BRACO 3311 Napisano Octobar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi predlozi ovaj programcic , kaze posto vi to vrtite cesto u krug(staza) evo ti jedan simpa program.Naime ovaj sto ja koristim je za mobilni telefon (symbian) platforma a vidio sam da ima jos nekih opcija da se skine za windows mobile ,windows pocket , i za ove normalne kompjuterske windowse. Pre neki dan sam probao na stazi a i na putu do staze , super programcic. Evo ukratko sta je ustvari.Kad ste na stazi obiljezite start i cilj i startujete program .Sacekate da pronadje satelite(isto kao za navigaciju) i gass.Program biljezi sledece(koliko sam ja skontao nabrzaka) -izgled staze(pticija perspektiva) -izgled staze(po visini tla) -vrijeme po krugu -brzinu u svakom metru staze -silu kocenja -silu ubrzanja Isto je i kad snimate neko svoje putovanje sa tim sto nema vremena po krugu ;D Jos ga nisam bas detaljno pregledao ali ovo sto sam naisao je mnogo zanimljivo.Pregled se vrsi kad se naravno zavrsi sa snimanjem i dok pomjerate svoje kretanje koje pratite u gornjem djelu dispeja u donjem djelu vam pise brzina u tom momentu.Mozete da uporedite sve krugove koje ste vozili , njihova vremena i vremena u odredjenim djelovima (recima krivina ta i ta, pravac taj itd) U fazonu ovaj sam krug bio brz ali sam zeznuo na prilasku toj i toj krivina a mogao sam za toliko vise ili ovde sam skocio uvis 4 metra a imao sam jos 2 do dalekovodne zice i tako to.. Ovako otprilike izgleda Ko nema adekvatan aparat jedino moze da kupi originalani Racechrono sa touchscreen-om ili da kupi gps resiver i "uprti" komjuter na ledja , produzni kabal i da kruzi u duzini kabla Eto ko bude cackao , otkrio nesto novo nek dopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubila ti se fotka negde usput..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 6, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 'opravio sam ;D evo i link za download http://www.racechrono.com/download/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je programcici. Koristi ga drugar u malom N-u. Fora je valjda da oznacis start, provozas krug i oznacis cilj i onda se dobije graficki prikaz staze. Ja imam na telefonu al nikako da se poigram sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Decembar 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel to niko ne kruzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga stavio na Nokiu, ne toliko zbog "kruzenje" vec mi je mnogo interesantnije bilo merenje ubrazanja, sile ubrzanja, kocenja i sl. Medjutim to bas i ne radi kako je zamisljeno, problem je u telefonu tj njegovom GPS-u, program ce sam da meri npr X broj ubrzanja iz mesta do recimo 100km/h ali je potrebno prvo stanje mirovanja (ko bi rekao ), ali problem je sto dok ja mirujem telefon tj gps ne registruje to, vec konstantno registruje pomeranja od 1 do nekih 4km/h, i samim tip programcic ne nadje pocetnu tacku mirovanja iliti pocetak merenja. Verovatno bi bilo sve ok da se koristi neki externi gps pa da se preko bt-a veze sa telefonom. Kako se ponasa pri kruznim putanjama ne znam, nisam probao, mada kada sam pogledao uredno je belezio svaki moj pokusaj ubrzanja i putanja je bila u metar tacna. Od nekih 15-tak startova imao sam jedno merenje od 14sec do 100km/h mrtva trka izmedju mene i npr yuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...