Dejan77 80 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 96, odlicno stanje, originalni kres bar, Givi kofer, istekla registracija u avgustu ove godine, vlasnik vec 2 godine. Potpuno sam zadovoljan ovim motorom, ali pod hitno moram da kupim manji, gradski auto. Spreman sam da doplatim do 700 eur Cena 1.800 eur Dejan, 065 227 20 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel može samo kraš bar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne. prodajem motor, ne delove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 2, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Cao Dejane polako me ubedjuju postovi sa foruma pa sam na granici da promenim misljenje u vezi zamene pa eto prilike da te pitam da li si mozda zainteresovan za zamenu u sitnu kintu... Baci pogled http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54640-aprilia-atlantic-500-prodajemmenjam-za-bmw-f650/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je stvarno super, ali nisam zainteresovan za skuter. Hvala na ponudi, u svakom slucaju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 3, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na odgovoru Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo slika !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga oprao svaka ti cast. Mislim da sam video neku trunku na deklu. Moras to ponovo provuci kroz vodu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 24, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bre svi koji slikaju motor za prodaju kad ga operu - slikaju u bari na mestu gde su ga prali, a okolo suvo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 24, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bre svi koji slikaju motor za prodaju kad ga operu - slikaju u bari na mestu gde su ga prali, a okolo suvo? Bre... Sposobno motorče, a pranje i ispiranje je do šofera. Kad bi svi čuvali i održavali motore nakon vožnje kao Dejan77, forum bi bio pun očuvanih motora. Preporuka! Srećno sa prodajom imenjače! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_xr 1 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: jagodina Motocikl: honda xl600 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi te zanimala zamena da ti dam i auto i motor za tvoj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Slusam ..... Kakav auto i motor mogu da dobijem za nesto cija je vrednost ispod dve hiljada ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_xr 1 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: jagodina Motocikl: honda xl600 Prijavi odgovor kao problematičan CITROEN BX REGISTROVAN PRE 2 NEDELJE I KAWASAKI GPX REGISTROVAN PRE MESEC DANA I MOTOR I AUTO SU U DOBROM STANJU AKO SI ZAINTERESOVAN OVO JE MOJ BROJ PA SE JAVI 065-224-5411 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali nisam zainteresovan. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za Golf 2 ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da zamena za Golfa 2 1,6 GTD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ipak bih nesto u ovom veku. Naravno, uz moju doplatu ( corsu, polo, clio. punto, .... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 30, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za noviji enduro uz moju doplatu ?! ili supermoto ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za maksi ( sto veci to bolje ) skuter uz doplatu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ? 1400 Eur ? 1200 Eur ? 1000 Eur ? 700 Eur ? Preskupo ? Matoro ? Ajde da se bar cenkamo, bilo sta. Za gradjevincki materijal ? Za led ? Za staklo ? Za kamenje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plameni 5 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: valjevo Motocikl: bmw r1200gs triple black Prijavi odgovor kao problematičan ti si legenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 20, 2011 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Oces novijeg Pegasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bar da pricamo o necemu ! Ajde, posto i ti i ja ne mozemo da prodamo godinu dana, aj bar trgujemo medjusobno ! Ne mislim ovim nista lose, nisam primetio da je neko prodao nesto skoro. Sta predlazes ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...