ANTIC GM 43 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ili menjam za jaci i stariji motor .motor je u solidnom stanju i uzeo sam ga u trampi za moj zxr,tako da ga nmenjam za nesto stariji motor gpz550,xj, i tako slicno.cena motora bi bila 1000e.ali i za nesto drugo od motora dolazi u obzir samo ne moja doplata.hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Octobar 17, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to onaj sto ima 7 brzina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se jedno vreme lozio na taj motor felne i masina od Mito a sasija odnosno sve drugo kao od nekog supermoto-a.... srecno sa prodajom...... ja mislim da ima 7 brzina posto je celokupna masina od cagive mito Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Octobar 17, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neke bolje slike. Zamena za rr skuteR + doplata ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ja sam taj motor uzeo uz doplatu za zxr i verujte mi da uopste neznam da li ima 7 brzina ???samo sam jednom seo na njega i probao kod mene uz brdo gde nemoze dalje od 3 brzine.moracu sutra da ga upalim da provozam po ravnom :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan jos nista.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan mala izmena u oglasu,,,,,moguca zamena cagive i jamahe xj650 kardanac 87g,registrovan za neki noviji motocikl..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan mala izmena u oglasu,,,,,moguca zamena cagive i jamahe xj650 kardanac 87g,registrovan za neki noviji motocikl..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 5, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neke bolje slike. Zamena za rr skuteR + doplata ? Ponuda i dalje stoji. Pozdrav, p. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti na ponudi,ali ipak ako mogu dao bih oba za neki noviji R,ili nesto drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan jos sam u nedoumici................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu uzeo bih ovaj Perlxov skuter, video ga lično Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan verujem ja da je skuter extra,ali ja bih uzeo nesto jace za ova dva motora.hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...