta vide da idem i namerno mi se nameste. A njima ni iz dzepa ni u dzep, nego ono kada ne mogu ja neces ni ti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sto ima ljubomornih isl, ma kolko puta vide da idem i namerno mi se nameste. A njima ni iz dzepa ni u dzep, nego ono kada ne mogu ja neces ni ti Prica o kravi i Srbima, lepo pricam ljudima, vozite ednurace, rucice idu preko 90& ogledala, pa mogu da zagradjuju kol`ko hoce... ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 22, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam dosao u situaciju da zakacim nekom retrovizor. Provlacim se kada mogu i veoma sporo. Kada ne mogu da prodjem ne forsiram vec cekam. Moram reci da sigurno 90 % vozaca automobila , kada vide da sam strpljiv, da ne ablendujem i ne galamim, jednostavno, pomere vozilo da bih mogao da prodjem., Kultura kao odgovor na kulturu. Inace, ponasanje kolege je za osudu. Moze svima da se desi, ali je zagrebao retrovizor i otisao bez reci.....ne treba to tako...Pozdrav Ja bih se slozio skroz, sve lagano, nije tolika frka da se mora i na silu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Octobar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim da ima mesta-prođem, ako mi se čini tesno ne idem... A što reče čovek, često se i sami pomere... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
durosevic 5 Napisano Octobar 25, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko te zakacio pa sta, ne zna covek da vozi tuzi ga za stetu a mi cemo i dalje da se provlacimo jer znamo da vozimo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan neko te zakacio pa sta, ne zna covek da vozi tuzi ga za stetu a mi cemo i dalje da se provlacimo jer znamo da vozimo... A može i ovako: ne znati voziti često znači provlačiti se znati voziti često znači ne provlačiti se ili je to ipak prevelika matematika za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Svatko je odgovoran za svoja djela - i dobra i losa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, meni se jos nije desilo da zakacim neciji retrovizor ili vozilo, ali samo zbog toga sto ako procenim da nema mesta ili nije bezbedno ja se i ne provlacim.Ako nema mesta da se provucem na semaforu ni tada ne sviram, ne ablendujem ... jer niko nije duzan da mi se skloni da JA prodjem, a u 90% slucajeva kada me vide da mirno cekam sami se pomere.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se provlacim? Pa zato sto mogu jbga. Jedan od razloga zasto vozimo motore je da, pored uzivanja, mozemo brze da stignemo (tj. izbegnemo guzvu) i lakse da se parkiramo. Uglavnom vecina vozaca ima razumevanja za bajkere i sklanjaju se, neki cak i da bi osmotrili motor. Ima lelemuda koji se namerno poprece ali jbga uvek je bilo budala i bice. Neki ljudi to ne urade namerno. Zato, provlacim se 1vom polako i ne insistiram ako nema mesta. Do sad nikad nisam imao problema. A "izvini" ne kosta nista tako da sam protiv arogancije sa bilo koje strane. Sto bi se nervirao i kvario uzivanje u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Provlacim se uvek kad ocenim da je sigurno . Pa jedna od prednosti voznje motora osim sto je uzivanje zagarantovano jeste i to sto se lako izbegava guzva . A sto se tice konkretnog slucaja , ima nas svakakvih tako da me takve reakcije uopste ne cude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6641 Napisano Octobar 26, 2010 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,provlacim se kad god imam priliku...do sada nisam nikoga zakacio...neko se pomeri,neko nece... Ali takodje jedan od retkih stanem pesacima na pesacki prelaz...i kolima i motociklom... Negde izgubis,negde dobijes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Octobar 26, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se provlačim?! Iz više razloga. Neki su pomenuti već: -da ne budem poslednji u koloni, zbog onih koji se zaleću; -da brže stignem po gradu; -jer se to svuda po svetu praktikuje i delotvorno je; -jer mi se može, pošto imam visok korman i iznad sam retrovizora automobila (mene muče dostavnjaci i oni sa višim retrovizorima ); Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne bih provlacio stvarno ne vidim svrhu voznje motora po gradu na 40`c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan zbog toga da bih bio prvi na semforu pa da mogu na miru da ga zatočkarim B) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 26, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, smara me ponekad provlačenje..posebno kada se nabiješ da budeš prvi u koloni na semaforu..stalno moraš da gledaš kada će da se upali zeleno... p.s. daj da isprobam neke smajliće, ovo mi prvi post na novom forumu :deej: :o B) :huh: ekstra..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednom mi se desilo da sam zakacila retrovizor automobila u provlacenju izmedju dve kolone koje stoje. Stala, rekla "Izvinite" i vratila im retrovizor u prvobitni polozaj. Nisu nista rekli, bili su malo zbunjeni kad su culi zenski glas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 26, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio skuter provlacio sam se kad god sam mogao. Jedino me nerviralo to sto kad stanem prvi na semafor, u 85% slucajeva vozac iza ceka da trepne crveno i vec mi se nabio i trubi li trubi.. svaka cast izuzecima, to su verovatno kolege Izvini je magicna rec, ljudi se nekako zbune, taman da krene paljba ti kazes izvini i oni sta ce uglavnom kazu ma ok je, nije strasno desava se svi smo mi ljudi. Cak ponekad i dobijem osmeh Sto se tice kacenja retrovizora desilo mi se samo jednom ali kad sam vozio kola ne skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...