to crank 5326 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kod koga će da stoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Na pola puta. Granicni prelaz Horgos. ;D ;D Salu na stranu imam ja drugu ideju. kad se vidimo ispricacu ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinija varijanta za ove nase prostore je da se nadje Mito,ili RS ili NSR 125 za neke manje pare,nakaci agregat sa Dominatora ili nekog Tengaia i eto ti veselja za male pare!Imas masinu od 50-ak konja sa dobrom ciklistikom i solidnim kocnicama Yes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad da malo razmislimo realno o koriscenju cvaja.Ja sam krajem 80-ih imao izmedju ostalih i rg 500gamu.Nju je u to vreme imao i Boban Lazic sadasnji aktivni takmicar klase stok 1000 (ovo sam naveo da neko ne shvati da se kvarila samo moja gama).Ljudi, ne postoji deo masine sa kojim nismo imali problema.Istovremeno sam imao i gsxr-a 750 88.Odgovorno tvrdim da sa istim rezimom voznje nijedan deo njegovog agregata nije pokazao ozbiljne znake zamora ili kvara.Pa Dohan-u uostalom i Rosiju su agregati cvaja trajali 500-600 trkackih kilometara a sadasnje honde ni posle 2500km nemaju znacajan guitak snage.Znam reci cete nesto u fazonu da je Foker crvenog barona imao neponovljiv zvuk, ali dal je to dovoljan razlog da iz 29-ke sednete u njega. Uozbiljite se malo zbog klinaca koji ovo citaju, a vase teorije ostavite za facebook. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dva dvotaktna i jedva cekam da predjem na 4t ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 22, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To s facebuk-om možeš da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 22, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...