MidnightStar 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege trazim pomoc!05.09.2010-te moja zena je imala udes na plavom mostu kada je od pozadi udario motocikl kawasaki koji je vozio Sladojev Siniša.Decko je u brzini pao sa motora i motor je u inerciji udario u auto moje zene.Od siline udarca auto se zaneo pod uglom od 90stepeni Policija je uradila zapisnik i utanovila da je decko kriv i uzela podatke.Mojoj zeni je receno da ide kuci i da ce zapisnik stici za sedam dana i da onda ode u osiguravajuce drustvo da procene stetu.Do dana danasnjeg zapisnik nije stigao u osiguranje jer je doticni strani drzavljanin i nije otisao po njih.U policiji su nam rekli da jos stoji njegova saobracajna na kojoj je istekla registracija i da je motor registrovan na Kanadu.Motor nije imao ni tablice.Preko nekih informacija sam saznao da se decko zove Sladojev Sinisa.Nasao sam i adresu na kojoj je prijavljen ali sam vise puta bio i ustanovio da taj broj nepostoji.Zamislite da postoje kuce sa brojem 90,92,96 a broj 94 nepostoji pa to moze samo kod nas.Hocu da nadjem ovog momka i da ga pitam zasto se krije sto se nejavlja.Brinem se za njega jer su ga posle pada slucajni prolaznici vozaci odvezli u urgentni.Naravno zvali smo urgentni i oni su nam rekli da su ga pustili kuci mada su i moju zenu mogli da odvezu jer pet dana nije mogla da dodje seb od šoka.Auto od tada nevozimo sto nam pricinjava veliku stetu a nevozimo ga jer je od siline udarca pomerio komletnu zadnju osovinu i auto ide krivo i vuce u stranu.Molim kolege ako poznaju ovog momka koji je 87 godiste da mu kazu da se javi.Mislim nije u redu da mi snosimo trosak jer osiguranje koje mi placamo nas stiti samo kada mi napravimo nekom stetu.Posto je momak vozio neregistrovan motor kome je polisa istekla preostaje nam da ga tuzimo preko suda sto najmanje zelimo.Zvali smo Kanadsku ambasadu gde su nam rakli da ovakve slucajeve resavaju sto cemo i uciniti ako ga nenadjemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako je on pobegao zar u vasem slucaju ne moze da se primeni osiguranje treceg lica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zvali smo Kanadsku ambasadu gde su nam rakli da ovakve slucajeve resavaju sto cemo i uciniti ako ga nenadjemo. Cini mi se da je to jedino resenje, mala je verovatnoca da ce da mu proradi savest... A to ce ga boleti mnogo vise nego steta koju je napravio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 20, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kažeš da je policija uzela podatke kada su radili zapisnik........kakve podatke kada ne mogu da ga nadju.......jel klinac naš državljanin uopšte? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidnightStar 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan U policiji kazu da je Kanadjanin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 20, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan uradi onda kao što su ti drugi u temi posavetovali......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidnightStar 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek postoji zadnja opcija ali vise bih voleo da nadjem coveka da vidim sta on misli.Mozda je decko bez kinte ocajan.Pa naci ce se neko resenje ja sam ipak covek,nebih nekome da gulim kozu.Samo mislim da je ipak trebao da se javi u sup da ja mogu da uzmem zapisnik pa da probam preko osiguravajucih drustava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je para da dotera motor iz Kanade, ali ne moze odavde da ga tamo registruje, ne bih bas rekao da je ocajan bez kinte, samo pi**zda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidnightStar 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čačko sam malo po netu ovo sto mi je predlozio gosn Bigbad.Ima neki novi zakon o osiguranju treceg lica.Sutra zovem moje osiguranje da vidi sta kazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13239 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eee kad bi bar 50% srba bilo kao ti, ovo bi bila do jaja zemlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji Udruzenje Osiguravaca Srbije koje bi trebalo da ti pokrije stetu u ovoj situaciji, a oni ce kasnije juriti krivca. Pretrazi malo po internetu, naci ces ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Octobar 21, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Najjaca situacija. Postoji fond u koji sve osiguravajuce kuce uplacauju 1-2-3% svojih prihoda. Unija osiguravajucih kuca Evrope. Iz tog fonda se placa kad je auto neosiguran, ne registrovan itd. I obicno tad osiguranje ne zateze mnogo vec placa ok a onda juri krivca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 21, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi kriv,trpis stetu zbog dilajle.Juri svoje pare kako znas. Sto se tice zapisnika policije,ranije se dizalo u Palmoticevoj ulici posle petnaestak dana od dana udesa.Mislim da je i dalje tako,pitaj svoju osiguravajucu kucu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5153 Napisano Octobar 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prijateljski savet: Batali ti tog momka, nema 'leba od njega... Govorim ti iz ličnog iskustva, imao sam sličnu situaciju, moj auto (i još 3) na parkingu je raspalio narkos koji je imao Karićevo Evropa internacional osiguranje.Zapisnik policije,sudki veštak, bla, bla, i opet ja platim štetu (450 eura). Isto tako rođaka na parkingu raspali "bosanac" - prepisana priča...nikad ni dinara. Drugar takođe na Gazeli sa "bosancem" - nikad ni dinara. Tako da opet ti kažem drugarski - poslušaj ljude i izvijaj to što možeš za štetu, od tog derana nećeš ni buva dobiti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MidnightStar 0 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle kraceg traganja pronasao sam čoveka tačnije adresu gde ovaj momak živi,pa shodno tome modelator moze da zaključa temu(a i nemora)).Hvala svim ljudima dobre volje na pomoći i zelim vam dobru i sigurnu vožnju. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...