zoom-bull 24 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Jutros 6:40 na cosku Srpskih vladara i Svetozara Markovica ,vozac je prosao kroz crveno i tom prilikom sam udario u njega. Ja sam se kretao iz pravca Slavije brzinom od oko 50-60km/h, dok sam prilazio semaforu cekala je kolona od 5-6 automobila,ja jos nisam stigao do zacelja kolone a upalilo se zuto , i ja elegantno desnom trakom obilazim kolonu dok je jos kretala ,ali iz desne bocne ulice vozac Dacie Logan ,bele boje, prolazi kroz crveno i ja udaram u njegova zadnja leva vrata . Tu sam se malo drljao po asfaltu,sa motorom medju nogama i dok sam se izvukao desnu nogu koja je bila ispod motora,vozac je POBEGAO . Staje jedan auto iz kolone, izlazi pandur(iz interventne verovatno),kaze ,,ne brini druze,sve sam video,navatacemo mi njega" ,tu jos pritrcavaju komunalac(djubretar) i neki lik, i dok sam pregledao da li sam citav, i pandur pobeze ??? . Motor u k....u ,kao i ja... Izvinite za poduzi tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 11, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan I šta, pobegoše i vozač auta i pandur i nikom ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio, ti si dobro?! Ili nisi? Nemoj odustajati, nadam se da si zvao muriju. Tu mislim svi imaju kamere tako da ti ne bi trbao biti problem iskopati snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li ti dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 24 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam makar dobro prosao , kaciga odradila posao (izgrebana ), i jakna sa protektorima(oguljena leva strana ), rukavice (pocepane na dlanovima), prepona na desnoj nozi me boli kad je savijem, par modrica...ali kako je moglo da bude ,,extra" sam prosao. A pandur zapalio, ja sam mislio da ce da posalje kolege(sacekao 15-tak min),ali nista od toga, ja ih nisam zvao - nema `leba od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebao si da zoves,a imao si pravo i da zadrzis ocevice nesrece ukoliko si povredjen ili bar da im uzmes podatke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto si ti ok, a za pandura ne mogu da verujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Octobar 11, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan au brate, baš bedak! i to govno što je vozilo dačiju.. svakom je moglo da se desi, jebi ga. baš bedak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Octobar 12, 2010 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ti uopste ideja da odes sa mesta nesrece , nisi mi jasan osim ako nisi regularan( neregistrovan , pio , nemas kategotiju itd) ??? Udarenu belu daciju logan bi nasli za sat vremena pa bi mozda nesto i uradio a ovako si samo sebi stetu naneo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 12, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si dobro. Ali.. Odakle ti uopste ideja da odes sa mesta nesrece , nisi mi jasan osim ako nisi regularan( neregistrovan , pio , nemas kategotiju itd) ??? Udarenu belu daciju logan bi nasli za sat vremena pa bi mozda nesto i uradio a ovako si samo sebi stetu naneo . +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan nismo svi isti,ne moze svako da se snadje u sekundi u datoj situaciji!imate pravo da nije trebao da se kolega pomera sa mesta nesrece al sta je mogao drugo uraditi?gde su mu bili svedoci?naravno da su se razbezali!ja bih recimo,da sam bio na njegovom mestu,upalio motor i pojurio smrada a posle bi bilo svasta,itekako bi policija odmah dosla al ne zbog mene vec zbog govnara! > lepo je neko rekao,ljudski je pogresiti,trebao je vozac dacie da stane i da vidi sta se moze dogovoriti sa kolegom ili da ga prebaci do urgentnog!al jbg,sad sta je tu je!kolegi zelim brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan nismo svi isti,ne moze svako da se snadje u sekundi u datoj situaciji!imate pravo da nije trebao da se kolega pomera sa mesta nesrece al sta je mogao drugo uraditi?gde su mu bili svedoci?naravno da su se razbezali!ja bih recimo,da sam bio na njegovom mestu,upalio motor i pojurio smrada a posle bi bilo svasta,itekako bi policija odmah dosla al ne zbog mene vec zbog govnara! > lepo je neko rekao,ljudski je pogresiti,trebao je vozac dacie da stane i da vidi sta se moze dogovoriti sa kolegom ili da ga prebaci do urgentnog!al jbg,sad sta je tu je!kolegi zelim brz oporavak! Slazem se, naravno pod uslovom da sam ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da zoveš policiju odmah i hitnu pomoć... i bilo kog drugara koji je tu da dođe da ti čuva motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 24 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam da polazem krajem meseca, ali posto nisam upisao voznju ,,klasicnim'' putem ,nisam imao L tablicu ni potvrdu kod sebe. I razmisljao sam da bih mogao da nahebem ako dodju saobracajci. Ali da je stao,SIGURNO bi isli obojica do urgentnog(u neku ruku mi je drago da se nismo ,,licno'' upoznali). A na motoru su mi posteno iskrivljene viljuske, sajle se umrsile,far,intrument tabla i ko zna sta jos. Nisam ja bas toliko dobro prosao, ali kako je moglo da bude... Inace motore vozim vec 4 god, speed-a sam kupio u martu 2010 i napravio preko 10k po gradu uglavnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ta potvrda i L tabla postoje valjda ne bi trebao da imas problema sem za ne nosenje ali necu da pisem nista posto nisam siguran. Motor ce se popraviti vazno je da si ti ceo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoom-bull 24 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd - Dusanovac Motocikl: XTZ660, X-max 125 i Sprint (not)Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Postoji ali nije na podrucju Beograda, sem toga sta se desi ako za vreme obuke lice dozivi saobracajnu nesrecu,da li se tretira kao regularan ucesnik u saobracaju ??? ? A sto se motora tice i ovako sam planirao znacajne prepravke ,a i duga je zima. Hvala svima na recima podrske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Octobar 12, 2010 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako nosis uz sebe tj. sa sobom L i potvrdu, tretiras se kao regularan. Ali ako si sa tim izasao iz podrucja tvog grada (na koji glasi tvoja adresa u LK i L potvrdi) verovatno si naj***o. Sa srecom oporavak tebe i mopeda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrda važi samo na teritoriji opštine, van nje se vodiš kao da si bez kategorije i kazna za to je 14 tačkica, 20 hiljada i par meseci zabrane polaganja. Lepo mi objasnili kako sam mogao da naj... dok sam se obučavao u Bgd-u a potvrda izdata u Ča. Dalje kazne za ugrožavanje bezbednosti i na kraju šteta koju si naneo prilikom izazivanja sudara. Sve to zajedno = novi speed. Samo neka si ti nama ok i da što pre preboliš rane junačke i što pre uzmeš kategoriju. A što se dačije tiče, mislim da bi trebali kolegijalno da obratimo pažnju na obeleženog logana pa da mu malo pravimo probleme u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bratko,najbitnije je da je glava na ramenima i da nemas nista polomljeno! sam si rekao da nisi regularan, ja bih isto uradio! cak mislim da bi ti izvukao deblji kraj da je dosla murija,jer ako nemas kategoriju-sta trazis u saobracaju?! tako tumace zakon. sta da ti kazem,duga je zima ,vremena za popravku ima,a i taman imas zanimaciju preko zime,nije bas najbolja ali sta je tu je! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...