miloshenda 566 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog doprinosa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan au Zverinjače - kakva sinhronizovana akcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ovu niko ne poseduje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja snajku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 28, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan A za ove studene dane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Picaso, izvinjavam se za ulazenje u tvoj "zabran", omaklo se.Lepotica je tvoja, ja se povlacim. Aj' se menjamo :rolleyes: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je samo moja, digitalno-virtuelna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 31, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan A ova moja naučila od tate da se po prirodi stvari na mopedu sedi iza muškog (ovom prilikom starijeg brata) i da se pri tom na glavu stavlja kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Krenule me...nisam se nad`o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule 19 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna za Vuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 23, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Krenule me...nisam se nad`o. Gde si nasao ovu ne vaspitanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 29, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ste stali. Nemojte i ja da počnem k'o Zver u Caffeu... Noch eine hübsche... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je vec gusto. Tesko je iskopati neku novu na netu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, ako se neka pojavi koja bi se slikala možemo da joj ponudimo motor po želji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 29, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Neka se "takmičenje" nastavi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao fotke sa nasim ,ordinarnim modelima vec samo ove "moderne"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koskeru 17 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Malo da se tema osveži... Ima ima ovih starijih Google je čudo...... Izašao je MZ kalendar za 2011 godinu(ima i 2010) , ali nikako da ga izguglam tj da nađem ceo kalendar u većem formatu. Postoji verzija kalendara sa fotografijama manjeg formata koji ću okačiti ovde. Takođe postoji kalendar sa MZ motorima koji su bili korišteni u vojne svrhe, ali opet nema ga na netu,,kačim samo jednu sliku iz tog kalendara. Nadam se da slike nisu previše provokativne tj eksplicitne....ipak nije ovo BUT&GUZ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da slike nisu previše provokativne tj eksplicitne....ipak nije ovo BUT&GUZ Sve je OK, ovo je MZ Svet, od mene si dobio + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan ' Kakve veze ima devojka tj Sandra iz MC Srema na ovoj drugoj slici sa MZ ???? U zivotu ga nije imala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Malo umetnosti... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, gde si nasao ovu umetnost? Ja se ubih ali slabo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, gde si nasao ovu umetnost? Ja se ubih ali slabo.... Vođen idejom da se vaskolike gole tete vrlo često nadju na aksesoaru koji svaka kuća ima, ukucah ''MZ Kalender''...i gle čuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Bože zdravlja, sledeće godine i mi bi mogli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Izložba je pred nama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...