Gile13 4 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas obavestim da je ucestalo kontrolisanje brzine na Savskoj magistrali i to u oba smera na potezu od Ade ciganlije do skretanja za Zeleznik.Znam da je put u dobrom stanju i da prosto mami da date gas pa cisto da znate a sporednih puteva nema za bezaniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu reci da idem tuda cesto ali prodjem bar jednom mesecno i ne secam se da nije bilo radara bar u suprotnom pravcu od mene u tom trenutku, tako da pazite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U narodu poznatiji kao Ostružnički put... u oba pravca Ada - semafor za Železnik i Makiš i obrnuto policijske patrole znaju da se postave na parkinge... od pravca Ada - semafor prvi se nalazi posle one velike zgrade sa ogradom (kažu da je tu bio neki radar) a druga posle toga... od železnika ka gradu ima isto dva ispusta za parking, pre su koristili samo onaj prvi a u zadnje vreme ih ima i na drugom... ponekad ih ima i kad se prilazi Adi pre nadvožnjaka kod Čukaričke padine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 11, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji bajker radaru staje ? Osim da nije sisa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Koji bajker radaru staje ? Osim da nije sisa... A "sisa" je onaj ko postuje zakon? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Koji bajker radaru staje ? Osim da nije sisa... A "sisa" je onaj ko postuje zakon? ??? ako nije sisa onda nema za pivo jer se da plati kaznu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Potrudi se da ne dodjes u situaciju da neko treba da ti pise kaznu pa ces imati za pivo koje ne smes da popijes jer vozis motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao'' sporednih puteva nema za bezanje'' osim toga moj motor je registrovan i regularan i ima tablicu na vidnom mestu.Ako ti ovo obavestenje netreba, nama jos manje treba tvoj komentar gde vredjas ostale bajkere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 11, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi i ja sam za poštovanje zakona , al motor vozim opušteno svaki put kad motorom prolazim pored radara ja im svirnem i masem iako sam u debelom prekoračenju brzine... Sve poštujem, al brzinu ne... (boli me uvo da se vučem 50 na sat na nebuloznim mestima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Octobar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koji bajker radaru staje ? Osim da nije sisa... Jbg Komšija, eto ja sam sisa, uvek im stanem i ne stidim se toga.Imam isuviše godina da se jurcam sa njima i da mi dolaze na kuću kasnije a baš mi i motor nije za neku "bežaniju" a tu su i dvoje dece.Ako zbog toga nisam bajker - neću se buniti. Pozdrav od sise iz komšiluka ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 12, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek stanem na znak lizalice na kojoj piše stop. Al kad je radar u pitanju ni ne trude se da me zaustavljaju jer im sviram i mašem pozdrave. I to im je simpatično, jednom pub bleji u onaj tronožac ko nekadašnji fotorgafi s početka 20 tog veka i ne diže glavu ja mu blicam i mašem i on mi maše i smeje se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 12, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan U narodu poznatiji kao Ostružnički put... u oba pravca Ada - semafor za Železnik i Makiš i obrnuto policijske patrole znaju da se postave na parkinge... od pravca Ada - semafor prvi se nalazi posle one velike zgrade sa ogradom (kažu da je tu bio neki radar) a druga posle toga... od železnika ka gradu ima isto dva ispusta za parking, pre su koristili samo onaj prvi a u zadnje vreme ih ima i na drugom... ponekad ih ima i kad se prilazi Adi pre nadvožnjaka kod Čukaričke padine Popsy i ti si mi neki prigradski ... Ostruznicki je onaj sto ide pored ade tj save... ovo je Obrenovacki ... BG-Obrenovac radar je tu vec godinu dana... obavezno na nekom parkingu... retko nocu tj skoro nikad... pitajte mene ... ja sam true ljakse... ne ovaj Popsy... verovatno je sa CukPada a pretvara se da je ljakse ko