Jump to content

Moto Zajednica

MidnightStar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

MidnightStar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Posle kraceg traganja pronasao sam čoveka tačnije adresu gde ovaj momak živi,pa shodno tome modelator moze da zaključa temu(a i nemora)).Hvala svim ljudima dobre volje na pomoći i zelim vam dobru i sigurnu vožnju. Pozdrav!
  2. Čačko sam malo po netu ovo sto mi je predlozio gosn Bigbad.Ima neki novi zakon o osiguranju treceg lica.Sutra zovem moje osiguranje da vidi sta kazu.
  3. Uvek postoji zadnja opcija ali vise bih voleo da nadjem coveka da vidim sta on misli.Mozda je decko bez kinte ocajan.Pa naci ce se neko resenje ja sam ipak covek,nebih nekome da gulim kozu.Samo mislim da je ipak trebao da se javi u sup da ja mogu da uzmem zapisnik pa da probam preko osiguravajucih drustava.
  4. Kolege trazim pomoc!05.09.2010-te moja zena je imala udes na plavom mostu kada je od pozadi udario motocikl kawasaki koji je vozio Sladojev Siniša.Decko je u brzini pao sa motora i motor je u inerciji udario u auto moje zene.Od siline udarca auto se zaneo pod uglom od 90stepeni Policija je uradila zapisnik i utanovila da je decko kriv i uzela podatke.Mojoj zeni je receno da ide kuci i da ce zapisnik stici za sedam dana i da onda ode u osiguravajuce drustvo da procene stetu.Do dana danasnjeg zapisnik nije stigao u osiguranje jer je doticni strani drzavljanin i nije otisao po njih.U policiji su nam rekli da jos stoji njegova saobracajna na kojoj je istekla registracija i da je motor registrovan na Kanadu.Motor nije imao ni tablice.Preko nekih informacija sam saznao da se decko zove Sladojev Sinisa.Nasao sam i adresu na kojoj je prijavljen ali sam vise puta bio i ustanovio da taj broj nepostoji.Zamislite da postoje kuce sa brojem 90,92,96 a broj 94 nepostoji pa to moze samo kod nas.Hocu da nadjem ovog momka i da ga pitam zasto se krije sto se nejavlja.Brinem se za njega jer su ga posle pada slucajni prolaznici vozaci odvezli u urgentni.Naravno zvali smo urgentni i oni su nam rekli da su ga pustili kuci mada su i moju zenu mogli da odvezu jer pet dana nije mogla da dodje seb od šoka.Auto od tada nevozimo sto nam pricinjava veliku stetu a nevozimo ga jer je od siline udarca pomerio komletnu zadnju osovinu i auto ide krivo i vuce u stranu.Molim kolege ako poznaju ovog momka koji je 87 godiste da mu kazu da se javi.Mislim nije u redu da mi snosimo trosak jer osiguranje koje mi placamo nas stiti samo kada mi napravimo nekom stetu.Posto je momak vozio neregistrovan motor kome je polisa istekla preostaje nam da ga tuzimo preko suda sto najmanje zelimo.Zvali smo Kanadsku ambasadu gde su nam rakli da ovakve slucajeve resavaju sto cemo i uciniti ako ga nenadjemo.
  5. Pozdrav za Sandžame!Kada klub radi?Čuo sam da ima zive svirke
  6. Ja se secam onog prvog tornja na kome je ona gornja platforma bila otvorena.Bila samo ograda ko terasa i toranj osetno ljuljao kad je vetar duvao
  7. Hvala za dobrodoslicu i da se navozamo ovog leta.Pozdrav!
  8. Vizir za yamahu midnight star 1300 samo montiran i demontiran.Vizir je kompletan sa niklovanim nosacima.Moze zamena za sisybar od iste makine ili bilo koji drugi koji pasuje.Cena 300eur fiksno
  9. Veliki pozdrav bajkerima!Zovem se Aca Perisic imam 4 banke i zivim u BG.Motore vozim od malena sto bi se reklo a vozio sam razne makine od Tomosa(automatik.APN4,14-tice,Elektronik 90) pa preko bencare(r 25), Honda cb500 skutera korejske proizvodnje kimco 250.Trenutno vozim Yamahu 1300 Midnight Star skojom se lepo druzim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja