Jump to content

Moto Zajednica

Nova Klasa

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR

Najjeftinija varijanta za ove nase prostore je da se nadje Mito,ili RS ili NSR 125 za neke manje pare,nakaci agregat sa Dominatora ili nekog Tengaia i eto ti veselja za male pare!Imas masinu od 50-ak konja sa dobrom ciklistikom i solidnim kocnicama

Yes

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: 916 SP,

Ajde sad da malo razmislimo realno o koriscenju cvaja.Ja sam krajem 80-ih imao izmedju ostalih i rg 500gamu.Nju je u to vreme imao i Boban Lazic sadasnji aktivni takmicar klase stok 1000 (ovo sam naveo da neko ne shvati da se kvarila samo moja gama).Ljudi, ne postoji deo masine sa kojim nismo imali problema.Istovremeno sam imao i gsxr-a 750 88.Odgovorno tvrdim da sa istim rezimom voznje nijedan deo njegovog agregata nije pokazao ozbiljne znake zamora ili kvara.Pa Dohan-u uostalom i Rosiju  su agregati cvaja trajali 500-600 trkackih kilometara a sadasnje honde ni posle 2500km nemaju znacajan guitak snage.Znam reci cete nesto u fazonu da je Foker crvenog barona imao neponovljiv zvuk, ali dal je to dovoljan razlog da iz 29-ke sednete u njega. Uozbiljite se malo zbog klinaca koji ovo citaju, a vase teorije ostavite za facebook.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja