BRACO 3313 Napisano Octobar 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Volim obadvoje ,mada imam vise uslova za oranje i kao sto neko rece za enduro 'ovi su mi blesaviji" a ovi sportasi "ludji" ;D vasa zapazanja , slike ,zakljucici itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Licno imam dosta razloga sto sam u zadnje vreme orjentisan ka oranju. Jedan od razloga je sto u sumi ili njivi ne moze da ti izleti beli golf 2 i da te ubije. Znaci za sve sto se desi na off-u si sam kriv i ne moras da razmisljas o kretenima za volanom. Provod je u 99,9% zagarntovan,ne kazem da ne mozes i sa R-om da se tako provedes,mozes ali na stazi a za to ti treba mnogo vise para. Ovako za jednu voznju off-a tarifa je jedna crvena. Motori su mnogo zahvalniji pogotovo sto se tice padova,retko kad se nesto slomi,dok na R-u i na najmanje proklizavanje svi znamo sta se desava. Daleko od toga da i dalje ne volim po nekad da zavrnem preko 250km/h na asfaltu ali sve redje jer gledajuci rubriku crna hronika nekako mi se zelja za tim sama od sebe smanjuje.A mnogo mi se svidja sto u povratki iz oranja nekad presecem korz grad kaljav do zuba ,pa me svi gledaju kao da nisam normalan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo možda baci neko svetlašce na pogled na stazu: Čuje se Julian Ryder kako se čudi ovom nastranom hobiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 18, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Licno imam dosta razloga sto sam u zadnje vreme orjentisan ka oranju. Jedan od razloga je sto u sumi ili njivi ne moze da ti izleti beli golf 2 i da te ubije. Znaci za sve sto se desi na off-u si sam kriv i ne moras da razmisljas o kretenima za volanom. Provod je u 99,9% zagarntovan,ne kazem da ne mozes i sa R-om da se tako provedes,mozes ali na stazi a za to ti treba mnogo vise para. Ovako za jednu voznju off-a tarifa je jedna crvena. Motori su mnogo zahvalniji pogotovo sto se tice padova,retko kad se nesto slomi,dok na R-u i na najmanje proklizavanje svi znamo sta se desava. Daleko od toga da i dalje ne volim po nekad da zavrnem preko 250km/h na asfaltu ali sve redje jer gledajuci rubriku crna hronika nekako mi se zelja za tim sama od sebe smanjuje.A mnogo mi se svidja sto u povratki iz oranja nekad presecem korz grad kaljav do zuba ,pa me svi gledaju kao da nisam normalan Nije samo da tebi neko izleti pri nekoj xx brzini ima tu, dece biciklista koji nemaju precepciju i svesnost o tvojoj brzini s R mašinom. Nemam iskustva u vožnji R mašina, al bez obzira na neiskustvo s istim delim mišljenje s tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Oranje me uvek najvise privlacilo, mada javljaju mi se neke SM ideje u zadnje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je terati oba. Mada bi trosio 20kg praska za pranje opreme. Muka je kada se vratis blatnja, musav itd. Kad vidim profesionalce kad skinu kacigu pa kad pocnu da vade blato iz usta....uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Octobar 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Muka je kada se vratis blatnja, musav itd. Kad vidim profesionalce kad skinu kacigu pa kad pocnu da vade blato iz usta....uh Ma znao sam ja da si ti neka pekmeza ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan E da znas da si upravu. to mi svi kazu. ;D i neveruju da vozim trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad koje tu blesav, a ko lud, ili su oboje i jedni i drugi, ili ....... al jedno je sigurno da u mentalnom sklopu kod jednih i drugih, nisu iste kockice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Octobar 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5453 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad koje tu blesav, a ko lud, ili su oboje i jedni i drugi, ili ....... al jedno je sigurno da u mentalnom sklopu kod jednih i drugih, nisu iste kockice. priznaj da si ovo napis'o bzv samo da se upises :D aj sad se grupishi : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 18, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan interesantno je i jedno i drugo, svaki stil ima svoje cari... treba probati i jedno i drugo..ili po mogucstvu voziti obe discipline.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je terati oba. Mada bi trosio 20kg praska za pranje opreme. Muka je kada se vratis blatnja, musav itd. Kad vidim profesionalce kad skinu kacigu pa kad pocnu da vade blato iz usta....uh Kako moze blato da udje u usta akd imaju kacigu i potkape i svu proff opremu? sine pomesao si nesto...podkape nose ovi sto se ne umaraju i ne zagreju,eventualno na bas strahovitim minusima....inace kad vozis i onako tesko dolazis do daha od umora a kamoli kroz podkapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ni jedno ni drugo... za oranje nemam zdrava kolena ( desno koleno ispada sve u šenaes ) a za peglanje nemam ni motor ni "muda", čitaj, imam porodicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja VOZIO tri disclipne..... i NE znam sta mi je draze.... a ima ih jos koje nisam ni probao!!!!! Sreca i uziVanje je kad mozes sVe, samo da je VREMENA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan da budem iskren,nikad nisam orao al zato peglao jesam ;D moracu kolegu gavrolinija da poslusam i da sidjem malo sa puta dok me nije neki beli pregazio! ;D ;D ;D voleo bih da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Dobro gavrolini moraju nositi kacigu, a kaciga ima virik, ako moze da udje blato? Cross kaciga nema vizir. vec nose naocare tj brile. Ccccc slabo znate gradivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan To je dual sport kaciga. Nije kros, a mozhe da bude (ali nikako takmicharska). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Peglao nisam odavno - 1992 - Mada me privlaci - ali u ovim uslovima samo staza, suncobran devojke, devojcice raspolozene za slikanje i ... Od tada samo oranje - prasina u ocima, blato u ustima, znoj i smrad, iskompleksirani majstori off roada, pijani traktoristi, nadrdani sumari i ljubitelji ptica, ... A i supruga me stalno tera na oranje - kaze - divljaj po sumi, tamo leci svoje komplekse i nervozu, i stvarno sam primetio ( a i ukucani su ) da se odavno nisam posvadjao sa zenom, nesecam se kad sam vikao na decu, dodjem relaksiran i punog srca sa voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Volim vise da orem i zabole me dal ce mi neko reci da sam lud ili blesav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 18, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E jel ovo tebi nema vizir? Ili se ja varam da je ovo cross kaciga? Najiskrenije ti zelim da nekad dodjes u posed najskuplje takve kacige i dobrog off road motora, pa nam onda kazi koliko si dugo vozio, ali vozio, sa spustenim vizirom na zahtevnom terenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Строго писта! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 18, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam početnik daću sebi za pravo da glasam...I to za oranje...Mada ima i međugrupa, ja bih je nazvao "AT"... Inače imam dotičnu SHOEI kacigu...ne znam da li se moja vožnja karakteriše kao zahtevan teren...recimo da sam voznju zavrsio zadihan i mokar do gaća...moj vizir je dignut samo kad nema nikog ispred mene i to ne zbog vrućine nego zbog preglednosti...što se podkape tiče prvo zapažanje je da podkapa upija mnogo znoja pa su sunđeri manje mokri i nosim je čak i kad ostanem po 20min u jednom mesto pokusavajući da se izvučem iz neke rupe...moj prvi i za sada jedini offroad marathon se završio sa suvom kacigom i dve smrdljive pamučne podkape (500 din/kom, tri pranja pa bacanje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 18, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan pa, sta ce ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 18, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ljudi, uvek moram da učim, dajte sliku prave takmičarske kacige... Ako nije problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti Ricky Carmichael! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...