drumskalisica 8741 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem veoma sam razocaran. Bio u mitrovici i nemoze da se uporedi sa Nisom. Mozda danas bude bolje veoma mali broj ljudi... losa organizacija ... sve u svemu nista posebno Nemozes da uporedjujes ta dva skupa,jer mitrovica je svima blizu tu je Sabac,Beograd,Novi Sad....i u Nisu jedan covek finasira sve dok u mitrovici imaju mnogo sponzora...Ali svako ima svoj ukus ali moras da uzmes neke stvari u obzir.... Svaka ti cast Anka - trebalo ti je 17 ( SEDAMNAEST ) meseci da smislis odgovor coveku . Pogledaj datum kad je on to pisao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem veoma sam razocaran. Bio u mitrovici i nemoze da se uporedi sa Nisom. Mozda danas bude bolje veoma mali broj ljudi... losa organizacija ... sve u svemu nista posebno Nemozes da uporedjujes ta dva skupa,jer mitrovica je svima blizu tu je Sabac,Beograd,Novi Sad....i u Nisu jedan covek finasira sve dok u mitrovici imaju mnogo sponzora...Ali svako ima svoj ukus ali moras da uzmes neke stvari u obzir.... Nemoj da zameris Anki ona je od skoro na forumu i verovatno nije obratila paznju na datum a tema je uvek aktuelna. Svaka ti cast Anka - trebalo ti je 17 ( SEDAMNAEST ) meseci da smislis odgovor coveku . Pogledaj datum kad je on to pisao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem veoma sam razocaran. Bio u mitrovici i nemoze da se uporedi sa Nisom. Mozda danas bude bolje veoma mali broj ljudi... losa organizacija ... sve u svemu nista posebno Svaka ti cast Anka - trebalo ti je 17 ( SEDAMNAEST ) meseci da smislis odgovor coveku . Pogledaj datum kad je on to pisao ! Nema veze datum to je tako i sada i bice tako pa makar i deset godina proslo....Barem sam ponovo ozivela ovu temu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zameris Anki ona je od skoro na forumu i verovatno nije obratila paznju na datum a tema je uvek aktuelna. Mozda je od skoro na forumu, al mi je nekako bezveze da citira nesto sto je neko pisao pre skoro godinu dana, a sto se aktuelnosti tice , mislim da bi bilo aktuelno pisati o ovogodisnjem skupu, a ne o proslogodisnjem. ( Valjda je bio skup i ove godine u Nisu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Novembar 4, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tema je zakljucana,imate drugu temu za rasprave o skupovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...