scuba 15 Napisano Octobar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Komplet polovnih creva je 350e. Nisu problem creva za ulje nego creva za vodu koja ne trpe ulje a on je imao tovotnu mas u rashladnom sistemu tokom dugog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi se desilo dok sam imao Nissana Micru, nikad ali nikad nisam uspeo da ocistim sistem od ulja, cak ni posle dve godine. Kad god bih otvorio cep na hladnjaku uvek je bilo bele skrame. Da li treba da napomenem da su mi posle izvesnog vremena creva pocela pucati! Zato Rale creva obavezno menjaj, tim bolje sto ga cera vozi, a zensko ko zensko, nece ni znati kad joj pukne crevce, a onda je kasno za sve. Pogledaj po otpadima ili neka slicna koja mogu da se nabudze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Octobar 16, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Neške, videću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zelis mogu ja da proverim sa mojim serviserom pezova Ima gomilu polovnih delova i moze svasta da nabavi. Pusti pp sta ti treba ili me zovni na mob 063594933. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li oprao motor i kako ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Octobar 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, koliko sam mogao. Axel Sgraso pa topla voda, eko-cleaner (Famin) pa topla voda i 95% se ispralo. Videćemo kada sastavimo sve i kresnemo Pežoa šta će da kaže.. A da, moraću da kupim novi termostat za vodu, gumene zaptivke na njemu su se od ulja raspale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast trud se isplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...