nntom 1540 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve za tebe momak! Evo ti track-loga celog kruga koji smo onomad napravili. Pocetak je sa leve strane kod Racine kuce - to je ono mesto koje se tebi nije dopalo za kampovanje "jer nema potoka da zubori" pa si posle spavao na parkingu kod vodopada. Vidi se i kako se ide do vodopada Veliki buk, kao i ceo krug od Vinatovace preko Klencusa do kanjona Klocanice kojim se vracas nazad. Konja se ne secam. Sto se reke tice, najbolje da pitas VladuGS Sacu da prostudiram rutu. To mi je bilo bitno, vracam se od Lisina ka Raci, pa onda krecem put planine. Imam nameru da vodim ove maxi skuterase samo nekoliko km tim offom. Nikada mi neces oprostiti ono za Racu HAHAHAHA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 23, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ih vodis tamo, ugasices nam skuter podforum bre! BTW, uz pomoc ove teme mozes ovaj track-log da ubacis u svoj iGo uredjaj i fino da prodjete ceo krug! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 23, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan hehe... hvala Neso, tema je vracena na svoje mesto, a polovinom jula cu se i ja vratiti tamo gde najvise volim da vozim. Pomno pratim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ih vodis tamo, ugasices nam skuter podforum bre! BTW, uz pomoc ove teme mozes ovaj track-log da ubacis u svoj iGo uredjaj i fino da prodjete ceo krug! Srecno! hehehehe zasto samo meni da bude skuter izubijan hihihi A kolko vidim iz ove rute, nismo mi skroz do Race otisli , nego smo se vracali sa Lisina , pa skrenuli levo mnogo pre Race(fotke Resava river itd)... Sto se tice iGo uredjaja, to nemam , niti cu ga imati, kako stvari stoje u dzepu, ali dobro dodje ovaj file i softver pa ce ga neko valjda znati iskoristiti. Vidim ovi skuteristi fenseri sto smo isli neki dan do Dundjerskog imaju Garmine na masinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Produzeni vikend je nas nekoliko provelo (opet) kod Race uz obilazak poznatih i nekih novih lokacija. https://picasaweb.google.com/101626341688662787397/KucajskePlanine2225Septembar2011# 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Septembar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, that page was not found. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aha... nisam ukljucio deljenje na Picassi. Probaj sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Septembar 26, 2011 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Carobno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 26, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I vise nego carobno! Jos nisam probrao slike koje cu da okacim,ali bice ih,i to dosta. Ovo je bila prava avantura,ali opustena.Najvecu opasnost je predstavljao givi TOP(ali pravi )case,koji je na kraju i eksplodirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melinda 97 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je fantasticno, ali kad je grunulo ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dajte fotku šta je ostalo od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Septembar 26, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Priroda na slikama kao u bajci! Apsolutno je jasno zašto ti je,Lale, ovo omiljena destinacija za vožnju!! Blago vama koji ste bili u prilici da posetite ove predele u koje bi većina nas rado pobegla....bar na malo....ako ne i zauvek......Nadam se da ćemo nas dvoje, Bandolero i ja, biti u prilici da posetimo Kučaj i okolinu što pre! Pozdrav za celu ekipu koja je išla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo se ne moze obici, verujte da je i sedam dana malo da se samo nasluti prostranstvo i bogatstvo tog podrucja. Sad smo imali neke planove, ali samo je prvi dan ispunjen kako treba, cak i preko plana. Drugi dan smo obnavljali vec obidjeno, sticajem okolnosti. Ostaje za april sledece godine jedna dobra voznja u kojoj bi smo zavrsili sve sto sad nismo. Inace, noci su bile zaista ledene i ja sam se opet vratio polubolestan sa puta. Moja vreca definitivno nije za spavanje ispod 15 stepeni, tako da je prvo na spisku opreme za sledecu sezonu resavanje tog problema. Ne mogu da opisem zadovoljstvo izlaska iz satora u gluvo doba noci. Napolju sve mokro, tmina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Septembar 26, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lale, mislim da treba da nađeš dobrog krojača koji će valjano da od dve sašije jednu vreću po tvojoj meri ....mala šala Stvarno, kako uspevaš da se smestiš? Nisam do sada razmišljao o tome, jel su i vreće krojene po nekim brojevima? Inače, slike me vratiše na voljeni Rajac, priroda, nedođija...tu i tamo neki vremešni čobanin, šuma... tačno znam o čemu pričaš kad kažeš: "Ne mogu da opisem zadovoljstvo izlaska iz satora u gluvo doba noci. Napolju sve mokro, tmina..." ....tajac !!! Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preljepo :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lale, mislim da treba da nađeš dobrog krojača koji će valjano da od dve sašije jednu vreću po tvojoj meri ....mala šala Stvarno, kako uspevaš da se smestiš? Nisam do sada razmišljao o tome, jel su i vreće krojene po nekim brojevima? Inače, slike me vratiše na voljeni Rajac, priroda, nedođija...tu i tamo neki vremešni čobanin, šuma... tačno znam o čemu pričaš kad kažeš: "Ne mogu da opisem zadovoljstvo izlaska iz satora u gluvo doba noci. Napolju sve mokro, tmina..." ....tajac !!! Pozdrav Nemam problema sa dimenzijama vrece, samo sa temperaturom. Ma mozda ni sa tempreraturom - setih se da sam po podne pred odlazak u Kucaj svratio do Cuprije da obidjem kucu i pokosim dvoriste koje nisam sredjivao celo leto. Onda sam mokar seo na motor i produzio u Strmosten. Mislim da sam vec prvo vece imao blagu temperaturu, a svako sledece je bilo za nijansu gore. Ne znam da li bi me i najbolja vreca na svetu sacuvala od lude glave - kao sto je poznato iz jedne bajke, od lude pameti se ne moze pobeci. U svakom slucaju, u sledecu sezonu planiram da udjem sa cetvorosezonskim satorom i Mamuth vrecom za do -22 A nasao sam i dosta "zrtvica" za kampovanju po samoj planini, tamo gde se uvece zateknemo. Moze li biti lepse?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan U iščekivanju snega, da osvežim temu. Ja sam svoju nesrećnu vreću iz Vukovara i Mirkovaca, poklonio još 92.g. ali kad gledam ove tvoje fotke, blizu sam da je vratim u svoj posed. Uzgred, Bubanj potok subotom, polovna ali i nova (JNA forever) vojna oprema, uključujući vreće, podmetače, šatorska krila, za pristojne pare, a od skoro i zemljaci sa KiM valjaju NATO odevni program iz Bondstila... Za svakog ponešto... Znači, ozbiljno sam zainteresovan, topografske karte i naše i NATO, moja briga, ako misliš da nam trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 12, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekad su trebale, vise ne. Mapa podrucja je u mojoj glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Januar 14, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda obavezno nosimo samostrele za samoodbranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 14, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto topliju kamp opremu - tamo je nocu uvek hladno! Bez sale, napravicemo na leto jednu trodnevnu turu po Kucaju gde nece biti nikakve brze grupe. Obilazak uz dokono razgledanje svega sto Kucaj nudi i spavanjem tamo gde se zateknemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 14, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Penzos Lale i drugari Prijavljujemo se oma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17204 Napisano Januar 14, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pridružio bih se. (Verovatno sa saputnicom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 18, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi volio da se pridruzim ako ima mjesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obilazak uz dokono razgledanje svega sto Kucaj nudi i spavanjem tamo gde se zateknemo. Prvi deo rečenice zvuči sjajno, ali spavati gde se zatekneš, na Kučaju?! Smatraš da je to bezbedno? Najozbiljnije pitam, ipak je to divlje područje, valjda jedino zaista očuvano parče prirode u Srbiji. Ne bi me čudilo da noću vrvi od najrazličitijih životinja sa kojima se baš ne bih voleo sresti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 18, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Obilazak uz dokono razgledanje svega sto Kucaj nudi i spavanjem tamo gde se zateknemo. Prvi deo rečenice zvuči sjajno, ali spavati gde se zatekneš, na Kučaju?! Smatraš da je to bezbedno? Najozbiljnije pitam, ipak je to divlje područje, valjda jedino zaista očuvano parče prirode u Srbiji. Ne bi me čudilo da noću vrvi od najrazličitijih životinja sa kojima se baš ne bih voleo sresti... Ma nema tu problema medvedi se boje Lalajka :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...