Bobanfox 5602 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan pa ko kaže da sam ja normalan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Februar 11, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan To koliko ljudsko oko vidi uopšte nije prosto http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za SlowMo ima smisla više frejmova. Inače, naravno da nema. Ali je JAKO interesantno nekada u montaži usporiti neke stvari. I onda, 60 fps dolazi do svog izražaja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan A koliko ovo ima frejmova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preko 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze u snimku 4000 fps Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 12, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kamerica je odlična, ja sam uzeo 2 kom i prebacio ih na PAL... U toku sam nabavke 1 lcd-a koji je izašao skoro i još nekoliko nosača... Onaj vakumski je odličan... drži fenomenalno... Jedini problem koji ja imam i zašto do sad nisam kačio više klipova ovde je što imam star kompjuter i jako teško se nosi sa HD materijalom tj sa MP4 formatom... Premier CS3 koji imam ne podržava taj format i onda moram da ga konvertujem u Avi i to traje kao gladna godina... Trenutno jurim neki Mac da kupim pa će posle biti zanimljivih klipova na forumu koje sam snimio... Zašto sam se ja odlučio za GoPro umesto za Contour HD (sad ima i GPS) 1. ima i opciju fotoaparata sa raznim varijantama periodičnog slikanja (odlično za time lapsove) 2. ima kućište koje koliko toliko štiti objektiv da ga neki kamenčić i sl ne ošteti a to je veoma lako na motoru kao što znate... 3. ima mogućnost snimanja pod vodom bolje (piše do 60m a stvarno dok ima blende do koje može da se snima ako nemate podvodni reflektor) 4. ima više nosača za razne varijante od Contoura Prednosti Contoura GPS: 1. aerodinamičnije kućište (vetar me baca sa GoPro nazad kad je držim na vrh kacige, nije za preko 170km/h, može na kolima ili sakrivena od vetra) iako mislim da nosač na Contouru koji ga drži sa strana uopšte nije dobar za velike brzine, mislim da bi ispala iz ležišta... 2. ima objektiv koji se pomera tj možete ga nivelisati pre snimanja ako je nakrivo kamera postavljena ali nije u fazonu da se niveliše sama kao na MotoGp- ju koji Rossi ima na repu tzv žiroskopsku 3. GPS podaci - brzina, visina, lokacija, staze kojom si išao itd Toliko od mene i mojim iskustvima, kad kupim novi komp biće gomila materijala od letos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 4, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5977 Napisano Mart 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ti ovi naši Blokovi Odličan snimak! Samo, više bih voleo da si malo podigao kameru, da se vidi veći deo puta a ujedno i cajgeri iako je i ovako odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 4, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo proba bila da vidim kako izgleda, stiže mi i ekran ovih dana pa ću probati razne varijante Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Mart 4, 2011 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda fenomenalno, definitivno najbolja kamera na trzistu, uhhh kako balavim na nju, uzecu je pre ili kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 4, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog spotića sa januarskog skijanja, neki delovi su snimani mobilnim, neki običnom kamerom, ali vidi se koji delovi su gopro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 15, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni juce stigla kamera. Imam problem sa pregledom videa na kompu. Ona radi neki MP4 format i kad pustim na komp slika mi bude iseckana, a zvuk ide normalno. Koji program da koristim za konvertovanje videa? Jel' to moj komp ne zadovoljava sve uslove za normalno pustanje full HD videa. Na uputstvu pise da za full HD treba 3.2 GHz a ja imam 2.4? Pojma nemam, glup sam za ove stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moguće da ti fali neki codec ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 15, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, pojma nemam. Probao sam preko GOMplayera, winampa, mediaplayera, realplayera i svuda secka. Sa kojim programom mogu najbolje - najlakse da obradim video tipa da preko njega ubacim neku pesmu, usporim snimak u odredjenom delu, isecem neke delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 15, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan imaš slab komp, ja imam isti problem... ja gledam u KMPlayeru i secka, pizdim... nikako da nadjem neki Mac koji hoću... a za konvertovanje imaš http://www.squared5.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Premier je mama za takve stvari, samo ko zna da iskoristi sve njegove mogućnosti, alal mu vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, pojma nemam. Probao sam preko GOMplayera, winampa, mediaplayera, realplayera i svuda secka. Sa kojim programom mogu najbolje - najlakse da obradim video tipa da preko njega ubacim neku pesmu, usporim snimak u odredjenom delu, isecem neke delove... Za pregled koristi KMPlayer, a za obradu filma najbolje Windows Live Movie Maker program sa kojim mozes svasta, a jednostavan je za koriscenje (skini ga sa FileHippo), doduse verovatno ima nesto i u performansama kompjutera, ali ovi su provereni sa GoPRO HD sa max rezolucijom. P.S. Ako ti treba neko blize objasnjenje ostavi tel. na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 15, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan skini sa filehippo-a klite codec pack..media player uokviru njega - nema sta ne pusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan K lite mega codec pack. Uz njega dobijas i media player classic. Pustao sam na kompu 1.83ghz u full hd i sve je normalno. Dok nisam instalirao kodeke ist problem sam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 16, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je ekran za gopro, odličan je, može da se koristi i kao kamera iz ruke, da se pregleda snimak odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 16, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 16, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 80$.. http://gopro.com/hd-hero-accessories/lcd-bacpac/ i ja sam ga naručio ali sa još gomilom nosača i adaptera, još 1 kameru (kolege mi sjebale jednu) i ovu novu duplu bateriju... nadam se da će u aprilu da stigne sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 16, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prava stvar. Nisam znao da postoji. Bas dosta znaci kad mozes da vidis snimak pa nastelujes ugao koji odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima gppro kamera ali ima i ovih CONTOUR, e sad koja je bolja ova contour je skuplja i cini mi se bolja zbog bolje rezolucije videa/fps, ili gresim, koliko su kod nas? kamere gppro i contour Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...