Stevan B. 635 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pokrecem novu temu: Mozete li mi reci postoji li u Srbiji servis za Gopro kamere? Dobio sam kameru bez usb kabla,mislim da je neispravna,vidi se na poledjini da je neko pokusao da je otvori! Cime bih mogao da napunim bateriju pa da probam da je pokrenem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi rekose u Beosportu te kamere se ne otvaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ako je neko raspolozen da mi pozajmi kabl ili da uz kafu u nekom prestonickom kaficu pokusa da mi objasni kako funkcionise i dal' uopste radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Februar 24, 2013 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo koji USB moze da je puni, veliki trapezasti. Kablic ima u svim radnjama racunarske opreme kosta 150din. Samo nakacis na izgasenu kameru, utaknes u racunar i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Puni se preko usb kabla, nemam jos moj ali stici ce za dan. Na ovoj adresi sam nasao. Po obliku je isti kao za samsung telefon. Evo ti link na kome se vidi kako ga puni preko kompa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao kabl i baterija se puni ali kamera ni na guranje nece da upali Imate li sugestiju gde odneti u servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam malo snimao sa GoPro. Na snimku lepo moze da se vidi razlika izmedju jedinice i dvojke. Iako je kvalitet slike i zvika mnogo losiji nego u originalu, razlika je ipak jasna pogotovo sto se tice zvuka. Na kacigu sam montirao Hero 2 a na vizir Hero 1. http://www.youtube.com/watch?v=VMhI3Tcb0_Y Ali imao sam jedan drugi problem. Na putu NS-Kop planirao sam da snimam ceo put zbog neke naknadne montaze... Posto sam znao da baterija ne moze toliko da snima, onda sam nakon montaze kamere povezao sa auto punjacem. Medjutim kamera se izgasila nakon 2 sata kada se istrosila baterija. Ne znam zasto uopste ne prepoznaje autopunjac niti moze da se odrzava u zivotu preko njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan mali video radjen za mog XT drugara mozda se nekome i svidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan enco koji je to KTM sa koga je snimano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan enco koji je to KTM sa koga je snimano? Nije KTM , Yamaha xt660x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pitanjce... kad se wifi bacpac povezhe sa hero 1 dal se wifi vidi u konekcijama preko mobilnog ili kompa? ili za to treba ipak hero2 da se setuje na tablet/smartphone mod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Овде каже да може и за 1 и за 2 http://gopro.com/hd-hero-accessories/wi-fi-bacpac-remote-combo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Овде каже да може и за 1 и за 2 http://gopro.com/hd-hero-accessories/wi-fi-bacpac-remote-combo daljinski mozhe al aplikacija za tablet/smartphone ne mozhe verovatno chu prechi na hero2 kad smo kod toga, evo interesantan oglas "kupljena u maju ove godine" http://www.kupujemprodajem.com/GoPro-HD-Hero-2-3934213-oglas.htm?filter_id=22272686 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Koji kralj! u maju ove godine a oglas postavljen pre tri nedelje. Znaci em je stara 1god aj to i nije neki problem jos ce i da zaradi lik. Nije ju verovatno platio vise od 220e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da li kod nas ima negde da se kupi onaj crni prsten sto ide oko objektiva na kucistu? Posle skijanja primetio sam na par mesta pukotine na tom prstenu iako kamerica nije ispadala niti udarila u bilo sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 14, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno beosport a imas i dvojicu clanova ovde na forumu koji prodaju gopro kamere. Samo se vrati malo u nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 14, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da li kod nas ima negde da se kupi onaj crni prsten sto ide oko objektiva na kucistu? Posle skijanja primetio sam na par mesta pukotine na tom prstenu iako kamerica nije ispadala niti udarila u bilo sta. www.goproshop.rs/dodatna-oprema/ostalo/set-rezervni-objektiv a ovajkupio kamericu u buduchnosti pa se vratio da nam je proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 14, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mu objektiv nego crni prsten koji ga pritiska. Inače, ako nekom treba, ja imam da prodam set rezervnih objektiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Mart 15, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to ide samo sa kucistem. Bas sam juce gledao po netu ima li to sto ti trazis i nisam nasao ni preko. Jednostavno toga nema ni na njihovom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano Mart 15, 2013 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sa kucistem. Staklo objektiva kad se kupuje onda u kesici dodju dva komada, safcici i safciger Ima niespravnih na oglasima pa mozes da potrazis ako neko hoce da proda u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 16, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite za godinu dana koliko moze da padne cena polovnih Gopro hero 2 kamera?Sad su oko 200-250 evra,ako bih sad kupio,malo koristio,pa mi dosadi,koliko bih mogao da uzmem za godinu,dve?Mozda je malo glupo pitanje ali sta cu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 16, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to vidi sa Milanom tarot-om. Kameru kupujes ako ti treba, sluzi da zabelezis neki dogadjaj. Ne razumem kako takva stvar moze da dosadi ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 16, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite za godinu dana koliko moze da padne cena polovnih Gopro hero 2 kamera?Sad su oko 200-250 evra,ako bih sad kupio,malo koristio,pa mi dosadi,koliko bih mogao da uzmem za godinu,dve?Mozda je malo glupo pitanje ali sta cu... tako neshto ne mozhesh da planirash, pogotovo shto che verovatno za god dana izachi hero4 i srozati cene svih ostalih kamera iz gopro-a. negde je neko u temi nashao "kinesku" verziju goproa, malo sam googlao i nashao da je medju prvim gopro kamerama bila SD hero (SD= Standard Definition) http://www.kenstone.net/fcp_homepage/go_pro_hero_hd_cam_douglas.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 16, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan to vidi sa Milanom tarot-om. Kameru kupujes ako ti treba, sluzi da zabelezis neki dogadjaj. Ne razumem kako takva stvar moze da dosadi ? Kako da mi dosadi?Pa dosadi mi devojka pa je menjam.Verovatno ce mi kamera biti zanimljiva neko vreme pa cu morati da je prodam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je skupa GoPro, baci pogled na ovu kamericu, po meni je u nekim stvarima bolja od GoPro, jedino je zeza sto je mnogo losa po mraku, ali zato zvuk je 50% bolji nego na GoPro, a slika je slicnog kvaliteta. Imas na yt dosta uporednih testova. Da nisam uzeo goPro verovatno bi ovo uzeo. Liquid image Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...