boki.64 1953 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Živimo u kapitalizmu i proizvođači gledaju korist i profit. Ja teško mogu da prihvatim da u 21 veku tehnologija nije napredovala toliko da se napravi kožna čizma koja ne propušta vodu. Isto važi i za odelo. Ali kome je to u interesu? Ako jakna od 100 evra lepo stoji, a ne pušta vodu, ko će onda kupiti jaknu za 600 evra? Možeš se ljutiti na prodavce, fabrike, ali slaba vajda. Rešenje: ultra skupa goretex oprema, ili kišni kombinezon za 50ak evra, sa sve vodonepropusnim navlakama za rukavice i čizme. To 100% radi posao. A kako bi na toj jeftinijoj jakni radio onaj sprej za impregnaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao priliku da nabavim sprej za inpregnaciju i to onaj kvalitetni za textil i kozu,medjutim ne pomaze. :-\ Ako jakna ili hlace nemaju waserdiht membranu onda samo kisno odijelo preko i vozi Misko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma idi bre pa kakav je to nacin da sa takvim avatarom dolazis medju posten svet. evo vec pet minuta buljim u cicinu guzu, hipnotisala me skroz.. hmm pitam se sta li cu nocas da sanjam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma idi bre pa kakav je to nacin da sa takvim avatarom dolazis medju posten svet. evo vec pet minuta buljim u cicinu guzu, hipnotisala me skroz.. hmm pitam se sta li cu nocas da sanjam ;D Pa ti si mnogo propustio, vidi se da uopste ne posecujes "Opste teme" i DBIG (kad odes tamo shvatices sta je). :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan ma idi bre pa kakav je to nacin da sa takvim avatarom dolazis medju posten svet. evo vec pet minuta buljim u cicinu guzu, hipnotisala me skroz.. hmm pitam se sta li cu nocas da sanjam ;D Pa ti si mnogo propustio, vidi se da uopste ne posecujes "Opste teme" i DBIG (kad odes tamo shavtices sta je). :D :D Nnneee zznnnammm zašto mmmi see leeepi ttttassstatttura??? (još offa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...