Bishke 263 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u jednoj radionici u kojoj razbusavaju cilindre na meru..... odneo sam cilindar od moje yamahe XT 600 da se proveri.... posto je cilindar ovalan,odlucio sam da ga busim i stavljam nov klip i karike... e sad,ja sam ga pitao koja je cena busenja mog cilindra.On mi rece 2 500 din ??? Otvor cilindra je 95 mm...kaze mi majstor da bi manje kostalo kad bi mu doneo blok od mercedesa (odnos 1 rupa na tom bloku i rupa na mom)... e sad,da li je to cena svakog majstora kod kog bi odneo ili je ovaj jednostavno skuplji ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 12, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kod nas je 10tak e.. busenje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ta cena je meni bila kad sam radio cilindar na yamahi dt 80....otvor je bio 50 mm i kostao je 10 eur..... sad znam da je ovo veci promer ali zasto bas skoro 15 eur skuplje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 12, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa probaj na vise mesta,mada kolko ja vidim ti bi hilznovanje a ne busenje,busenje je 10e,a hilznovanje je 20 do 30 e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sudicki 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kod koga si pitao za cenu, ali pitaj u Mikronu u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije ti je da se to odradi kako treba, da nema odstupanja. Pitacu sutra drugara, ima masinsku radionicu koja je cena za busenje ako ti samo to treba, inace radi honovanje, hilznovanje itd. itd. Radi i preko AKS-a, posaljes, odradi sta treba i vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ajde molim te pogledaj pa mi posalji br..... slazem se da je najbitnije kako se to uradi ali ako dvoje ili vise rade isto zasto bi neko tamo placao 15 eur vise da mu ne stavi nesto da ne moze da se pohaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Octobar 13, 2010 Andragog, 5040 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Malo mu je teže da ucentrira cilindar od motocikla nego blok od auta, traži drugog majstora, skup je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jel moze br od Mikrona iz Zemuna ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Octobar 13, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan pitao danas, 15-20e je busenje, hilznovanje 40-50e sve zavisi od mere. Inace za tomos je 5e, a za skutere 10e, u cenu je uracunato honovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5363 Napisano Octobar 14, 2010 Integrisan, 13057 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan kod nas je 10tak e.. busenje, Kod vas u radionici ili kod vas u Svilajncu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kod nas je 10tak e.. busenje, Kod vas u radionici ili kod vas u Svilajncu? u svilajncu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5363 Napisano Octobar 14, 2010 Integrisan, 13057 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan kod nas je 10tak e.. busenje, Kod vas u radionici ili kod vas u Svilajncu? u svilajncu... Jel dobar majstor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod ovog lika uradio je odlicno http://www.crnobrnja.com/kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...