chief.fire 157 Napisano Septembar 16, 2024 (promenjeno) U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan evo malog apdejta od pre neki dan u društvu sa @aca-pn kada nam je već Kučaj tu iza ćoška .... za ovaj "mali" krug do Brezovice i manastira Novi Stjenik, pa nazad preko Krnje Jele i kanjona Resave ubismo bogami celih 200km Putevi su znali biti i u boljem stanju ali uglavnom nagutasmo se prašine... skoro dva meseca ni gore nije padala kiša Reka Brezovica i izvor su presusili, sto ja ne pamtim za poslednjih 30g da se desilo "Dva vozača malo jača..." Manastir Novi Stjenik, za čudo mi ga tek sada prvi put posetili. Monahinje su vrlo ljubazne, svaki gost je dobrodošao a dobili i posluženje i okrepljenje. Inače sa desne strane od samog manastira sada postoji uredjena česma sa vodom, vode imaju čak i po ovoj suši! Mala pauza u povratku kod same raskrsnice: Raskrsnica Krnja Jela: I naravno zadnja pauza kod Krsta, Vinatovača: Promenio Septembar 16, 2024 član chief.fire 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 157 Napisano Septembar 16, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Inače sve naše vožnje možete pratiti na facebook profilu : Enduro Pomoravlja | Jagodina WWW.FACEBOOK.COM Enduro Pomoravlja, Jagodina. Gefällt 64 Mal · 2 Personen sprechen darüber. enduro vožnje, motorcikli, razmena iskustva i svega bitnog vezano za ovaj vid aktivnosti... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Septembar 16, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio na Kučaju sigurno 10 god, a planiram uskoro Je li ovo kuda ste prolazili prohodno kolima? (Mislim na 4x4, ne obična kola) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 157 Napisano Septembar 16, 2024 (promenjeno) U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, zaludan said: Je li ovo kuda ste prolazili prohodno kolima? (Mislim na 4x4, ne obična kola) Od Straže (Krivi Vir) do platoa Velke Brezovice je sada asvalt (asvaltirano je na leto 2020.g) pa je dotle pristupačno svakom vozilu. Na svim ostalim pravcima je makadam koji nije uvek u istom stanju, zavisno od toga koliko je kišna bila godina i koliko se aktivno izvlače drva . Za džip je sve prohodno, ima na Kučaju dosta aktivnosti: lokalci, lovci, šumari na radnom zadatku, avanturisti poput nas Često ovim delom prolaze i monahinje i posetioci manastira Novi Stjenik. Svi naravno terenskim vozilima tako da je svakako prohodno za ovu vrstu vozila. Promenio Septembar 16, 2024 član chief.fire 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 157 Napisano Septembar 16, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan evo i ovakvim vozilima je put prohodan (Panda 4x4) , tako da nista ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Septembar 16, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sve jasno naravno, samo nisam znao da li su putevi koje si obeležio održavani/u upotrebi. Skoro sam ovde mnogo bliže Beogradu krenuo nekim putem kojim sam prolazio pre 10-15 godina, ali je to sad put samo u mojoj glavi - znam da je bio tu, a i vidi se da je rastinje manje od okolnog drveća 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...