Popsy 2907 Napisano Octobar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uff prelepo, al ja sve mislim da će biti miholjsko leto ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 13, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sta si se napalEo, jel vide ti onu slanu na sedistu motora, si izmrzo po glave ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za nas & pingvine, NEMA ZIME ;D ;D ;D el imam aktivni veš, imam, jel imam potkapu - imam.... šta mi više treba ;D ;D ;D sad sam bio za vikend Ravna gora > Divcibare i bas mi se dopalo sad kad je malo opala temperatura ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan To Aco i ekipo! Da je srece da u iducoj godini bude josh vishe ljudi koji ce se aktivno pozabaviti logistikom i organizacijom planinskih vozhnji. Verujem da dosta nas mozhe da ponudi interesantne terene za koje vecina nije ni znala da postoje. Bar u Srbiji ne manjka planina, reka, shuma i ostalih izazova. Tri put' URA za buduci "off road weekend rally" serial! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se upakovali i cekamo Racu da stigne da i njega ubacimo i pravac Paraćin. Saša srećom nije otšo kod Lake, a i da je otšo tu je drugi domaćin Smeštaj za desetku, čisto i toplo. U sklopu zgrade je i veeeeelika terasa. Da je leto mogli smo se i okupati. Ovo jezerce nam je odah u komšiluku. Prelepo mesto za odmor, kamp, itd Kanjoni,nepregledne šume, proplanci, veliki pašnjaci, divljač, mir, jednom rečju pravi raj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kompletno prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 14, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo!!! Kad se planira ova voznja?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Апсолутно елегантно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo.........lepo ...........lepo ...............prelepo !!! nema drugih reci, priroda je fantasticna ..........Srbija je ISTINA - PRELEPA !!! Cucemo se kada se definitivno vratim u Srbiju za voznju po Kucajskim planinama. Veliki pozdrav iz Afrike............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Апсолутно елегантно! Ne idemo bez CR250. Sve da ih oderemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan east coast rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4786 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo...!!! Za sledecu sezonu cu i ja valjda imati motor za ove predele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Prefantasticno i izuzetno predivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pih,nista specijalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel to tesis nostalgiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 17, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Autosugestija je cudo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan И ја кад мало боље размислм могу да кажем да је то ништа посебно... Блато к'о блато, ризла к'о ризла, ловачки дом к'о ловачки дом, бузкве к'о букве... Имам то све и на Рајцу 3 километра од викендице! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad malo bolje razmislim upravo zivim u takvom okruzenju. Definitivno za promenu mora da se ide na neki drugi kontinent da bi zivot postao malo interesantniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Vi zezajte,al hvala Vam za slike i putopis,znaci mi puno ;D,I da,trese me nostalgija za zavicajem,priznajem,i tesko mi je bez drugara i voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 17, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad malo bolje razmislim upravo zivim u takvom okruzenju. Definitivno za promenu mora da se ide na neki drugi kontinent da bi zivot postao malo interesantniji. HA! Dođite malo u Vojvodinu, da vidite šta je dosada..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad malo bolje razmislim upravo zivim u takvom okruzenju. Definitivno za promenu mora da se ide na neki drugi kontinent da bi zivot postao malo interesantniji. HA! Dođite malo u Vojvodinu, da vidite šta je dosada..... ;D Potpisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 17, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ja verujem potpisanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 19, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...