Kypck 188 Napisano Octobar 21, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao jedan maksi skuter, Malaguti Madison 2000. Znam da je razlika izmedju njega i onoga koji vozim, ali primetio sam da pri pri manjim brzinama prilikom skretanja levo ili desno volan prosto povuce u tu stranu. Ne znam da li je razlika u konstrukciji motora u odnosu na moj ili je problem u gumi kako taj lik tvrdi ili je mozda problem sa viljuskom. Isto sam primetio kada sam probao od drugara Majesty 125cc. Na mom Grizzyju, drugarovom Outlooku i Peoplesu nisam primetio tako nesto... Neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Octobar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otišao mu je ležaj volana pa zato vuče brže u stranu. To se meni upravo dešava na Transalpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dal si imao utisak da volan prosto klikne u položaj "pravo" i da ti treba više snage da ga povučeš u stranu a posle toga sam "padne" na tu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan moozda je pretegnuta centralna matica volana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 22, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dal si imao utisak da volan prosto klikne u položaj "pravo" i da ti treba više snage da ga povučeš u stranu a posle toga sam "padne" na tu stranu? Bas tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan bez razmišljanja mijenjaj ležaje guvernala.... ako već nije kasno i ako se nije "pojela" osovina.... ako je, *ebo si ježa u leđa..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 22, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj...samo sam probao. Pretpostavio sam da je nesto oko volana i da ne moze biti do gume. Vozio sam jednom sa skoro ispumpanom gumom i nije se tako ponasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...