banditkg 48 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan to vidi sa Milanom tarot-om. Kameru kupujes ako ti treba, sluzi da zabelezis neki dogadjaj. Ne razumem kako takva stvar moze da dosadi ? Careee hehehhehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 25, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E bas divno, pre mesec-dva mi je pukao onaj prsten oko objektiva, a danas mi puce ono crno cime se zatvara kuciste iz cista mira. Krenuo da zatvorim i ostade u ruci. Bas sam baksuz Ne bi to bi problem da ne idem za koji dan na Alpe. Da nema neko kuciste viska na prodaju, ne bitno da li je waterproof ili onaj skeleton, ionako bi iskoristio samo onaj crni deo odozgo? Ako ne nadjem bice sredjeno pomocu stapa i kanapa da izgura ovo putovanje a posle cu da narucim sa dx-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 26, 2013 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vas konsultujem da li je pametnije uzeti gopro2 koja je na louisu na snizenju 270 eura sa svim nastavcima. GoPro2 Ili GoPro3 white pa da pravim neke nosace na motoru Da li trojka stvarno toliko bolja. Ne mojte da me kritikujete zato sto nisam procitao prethodnih 20 strana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Tesko pitanje, neki se zale na rad ove serije Hero3 ali ja bih radije uzeo mozda Hero3 pa polako dokupljivao dodatke. Manja je i laksa i ima ugradjen wifi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 26, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko realno sad moze da se proda Hero2 outdoor sa dodatnim vakuum nosacem, posto se razmisljam o prelasku na Hero3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 27, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Hero 2 - nove se na zapadu kreću od 250 do 280 evra po sajtovima.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas uradjen upload nova sezona ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ova kamera je nesto sto je prvo na listi dase kupi,tako je mocna jooojjjjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 11, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju black and silver edition? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja danas uzeo novu Liquid Image EGO , malo sam testirao po kuci i deluje ozbiljno. inace snima u HD 1080P 30fps i HD 720P 60fps...evo i nekih uporednih testova http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qmOCcvR4cig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan kolko para liqud image ego ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan oko 180e-190e su inace, ova bila na akciji 160e, i imam 30e povracaj poreza tako da ce me izaci 130e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju black and silver edition? u jacini megapixela (rezoluciji) i paketu opreme, black ima wifi daljinski i 1440p rezoluciju, a silver nema daljinac i ima 1080p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam gopro ali ozbiljno sam razmisljao o liquid kamerici, koliko sam gledao uporedne snimke deluje mi da je bolja, zvuk je sigurno bolji nego na gopro. Kakvi su prvi utisci, jesi li probao nesto da snimas na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam gopro ali ozbiljno sam razmisljao o liquid kamerici, koliko sam gledao uporedne snimke deluje mi da je bolja, zvuk je sigurno bolji nego na gopro. Kakvi su prvi utisci, jesi li probao nesto da snimas na motoru? nisam, motori su mi u srbiji, prvi snimci ce sacekati malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Civan 1 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xt660x Prijavi odgovor kao problematičan A gde si uzeo? Kod nas je nema..? Jel ova kamera manje od go pro? Ne baca mi se bas toliko kinte na kameru, pa mi ova izgleda interesantno, a ne vidim da je mnogo losija od go pro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan sad imas u Srbiji paypal pa mozes probati da kupis preko e-baya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je uzeo ovde u italiji u trstu, radnja se zove beps ili tako nesto. evo danas sam nesto snimao iz ruke, cisto radi testiranja, pa kad ubacim na yt okacicu ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 12, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gavrilo jel ima ovo neku zastitu, voda blato i to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ima providno kuciste kao i go pro... evo snimka od danas ali ga je youtube skroz razjebao i prebacio u 480p i ako sam snimao u 720p. Glupavi yt. Ovo krckanje i drmanje je vec do mojih ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam se bas iznervirao, kad pustim sa racunara bolji snimak bar 10x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 12, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu naci ugao snimanja..stabilizaciju slike vjerovatno ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu naci ugao snimanja..stabilizaciju slike vjerovatno ima? verovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan sad sam se bas iznervirao, kad pustim sa racunara bolji snimak bar 10x kad kacis na youtube pitace te da li zelis da ti youtube stabilizuje sliku ti odbij i slika ce biti kao na kompjuteru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 12, 2013 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan BAs me interesuju utisci iz prve ruke za tu kameru, okaci Gavro na Vimeo. Tamo se HD lakse strimuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...