Jump to content

Moto Zajednica

Hvala bajkeri !

Recommended Posts

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

eto kakvo vreme doslo, postadoh placipicka emotivac pred kraj sezone  :P

polako se blizi kraj sezone, i to ne bilo koje, nego moje prve sezone na dva tocka  ;) Izvozah se slatko nekih 15 hiljada, dosta naucih, ali i jos vise postadoh svestan koliko mnogo imam da ucim. tokom cele sezone, stalno sam nesto pitao, kukao, wajnovao i uvek dobijao pomoc na forumu. Nikad mi niko nije (u lice) rekao da sam dosadan  ;)

ovom prilikom se od srca zahvaljujem celom communitiju na drugarskoj pomoci i podrsci... HVALA BAJKERI !

evo cisto humora radi, podsecam vas na svoju prvu temu, u kojoj trazim savet za kupovinu pocetnickog motora :D

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51637.0

na kraju, posle 1000 postova, nikog nisam poslusao, nego pazario azdaju od 750 kubika...  ::)

sledi top lista pehova koje sam imao zadovoljstvo da dozivim...

prvo mesto.. izgubio se u sumi izmedju Donjeg Milanovca i Majdanpeka  ;D

od prilike dve nedelje nakon sto sam prvi put seo na motor, u trenutku inspiracije odlucim da odem na put Smederevo - Veliko gradiste - Donji Milanovac - Majdanpek - Smederevo. Sve je bilo super dok nisam krenuo "precicom" izmedju D. Milanovca i Majdanpeka, kroz planinu i sumu. Poce kisa, pade mrak, ja sebi psujem i blizu i dalju familiju, jedva nadjoh izlaz iz proklete sume.

drugo mesto.. preleteo motocikl sa 20 na sat

prvi dan stigo motor u vikendicu, odma resio da vidim kako se to cudo vozi, opa cupa, trt, trt 10-20 na sat. aj da skrenemo ovde, aj sad da usporimo, cap stisoh kocnicu sto sam jace mogao, i fijuu prelete preko volana. Jos uvek imam masnice na nogama. Sa druge strane naucih ja da se kocnica polako stiska (ko zenina sisa).

trece mesto.. ispao mi motor ispred Maxija, blam nevidjeni

pre nekih metar dana, nesto nervozan bio ceo dan zbog posla, odem do Maxija po neke sokice i grickalice. Izlazim onako u spidu, razmisljam ko zna o cemu, u jednoj ruci kese, drugom motor isparkiravam. U tom momentu zvoni telefon, ja mahinalno pustam motor i hvatam se za dzep. Motor tresnu o beton, ja ko popisan, ljudi gledaju i verovatno misle vidi debila, i tako. U roku od dve sekunde sam preleteo na drugu stranu, podigao masinu, i odmaglio :D

eto samo htedoh da vas sve pozdravim, nista vise

vidimo se na drumu

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Nemoj na drum više. Posle ovih fatalnih grešaka može još koja da se desi, npr. da ti nestane benzina....  mnogo zajebano druže!!!

Nije toliko zajebano, ducati se lakse gura nego ST  ;D ;D ;D

• Hronični Motociklopata, 7383 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Al moras priznati, nebi to sve ni bilo toliko zanimljivo da je bilo lako, i zato je svaki novi kilometar koji napravis sa motorom jos drazi :)

Zato ce uvek postojati TA bitna razlika izmedju automoblilsta i motorista, mi volimo te slatke muke, borba sa insektima u vazduhu, vetrom, kisom i ostalim vremenskim prilikama :D

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Nemoj na drum više. Posle ovih fatalnih grešaka može još koja da se desi, npr. da ti nestane benzina....  mnogo zajebano druže!!!

Nije toliko zajebano, ducati se lakse gura nego ST  ;D ;D ;D

A lakše i od...

9998BA06-6C21-1046-A3F0-391B6110321F_thumb.jpg

;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1962 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Misko kolko

Put od 1000km pocinje jednim korakom. Znam da znas za to ali ne bre bukvalno  ;D

PapaStalin

pratio sam tvoju temu o kupovini motora. Ne secam se da li sam ucestvovao u temi ali kad sam na kraju video sta si kupio bolje da ne znas sta sam pomislio.  ;D Puno sigurnih km ti zelim i u iducoj sezoni.

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Papa, polako covece pa koji kraj sezone :)

Nabacio si tople rukavice, dugacke gacke i ono oko jakne ce da se sredi... nema zime za nas eskime :)

ps. Smejao sam se za prelet preko motora iako nije ni malo smesno :)

pps. jesi li mi ti maznuo 10ku kljuc :)

ppps. jos jednom hvala za preporuku za D.Milanovac

pppps. Sta si odlucio jel se djoramo za motore :)

vidimo se druze!

