Whatever 83 Napisano April 15, 2011 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi puno hvala jos jednom! Prenos vlasnistva, placanje poreza, registracija, sve obavljeno bez muke (sa moje strane, kako je bilo Loshmiju, samo on zna). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano April 15, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se hvalospevima Lošmiju @ GM Moto! Registracija motora i skutera završena za 1 dan. Zahvaljujući Lošmiju malo lakše sam podneo trošak od 300 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stoimenov 3 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Juce 14.04 2011 oko 11:00h sam se video i licno upoznao sa Miloshem GM MOTO i dao mu papire koji su potrebni za registraciju vozila, a jutros 15.04 2011 u 8:00 smo se nashli u Ljermontovoj gde sam podigao nove tablice za motor!!!!Neverovatna saradnja i efikasnost!!!!Svaka chast Miloshe i vidimo se,ako ne pre onda u julu!! Srdachno preporuchujem GM MOTO kao buducu agenciju za registraciju vozila!!! 10+++++ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se Milošu koji je ljubazno, brzo, jeftino i efikasno obavio registraciju i prenos vlasništva mog motora Hvala ti puno! Preporučujem svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam šta da dodam, samo da potvrdim - Miloš je stvarno čovek od reči, što je i najvažnije. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se poštovaocima Miloševog lika i dela. Što bi rekli kratko i j...tačno. Čujemo se kada dođe vreme za registraciju automobila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam tablicu. Novu !!! A Medi svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U sredu Losmi dosao do mene na posao da pokupi dokumente i u cetvrtak ujutru mi doneo sve sredjeno. Ja sam prezadovoljan. Losmi jos jednom hvala na brzoj usluzi. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 23, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna pohvala za Milosa,drugaru zavrsio registraciju u rekordnom roku...Svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 27, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I ja da ga pohvalim. Covek mi je pomogao oko papira za odjavu tablica kao najboljem drugaru iako se ne znamo Svaka cast, samo tako nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 27, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne volim da se ponavljam, al opet odlicno obavljen posao! Brzo, lagano, sve po dogovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 27, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 'Vako... Oni koji me znaju, znaju... oni koji me ne znaju - da napomenem Generalno sam drkadžija, a naročito kada je u pitanju neka usluga. Ono tipa, odem u radnju i kasirka mi se mršti zato što nemam 5 dinara... Ako imam, daću i pre nego što pitaš, al' nemoj da mi kukaš, nego radi svoj posao. Taj fazon. Nemam problema da napušim nekoga ko nešto radi kako mi se ne sviđa a ja plaćam, ali isto tako veoma mi je drago kada neko radi onako kako sam ja zamislio da treba. U Miloševom slučaju, to je i više od očekivanog. Ono što kažu ameri, "above and beyond the call of duty". Moram priznati da sam bio skeptičan čitajući sve ove komentare u temi, reko' ala se ovde pumpaju drugari... Ne mož' biti baš tako. Ne da jeste, nego i više. Kao što rekoše mnogi pre mene, momak je ljubazan, vaspitan, profesionalan, efikasan... Cena? Daleko više nego korektna. Skromna. Stvarno nemam zamerki. Kao što je Miloš pomogao svima nama ovde, red je da i mi njemu pomognemo da ima što više posla. Ja verujem da se dobro dobrim vraća - ali neće samo od sebe, te smatram da je naša dužnost da širimo dobar glas o ovom dragocenom čoveku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla Svajcarska u Beograd. Njihov neprikosnoveni prestavnik bez milosti je LOSMI. Besprekorno, sve. Usluga nad uslugama. Hvala. Da trajes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da se Losmi Capo nije danas rodio prije 35 godina visili biste na kojekakvim šalterima i cekali red a ovako imate njega. sretan mu rođendan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Losmi do sto prve pa ispocetka.. inace bi mogao da se kandidujes za ministra saobracaja.. da bar imamo naseg coveka u vladi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Maj 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Blago majci koja ga rodila, na njenu, njegovu, a i NASU radost! SRECAN RODJENDAN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na cestitkama sa malim ali opravdanim zakasnjenjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 11, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15tak minuta sam preuzeo tablicu od Loshmija. Mis'im sta reci? Drug Loshmi je izuzetno profesionalan, a sa druge strane ima jako prijateljski odnos . Dogovor ispostovan, ja izuzetno zadovoljan. Mislim da iskustvo sa ostalim agencijama ne moze da se poredi sa Loshmijevom uslugom. Eh da, jos jedna stvar... usluga je EKSPRESNA! Loshmi definitivno ima jos jednu zadovoljnu musteriju, motor od sad registrujem samo kod njega, a boga mi i automobil Sve najbolje Loshmi! Ziv ti nama bio 100 godina! Aaaa saaaaaaaaaad... :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15tak minuta sam preuzeo tablicu od Loshmija. Mis'im sta reci? Drug Loshmi je izuzetno profesionalan, a sa druge strane ima jako prijateljski odnos . Dogovor ispostovan, ja izuzetno zadovoljan. Mislim da iskustvo sa ostalim agencijama ne moze da se poredi sa Loshmijevom uslugom. Eh da, jos jedna stvar... usluga je EKSPRESNA! Loshmi definitivno ima jos jednu zadovoljnu musteriju, motor od sad registrujem samo kod njega, a boga mi i automobil Sve najbolje Loshmi! Ziv ti nama bio 100 godina! Aaaa saaaaaaaaaad... :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I auto registrovan preko Losmija, sve preporuke. Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 20, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan off/ al si nabacio novi avatar /off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nasem velemajstoru Loshmiju,spasao si me saltera,cekanja,blejanja,vracanja za dodatne papire itd.... Sve po dogovoru cak me covek cekao,a ja kasnim guzva bila,i opet sve korektno.....Stigla tablica na vreme, Loshmi je doneo meni na noge u firmu , jos me zvao par puta telefonom da me obavesti kakva situacija,kad ce biti i tako..... Sve pohvale za Loshmija i da nastavis tako profesionalno da radis kao i do sada....... Car si nema sta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jun 4, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Danas i ja zavrsih registraciju sa Loshmijem. Iskreno nisam ni sumnjao da ce sve biti kako treba. Ispunio je sva moja ocekivanja, koja pored ovoliko reci hvale nisu bila mala Veliki pozdrav i preporuka za njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno sam odusevljen Milosem i kao osobom i brzinom zavrsavanja posla. Zaista najtoplija preporuka za sve one koje nece da gube dane i nerve cekajuci u MUP-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala vam svima na podrsci i recima hvale. OVOM PRILIKOM OBAVESTAVAM SVE BAJKERE DA JE FIRMA GM MOTO NAPRAVILA I SVOJ TEHNICKI PREGLED ZA NASE LJUBIMCE,ZNACI, KOMPLETNA LINIJA ZA TEHNICKI PREGLED MOTOCIKALA,AUTOMOBILA I TERETNIH VOZILA DO 4T NOSIVOSTI. TEHNICKI PREGLED SE NALAZI U ČINGRIJINOJ ULICI BR. 26 NA ZVEZDARI I TO NA SAMOJ OKRETNICI TROLEJBUSA 28 I 40. KOMPLETNA REGISTRACIJA I TEHNICKI NA JEDNOM MESTU I TO NARAVNO PO NAJNIZIM CENAMA U GRADU A ZA BAJKERE KAO I UVEK IMAMO POPUST BEZ OBZIRA NA VOZILO KOJE SE REGISTRUJE. RADNO VREME JE OD 8H-17H ALI PO POTREBI OSTAJEMO I DUZE U KOLIKO NEKO NE MOZE DA STIGNE U TOM INTERVALU. SUTRA, TJ. 14.06.2011. IMAMO POSLEDNJU KONTROLU OD STRANE MUPA PRED DOBIJANJE DOZVOLE ZA RAD PA CU VAS BLAGOVREMENO OBAVESTITI O TACNOM DATUMU POCETKA RADA TEHNICKOG PREGELDA,REGISTRACIJU NARAVNO I DALJE RADIMO BEZ OBZIRA NA DOBIJANJE DOZVOLE. MOJA PROCENA JE DA CE TO BITI ZA NEKIH NEDELJU DANA ALI POSTO GM MOTO PLANIRA DA OBELEZI OTVARANJE TEHNICKOG PREGLEDA NEKOM MALOM ZAKUSKOM,OVOM PRILIKOM VAS SVE POZIVAM NA OTVARANJE A ZA TACAN DATUM CU VAS OBAVESTITI ZA KOJI DAN. VELIKI POZDRAV IZ GM MOTO I LOSHMIJA. MOB. 065 8620 973 FIX. 380-97-87 P.S. SVE INFORMACIJE OD SADA MOZETE DOBITI I NA FIKSNI TELEFON 011 380 97 87. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...