ja... provaljen si edit: ogranicenje je 80... i 99% ljudi ga postuje jer je zaista murija stalno tamo... pre svega ovoga... pa recimo da sam isao najbrze u zivotu bas na ovom putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U narodu poznatiji kao Ostružnički put... u oba pravca Ada - semafor za Železnik i Makiš i obrnuto policijske patrole znaju da se postave na parkinge... od pravca Ada - semafor prvi se nalazi posle one velike zgrade sa ogradom (kažu da je tu bio neki radar) a druga posle toga... od železnika ka gradu ima isto dva ispusta za parking, pre su koristili samo onaj prvi a u zadnje vreme ih ima i na drugom... ponekad ih ima i kad se prilazi Adi pre nadvožnjaka kod Čukaričke padine Popsy i ti si mi neki prigradski ... Ostruznicki je onaj sto ide pored ade tj save... ovo je Obrenovacki ... BG-Obrenovac radar je tu vec godinu dana... obavezno na nekom parkingu... retko nocu tj skoro nikad... pitajte mene ... ja sam true ljakse... ne ovaj Popsy... verovatno je sa CukPada a pretvara se da je ljakse ko ja... provaljen si edit: ogranicenje je 80... i 99% ljudi ga postuje jer je zaista murija stalno tamo... pre svega ovoga... pa recimo da sam isao najbrze u zivotu bas na ovom putu Ujedinjeni Emirati Železnika rulezzz ;D ;D ;D lapsus linque... Obrenovački ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 12, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Zeleznik... mogao sam da pretpostavim Popsy... odmah sam ti video zavist u ocima kada si saznao da sam iz velelepnog naselja Sremcaje Nego cini mi se da odkad su usporili taj Obrenovacki da mnogo manje sr*** ima tamo... ranije... malo malo pa neka teska nesreca na zalost cesto sa smrtnim ishodom... ipak sporije znaci sigurnije ... pozdrav za Znik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Zeleznik ;D ;D ;D Pozdrav za brdjane!!!!!!! Zeleznik... mogao sam da pretpostavim Popsy... odmah sam ti video zavist u ocima kada si saznao da sam iz velelepnog naselja Sremcaje Nego cini mi se da odkad su usporili taj Obrenovacki da mnogo manje sr*** ima tamo... ranije... malo malo pa neka teska nesreca na zalost cesto sa smrtnim ishodom... ipak sporije znaci sigurnije ... pozdrav za Znik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bar dva puta nedeljno idem za Obrenovac, stalno ih ima na tom potezu, vec imam uslovni reflex da tu ne idem brze od 80kmh, idem oko 100, usporim, malo ubrzam, mada vise puta su me snimali do skoro 100 i nisu me zaustavljali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Radar na tom mestu nije zainteresovan za motocikle veruj mi.... tako da vozio worp brzinom ili kao "bajker" isti k... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Radar na tom mestu nije zainteresovan za motocikle veruj mi.... tako da vozio worp brzinom ili kao "bajker" isti k... Slazem se, prolazio sam RAZNIM brzinama i nikad nisu pokazali ni najmanju zelju da me zaustave..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan To ti kazem ja sam stao da pitam da li ovaj njihov super-sonicni radar moze da uhvati brzinu motora (citao sam neke polemike moze nemoze a MOZE) pa reko da cujem iz prve ruke kad su vec tu usidreni svaki dan.Ali su se durili kao da sam nevidljiv nece ni da prica samnom ni dobar ni los policajac.Prema tome WORP ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali su se durili kao da sam nevidljiv nece ni da prica samnom ni dobar ni los policajac.Prema tome WORP ;D Sjajno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili ste da napomenete da u vecini slucajeva nije u pitanju standardni policijski 307/Punto, nego beli Golf 2 bez MUP oznaka. Uvek parkiran u kontra smeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Octobar 14, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili ste da napomenete da u vecini slucajeva nije u pitanju standardni policijski 307/Punto, nego beli Golf 2 bez MUP oznaka. Uvek parkiran u kontra smeru. Bikus hvala za podsecanje... mi seljani zaboravili Btw... pored belog Golfa 2ke koriste i nebo plavi Kadet ( mislim karavan ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...