markone 447 Napisano Octobar 31, 2012 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Cena koju sam naveo je konacna i nema nista preko. Kao sto sam naveo ranije ja se bavim transportom i logistikom i od toga zivim. A ovo mi je samo bilo iz zezanj. Ma nije dugo trajalo zato sto je moralo vec se prvo ja nisam angazovao a posle je ortak u New Orleansu imao uragan pa bio prezauzet oko renoviranja kuca posto se time bavi. A kada je on stigao to sve da pokupuje i dok nije doslo trajalo je sve ukupno oko 5-7 dana. Razumeo sam da je cena koju si naveo ukupna sa svim troškovima, ali me interesuje koliko te je izašao transport, carina i porez ako i ja drugara preko bare namolim da mi odradi isto, pa da znam koliko će me koštati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 31, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To nije tako jednostavno, posto je to islo sa jos nekim stvarima a pritom ja ne koristim standardne i komercijalne kanale. To kod mene zavisi od situacije do situacije. Nisam siguran da standardnim kanalima mozes izvesti nesto slicno. A smorio sam se vezano za onaj WiFi kit. Super je stvar sto mozes daljinski da palis, gasis kameru itd.. Ali sma hteo naravno da povezem i sa telefonom. Ali za sada nisu jos izbacili aplikaciju za Android ima samo za iPhone. Samo su napravili za Amere, nadam se da ce do sledece godine da izbace i za Android, ipak ga sada vec ima dosta. Pise da ce uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Reklama za gopro 2, pogledajte na 720p izgleda fantasticno:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 1, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav vam je snimak u zatvorenoj prostoriji pri malo slabijem osvetljenju? Kod mene malte ne neupotrebljiv, previse je taman. HD 1 je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 1, 2012 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan To je uobičajeno za prvi model. Drugi je već dosta bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi video...GoPro, jesen i moja narandza... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 12, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan lepo... koja je to kamerica, Hero2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Hero 2 Evo nesto sto sam tek uradio za druga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Evo najzad je izasla aplikacija za Android do sada je bila samo za ios https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gopro.smarty&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nb3Byby5zbWFydHkiXQ.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan dobra aplikacija ali jedino za onog ko ima Wi-Fi BacPac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Novembar 14, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Boilje je opet Wi-Fi nego LCD. Kad stavis kameru na kacigu opet ne moze precizno da kadriras, moras da skidas da bi pregledao, pa ponovo stelovanje... Jedino ako nisi sam Kad ce da izadje za simbian? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zato i uzeo sa wifi dodatkom. Sta ce mi pored toga displej a pritom imam sada i kontrolu preko daljinca i sve na telefonu. A cena je slicna. Za simbian nikad a verovatno ni tada. Sahrana simbiana je bila davno i vec smo ga vise puta oplakali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Za simbian nikad a verovatno ni tada. Sahrana simbiana je bila davno i vec smo ga vise puta oplakali. podpisujem ovo ali ja ne bi menjao LCD - za wifi pack. Mislim da je zajebancija da u toku vožnje drndam mobilni i komandujem kameri. Lakše mi je da direktno pritisnem dugme na kamerici nego da mi ne daj bože ispadne telefon u toku vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne treba ti telefon u voznji ni malo. Pogresno si nesto shvatio. Imas: I stoji ti na ruci i time palis i gasis sve i sve imas funkcije kao na kameri sa malim displejem koji je isti kao na kameri. I onda umesto da mlatis rukama po kacigi i palis i gasis kameru i ne znas u kom je modu sve imas na ruci. A kada stanes onda sve vidis na telefonu umesto da skidas sa glave kameru i buljis u ono malo g. od ekrana. I tako onda mozes idealno da podesis polozaj kamere. Uz pomoc toga lcd ekrancic gubi potpuni smisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 14, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da pišemo o aktuelnom linku koji si postavio i o Android aplikaciji... ovo zadnje na slici je prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Novembar 14, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ona aplikacija za android ne moze da radi bez ovoga sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa normalno. Nema povezivanja telefona dok se ne prikaci wifi dodatak. Ali resili su i to sa ovim novim Hero3 on u sebi ima i wifi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan usta ga bolela, dobar taj Hero3...mada, kako stvari stoje kod mene, i ovaj Hero2 mi uglavnom leži u fioci, tako da o prelasku na novi model i ne razmišljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Novembar 15, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo necega sto sam ja snimao i montirao svojim Hero 2-kom...i onim wifi combom...Nadam se da ce vam se svideti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan usta ga bolela, dobar taj Hero3...mada, kako stvari stoje kod mene, i ovaj Hero2 mi uglavnom leži u fioci, tako da o prelasku na novi model i ne razmišljam Ma ja sam sada skoro uzeo hero2 i nemam nameru da razmisljam o hero3 skoro. A to oko stajanja u fioci razumem. Posto ce i meni stajati sigurno 320 od 365 dana. Ali zbog onih 7 pravih dana sam i kupio. Daj boze da imam tih 7 dana godisnje za neko putovanje preko i neke lepe pejzaze da snimim i ja sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto da stoji, leti imate motor, more, bajs, zimi skijanje, paintball... ma nece da stoji ni 7 dana ako se ja pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan leti imate motor, more, bajs, zimi skijanje, paintball... meni još neka akcija pada na pamet, ali to nikako da uzmem da isprobam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe, i meni, al' nisam hteo to da nabrajam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 16, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan za tu akciju je potreban head strap, jel tako ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Novembar 16, 2012 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan za tu akciju je potreban head strap, jel tako ? Jeste, ali video cu okaciti na nekom drugom forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...