Bobanfox 5602 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se trenutno kreće cena za Hero 2 kamericu. Imam dva kućišta (jedno za vodu i jedno sa otvorima), montažu za bajs, za kacigu, i montažu sa vakumom. Imam za nju i dodatak sa LCD-om. Nošena na more i korišćena ukupno sat vremena na celom odmoru. Par puta na motoru sam snimao ukupno pola sata. Na par mesta je skinut površinki lak sa kućišta kamere ali nigde nije ogrebana ili oštećena. Staklo bjektiva je kao novo i na zaštitnom kućištu i na kameri. Pitam informativno jer od cene zavisi da li bi je prodao ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Octobar 27, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se trenutno kreće cena za Hero 2 kamericu. Imam dva kućišta (jedno za vodu i jedno sa otvorima), montažu za bajs, za kacigu, i montažu sa vakumom. Imam za nju i dodatak sa LCD-om. Nošena na more i korišćena ukupno sat vremena na celom odmoru. Par puta na motoru sam snimao ukupno pola sata. Na par mesta je skinut površinki lak sa kućišta kamere ali nigde nije ogrebana ili oštećena. Staklo bjektiva je kao novo i na zaštitnom kućištu i na kameri. Pitam informativno jer od cene zavisi da li bi je prodao ili ne. Ako resis, ja sam 1. na listi!!! Da li prodaje neko hero 2 ? Voleo bih da pazarim nju, hero 3 mi nije u finansijskom dometu... Sa koliko para raspolažeš? Prodao bih ja moju 3+ black edition... Do 150e max., posle gladujem do sledece plate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 16, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je jaka stvar ovaj WiFi daljinac na 3+Black...odusevio sam se koriscenjem ... dok sam imao Hero 2, nije bila ni blizu ovih mogucnosti. Jedino me i dalje muci uparivanje sa telefonom..... neko je ranije promenio password ma kameri za uparivanje i nema sanse da provalim kako to da promenim. Pokusavao sam na sve savetovane nacine, interesuje me ima li neki fabricki reset za takve stvari ili ubacivanje novog programa? Zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Uradi ponovo update za kameru i trebalo bi da ponovo mozes sam da ubacis svoj password. Evo nekoliko stranica... http://trendblog.net/reset-your-gopro-wifi-password-in-less-than-2-minutes/ https://doublebluesportsanalytics.zendesk.com/hc/en-us/articles/200644696-Forgot-My-GoPro-s-WiFi-Password- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 16, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacu cim dodjem sa posla, hvala drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Decembar 17, 2015 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan potvrda da se ID i password moze restartovati ubacivanjem update-a daljinski smanjuje bateriju pa sam za sad odustao od koriscenja. smanjio sam i rezoluciju i baterija vise traje, dok mi ne stignu dodatne baterije.imam inace H3 white Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan terbalo bi da sledece nededelje idem za Budimpestu pa sam bislio da kupim sebi jednu kamericu,e sad gledam gopro hero4 session i interesuje me da li je neko ima pa da prosledi neki info iz prve ruke. Ili mozda da gledam trojku ne znam ni sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Decembar 20, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes bolje kupi 3+ Black Edition ili 4 Silver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes bolje kupi 3+ Black Edition ili 4 Silver. Za cetvorku trenutno nemam para a i ne bi toliko dao,sto se tice trojke nisam je video kod njih a ova senssation je trenutno 220eu sto mi malo probija budzet ali nista strasno ali ako odbijem afu koju mi vrate izadje me 175eu. Jedino kod nas slabo sam naso da je neko koristi pa da vidim iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 21, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan http://rs.n1info.com/a119759/Sci-Tech/Apple-kupuje-GoPro.html Pripremite se za iGoPro Čime će sad samsungovci da snimaju vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Januar 22, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, uzeo sam gopro silver 4 u madjarskoj, doneo mi drugar za 320e sto mislim da je pristojna cena. Moze li mi neko reci koje su minimalne potrebne konfiguracije za lap top za pustanje snimaka? Uzeo sam i lap top nov; http://www.edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-z50-75-80ec00g2hv-notebook-fekete-p499878.html Totalno sam se razocarao, prosto mi je neverovatno da ne moze da gura obican snimak na 1080 a da na secka. Jel zna neko da nije do nekih podesavanja na lap topu ili sta bih vec mogao da pogledam? Inace kamera je full, klipove gledam preko telefona jedino tu mi ne secka. Slike bez ikakve dorade nestvarno izgledaju,ali veliki problem sto na laptopu ne mogu da gledam snimak bez seckanja a kamoli da obradjujem u studiju. Svaka pomoc znaci, zao mi da prodajem nov lap top nemam ga ni 5 dana,ali cu morati da ga prodam ako ne podrzava gopro Hvala unapred na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Januar 23, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Da li koristite one kineske stikere i nosace? Narucio sam ih sa alia i hteo bi da ih lepim tipa na zadnju viljusku... uglavnom na motor gde su moguce vibracije i gde mi kamerica nije na oku. Da li su kvalitetne plastike,lepak...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih koristio na motoru napred i na kacigi bez problema. Sad sam jednu zalepio na kacigu za skijanje i sreca sam imao onaj kanapcic, odlepila mi se nemam pojma kako. Obavezno vezi iza osigurac onaj sa kanapcicem. Da li koristite one kineske stikere i nosace? Narucio sam ih sa alia i hteo bi da ih lepim tipa na zadnju viljusku... uglavnom na motor gde su moguce vibracije i gde mi kamerica nije na oku. Da li su kvalitetne plastike,lepak...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 1, 2016 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, uzeo sam gopro silver 4 u madjarskoj, doneo mi drugar za 320e sto mislim da je pristojna cena. Moze li mi neko reci koje su minimalne potrebne konfiguracije za lap top za pustanje snimaka? Uzeo sam i lap top nov; http://www.edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-z50-75-80ec00g2hv-notebook-fekete-p499878.html Totalno sam se razocarao, prosto mi je neverovatno da ne moze da gura obican snimak na 1080 a da na secka. Jel zna neko da nije do nekih podesavanja na lap topu ili sta bih vec mogao da pogledam? Inace kamera je full, klipove gledam preko telefona jedino tu mi ne secka. Slike bez ikakve dorade nestvarno izgledaju,ali veliki problem sto na laptopu ne mogu da gledam snimak bez seckanja a kamoli da obradjujem u studiju. Svaka pomoc znaci, zao mi da prodajem nov lap top nemam ga ni 5 dana,ali cu morati da ga prodam ako ne podrzava gopro Hvala unapred na pomoci Najverovatnije da su ti kodeci problem, meni je takodje seckao snimak dok nisam skinuo k-lite kodec pack, sad sljaka kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Februar 6, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, uzeo sam gopro silver 4 u madjarskoj, doneo mi drugar za 320e sto mislim da je pristojna cena. Moze li mi neko reci koje su minimalne potrebne konfiguracije za lap top za pustanje snimaka? Uzeo sam i lap top nov; http://www.edigital.hu/notebook/lenovo-ideapad-z50-75-80ec00g2hv-notebook-fekete-p499878.html Totalno sam se razocarao, prosto mi je neverovatno da ne moze da gura obican snimak na 1080 a da na secka. Jel zna neko da nije do nekih podesavanja na lap topu ili sta bih vec mogao da pogledam? Inace kamera je full, klipove gledam preko telefona jedino tu mi ne secka. Slike bez ikakve dorade nestvarno izgledaju,ali veliki problem sto na laptopu ne mogu da gledam snimak bez seckanja a kamoli da obradjujem u studiju. Svaka pomoc znaci, zao mi da prodajem nov lap top nemam ga ni 5 dana,ali cu morati da ga prodam ako ne podrzava gopro Hvala unapred na pomoci Najverovatnije da su ti kodeci problem, meni je takodje seckao snimak dok nisam skinuo k-lite kodec pack, sad sljaka kako treba. Skinuo sam i k lite i opet nista. Koju grafiku imas intel ili amd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 7, 2016 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Amd grafika. Sad sam proverio ipak imam ffdshow kodeke i radi mi bez problema. Racunar je star nekoliko godina cpu je intel core 2 duo 7200 (2,53 ghz), 4gb ram-a i grafika ati radeon HD3800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shipi 0 Napisano Februar 7, 2016 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd,cerak Motocikl: Piaggio X9 250 evo 2004 god Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi samo koji windows imas? Ja sam instalirao osmicu i mislim da je zbog toga. Dal bolje da instaliram sedmicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Februar 7, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan KOliko vredi sada dobra polovna 3 Black sa opremom? Prati li neko cene, slabo ih ima po oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Februar 7, 2016 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je oko 300e polovna http://www.kupujemprodajem.com/Sport-Kamera-GoPro-Hero-3-Black-Edition-29977128-oglas.htm?filter_id=63082232 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovke_ 3 Napisano Februar 26, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos kupio GoPro black 3+ za 300e polovnu u ovlascenoj radnji Menhhetan sa garancijom...Sada je sigurno pala cena ali moj savet ti je da uzmes 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Mart 7, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Umesto GoPro-a (nemam nista protiv GoPro-a),ja sam uzeo SJ4000 i SJ5000+ i kofer pun dodataka. Slika je odlica,zvuk isto tako. Malo editovanja u Sony Vegasu,saturacije i ostali,i slika je fenomenalna a sve to dobio za nekih 200e. Ako zelite mogu prikaciti snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, očekujemo neki snimak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan SJ4000 za 60e,losija podesavanja,ali kada bude bolje vreme postavicu redovnije snimke,ovo je od prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kvalitet odličan. Za te pare realno nema bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu mozda naruciti SJ5000X Elite,4k+2k+gyro stabilizator. Mozda je dobra kupovina za 120e ili mozda Firefly 6s za 100. Ima mnogo opcija za nase dzepove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...