Nidža 160 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga Nolan N70, veličina XXL, kupljena pre pet godina, nošena godinu dana, pa provela par godina u podrumu. Vizir je ok, školjka je ok, ima "kačket" koji može da se montira. Unutrašnjost je ok ali zahteva temeljno pranje, pošto se nakupila podrumske prljavštine, nije trula ni buđava. Cena je 10e, isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS. Ne šaljem, preuzimanje lično. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan druze to mu dodje 1000 i nesto dinara??? ??? ??? Jel tako,ili si zaboravio nulu?I napisi tel. jel ako je 10e mnogo ljudi ce hteti da te zove Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja nesto gledam,ali sta ja znam, poslao sam vec poruku na pp... Pa sta bude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Aca Ljubovija je bio prvi, imaš poruku na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...