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

@ ranko

nisam ti mazno alat majke mi, bar ja nista nisam video novo od alata, cek onda kad smo drzac tablice srafili, izvadio si neku vecu kutiju sa alatom, i to si mislim i odneo. Nisam imao gde da slucajno zagubim tvoj kljuc jer nemam mesta nigde ispod sedista da stavim. aj pogledacu za svaki slucaj

aha nema zime za eskime, evo me ceo dan sedim u kancelariji u mokrim cizmama. nisam imo hrabrosti da se izuvam, da ne potrujem kolege :D

malo mi treba da poludim i pazarim gore-tex..

znaci scena od sinoc, nesto sam posle posla krenuo do vikendice... pocne kisa da pada, ja stanem na pumpi, izvadim one navlake za kisu i probam da navucem preko cizama i pantalona, jok, nece, kad sam kupovao probao sam preko farmerki, ovaj skafander je dosta deblji... doslo mi da se isamaram na licu mesta...

@spettacollo

da ja sam taj, jbg tad jos nisam imao iskustva, osim toga za rasklapanje sam izgleda talentovan, a za sklapanje jok.

@bopk

ma opusteno, znao sam ja da se necu polakomiti za brzinom tako da sam mogao i u formulu da sednem. Jel mi verujes da za ovih 6 meseci nisam 120km/h prelazio, uglavnom oko 90, vise nema ni potrebe na regionalnim putevima. Doduse pre mesec dana sam od Nisa do Bg na autoputu malo zavrnuo 150-60 al to je opravdano, zurilo mi se :D

sledece godine ce mislim biti kriticno da se ne opustim, u fazonu, ma sad sve znam, ovo, ono. Valjda cu biti dovoljno pametan, videcemo.

Al pravo da ti kazem, i sa ovom sporackom voznjom sam dosta naucio. Vec mnogo vise samopouzdanja imam u krivinama, vecu preciznost u upravljanju, pocinjem da osecam unapred kako ce motor da se ponasa u odredjenoj situaciji. ok za pocetak nije lose, sad tu treba dalje da se vezba i vezba kako bi se nesto napravilo.

krivo mi samo sto nije bilo kursa bezbedne voznje, to sam bas zeleo da vidim. s obzirom da sam 100% samouk, osecam da imam velikih propusta u osnovnim stvarima kao sto je polozaj u sedistu, kontrola pri jako maloj brzini i tako.

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

@ ranko

nisam ti mazno alat majke mi, bar ja nista nisam video novo od alata, cek onda kad smo drzac tablice srafili, izvadio si neku vecu kutiju sa alatom, i to si mislim i odneo. Nisam imao gde da slucajno zagubim tvoj kljuc jer nemam mesta nigde ispod sedista da stavim. aj pogledacu za svaki slucaj

ma druze zezam se za alat :)

to sam ti uputio aludirajuci na to kako si pricao da nista neces/ne znas da cackas oko motora a ustvari iskusan mehanicar :) ... pa dopunjava alat u garazi :)

hehehe... dobra fora za navlake za kisu hehehe... kralj si...

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Čestitam na uspešno "završenoj" prvoj sezoni. Mada sezona traje dvanaest meseci.

Vrlo lep gest prema "forumašima" koji su ti pomogli.

I ja sam početkom godine bio u dilemi oko izbora i kupovine motora. I da nije bilo ovog foruma ne verujem da bi ovaj posao uspešno obavio. Zaista ima ljudi koji su spremni da uvek pomognu. Nadam se da ti ne smeta što koristim tvoju temu i takođee se zahvalim na pomoći i savetima.

• Drug član, 3087 postova

Неко је написао да је свашта помислио када си пазарио почетничког Дукатија. Читајући твоје догодовштине, ја бих ти и даље напунио буљу шимикама - за пример.  ;D

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

naravno da mi smeta, aaaaaaaa ovo je moja tema aaaa

jill_greenberg_kid.jpg

Ajde de, smiri se pa će čika da ti kupi litar bezolovnog.

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

Drago mi je da si zadovoljan, zdrav i u komadu dočekao jesen.

Još mi je draže što ti vožnja bolje ide i što si sve sigurniji.

Isto tako volim što si kupio i voziš Ducati jer sam ja zagriženi ljubitelj Ducatia.

Eto toliko od mene i uživaj, a nitko se nije učen rodio, pitaj šta te zanima i odgovori će doći.

• U prolazu, 94 postova

Nemoj na drum više. Posle ovih fatalnih grešaka može još koja da se desi, npr. da ti nestane benzina....  mnogo zajebano druže!!!

Nije toliko zajebano, ducati se lakse gura nego ST  ;D ;D ;D

A lakše i od...

9998BA06-6C21-1046-A3F0-391B6110321F_thumb.jpg

;D ;D ;D ;D

Da li vam se desilo da u ovakvoj ili slicnoj situaciji dok iznervirani gurate motor, on pretegne sa druge strane i padne kontra od vas.

E meni se neiskusnom to desilo 2 puta i nikad besniji nisam bio. Cak sam jednom ne daju ci mu da pade (ja sam kao snazan( i ja sa njim pao preko. Neka zena sa decom me je samo kulturno obisla u sirokom luku u fazonu vidi budale...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

jes krenuo par puta ali sa 120+kg postoji veća margina za grešku koja se da ispraviti ;)

• 50 years, 84 postova
  • Motocikl: uskoro, uskoro...

Neka zena sa decom me je samo kulturno obisla u sirokom luku u fazonu vidi budale...

Hhhhh..aaahahahahah..idi bre i ti i Papa osveziste mi dan :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja