Jump to content

Moto Zajednica

Kraj sezone,za mene...

Recommended Posts

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly

Jutros 6:40 na cosku Srpskih vladara i Svetozara Markovica ,vozac je prosao kroz crveno i tom prilikom sam udario u njega. Ja sam se kretao iz pravca Slavije brzinom od oko 50-60km/h, dok sam prilazio semaforu cekala je kolona od 5-6 automobila,ja jos nisam stigao do zacelja kolone a upalilo se zuto , i ja elegantno desnom trakom  obilazim kolonu dok je jos kretala ,ali iz desne bocne ulice vozac Dacie Logan ,bele boje, prolazi kroz crveno i ja udaram u njegova zadnja leva vrata . Tu sam se malo drljao po asfaltu,sa motorom medju nogama i dok sam se izvukao desnu nogu koja je bila ispod motora,vozac je POBEGAO  >:( . Staje jedan auto iz kolone, izlazi pandur(iz interventne verovatno),kaze ,,ne brini druze,sve sam video,navatacemo mi njega" ,tu jos pritrcavaju komunalac(djubretar) i neki lik, i dok sam pregledao da li sam citav, i pandur pobeze  ??? . Motor u k....u ,kao i ja...

Izvinite za poduzi tekst

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Koliko sam shvatio, ti si dobro?! Ili nisi? Nemoj odustajati, nadam se da si zvao muriju. Tu mislim svi imaju kamere tako da ti ne bi trbao biti problem iskopati snimak.

• U prolazu, 74 postova

Ja sam makar dobro prosao , kaciga odradila posao (izgrebana ), i jakna sa protektorima(oguljena leva strana ), rukavice (pocepane na dlanovima), prepona na desnoj nozi me boli kad je savijem, par modrica...ali kako je moglo da bude ,,extra" sam prosao.

A pandur zapalio, ja sam mislio da ce da posalje kolege(sacekao 15-tak min),ali nista od toga, ja ih nisam zvao - nema `leba od njih.

• nocni cuvar, 2586 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Odakle ti uopste ideja da odes sa mesta nesrece , nisi mi jasan osim ako nisi regularan( neregistrovan , pio , nemas kategotiju itd) ??? Udarenu belu daciju logan bi nasli za sat vremena pa bi mozda nesto i uradio a ovako si samo sebi stetu naneo .

• Ducati Power, 813 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :)

Drago mi je da si dobro.

Ali..

Odakle ti uopste ideja da odes sa mesta nesrece , nisi mi jasan osim ako nisi regularan( neregistrovan , pio , nemas kategotiju itd) ??? Udarenu belu daciju logan bi nasli za sat vremena pa bi mozda nesto i uradio a ovako si samo sebi stetu naneo .

+1

• Svrati ponekad, 178 postova

nismo svi isti,ne moze svako da se snadje u sekundi u datoj situaciji!imate pravo da nije trebao da se kolega pomera sa mesta nesrece al sta je mogao drugo uraditi?gde su mu bili svedoci?naravno da su se razbezali!ja bih recimo,da sam bio na njegovom mestu,upalio motor i pojurio smrada a posle bi bilo svasta,itekako bi policija odmah dosla al ne zbog mene vec zbog govnara!  >:( >:(>:(  lepo je neko rekao,ljudski je pogresiti,trebao je vozac dacie da stane i da vidi sta se moze dogovoriti sa kolegom ili da ga prebaci do urgentnog!al jbg,sad sta je tu je!kolegi zelim brz oporavak!

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

nismo svi isti,ne moze svako da se snadje u sekundi u datoj situaciji!imate pravo da nije trebao da se kolega pomera sa mesta nesrece al sta je mogao drugo uraditi?gde su mu bili svedoci?naravno da su se razbezali!ja bih recimo,da sam bio na njegovom mestu,upalio motor i pojurio smrada a posle bi bilo svasta,itekako bi policija odmah dosla al ne zbog mene vec zbog govnara!  >:( >:(>:(  lepo je neko rekao,ljudski je pogresiti,trebao je vozac dacie da stane i da vidi sta se moze dogovoriti sa kolegom ili da ga prebaci do urgentnog!al jbg,sad sta je tu je!kolegi zelim brz oporavak!

Slazem se, naravno pod uslovom da sam ok...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Trebao si da zoveš policiju odmah i hitnu pomoć... i bilo kog drugara koji je tu da dođe da ti čuva motor...

• U prolazu, 74 postova

Trebao sam da polazem krajem meseca, ali posto nisam upisao voznju ,,klasicnim'' putem ,nisam imao L tablicu ni potvrdu kod sebe. I razmisljao sam da bih mogao da nahebem ako dodju saobracajci. Ali da je stao,SIGURNO bi isli obojica do urgentnog(u neku ruku mi je drago da se nismo ,,licno'' upoznali). A na motoru su mi posteno iskrivljene viljuske, sajle se umrsile,far,intrument tabla i ko zna sta jos.

Nisam ja bas toliko dobro prosao, ali kako je moglo da bude...

Inace motore vozim vec 4 god, speed-a sam kupio u martu 2010 i napravio preko 10k po gradu uglavnom.

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Ako ta potvrda i L tabla postoje valjda ne bi trebao da imas problema sem za ne nosenje ali necu da pisem nista posto nisam siguran. Motor ce se popraviti vazno je da si ti ceo!

• U prolazu, 74 postova

Postoji ali nije na podrucju Beograda, sem toga sta se desi ako za vreme obuke lice  dozivi saobracajnu nesrecu,da li se tretira kao regularan ucesnik u saobracaju  ??? ?  A sto se motora tice i ovako sam planirao znacajne prepravke ,a i duga je zima.

Hvala svima na recima podrske!  :)

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ako nosis uz sebe tj. sa sobom L i potvrdu, tretiras se kao regularan. Ali ako si sa tim izasao iz podrucja tvog grada (na koji glasi tvoja adresa u LK i L potvrdi) verovatno si naj***o.

Sa srecom oporavak tebe i mopeda !

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125

Potvrda važi samo na teritoriji opštine, van nje se vodiš kao da si bez kategorije i kazna za to je 14 tačkica, 20 hiljada i par meseci zabrane polaganja. Lepo mi objasnili kako sam mogao da naj... dok sam se obučavao u Bgd-u a potvrda izdata u Ča. Dalje kazne za ugrožavanje bezbednosti i na kraju šteta koju si naneo prilikom izazivanja sudara. Sve to zajedno = novi speed. Samo neka si ti nama ok i da što pre preboliš rane junačke i što pre uzmeš kategoriju. A što se dačije tiče, mislim da bi trebali kolegijalno da obratimo pažnju na obeleženog logana pa da mu malo pravimo probleme u saobraćaju.

• Svrati ponekad, 220 postova

bratko,najbitnije je da je glava na ramenima i da nemas nista polomljeno!  :) sam si rekao da nisi regularan, ja bih isto uradio! cak mislim da bi ti izvukao deblji kraj da je dosla murija,jer ako nemas kategoriju-sta trazis u saobracaju?! tako tumace zakon. sta da ti kazem,duga je zima ,vremena za popravku ima,a i taman imas zanimaciju preko zime,nije bas najbolja ali sta je tu je!

pozdrav  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja