MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ko se prepoznao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 5, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ko se prepoznao ;D Verujem da si birao sliku na kojoj si najlepse ispao za avatar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Tri dana sam pozirao dok nije ispalo kako treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi motor na slici je bobber sa Harley Davidson masinom. Zar niste culi za onu poslovicu : suvise dobro da bi bilo istina ? Samo masina vredi 3x vise od celokupne vrednosti motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi motor na slici je bobber sa Harley Davidson masinom. Zar niste culi za onu poslovicu : suvise dobro da bi bilo istina ? Samo masina vredi 3x vise od celokupne vrednosti motocikla. Znaci da je vansezonski popust ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram primetiti da je mali diktator vrlo vickast u ovoj temi.. ;D A od kineza...kineska klopa i eventualno doljnji ves Sve drugo i ako radi..vrlo brzo ce da crkne ;D Totalno netacno. To moze da kaze samo neko ko nije vozio kineza Inace, sve ima svoju draz, kao i neko sto voli ficu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Octobar 5, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ko i na svakom postu na ovom forumu - hejt... muka mi i da čitam, bilo da ja učestvujem ili da se drugi prepucavaju... :-X Hvala onima koji dele moje oduševljenje, a hvala i onima koji su udarili po tvrdnjama na osnovu samodefinisanog zdravog razuma... Pravi odgovor sam ipak dobio preko pp i zahvaljujem se čoveku. A za pljuvanje po kinezima - što uopšte takvi imaju da ulaze na podforum o njima...??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 5, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ko i na svakom postu na ovom forumu - hejt... muka mi i da čitam, bilo da ja učestvujem ili da se drugi prepucavaju... :-X Hvala onima koji dele moje oduševljenje, a hvala i onima koji su udarili po tvrdnjama na osnovu samodefinisanog zdravog razuma... Pravi odgovor sam ipak dobio preko pp i zahvaljujem se čoveku. A za pljuvanje po kinezima - što uopšte takvi imaju da ulaze na podforum o njima...??? ??? Pa kazi nama odgovor da znamo i mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Octobar 6, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan ove manje kubikaze su moguce, stavise dosta nas i vozi nesto slicno, ali ovaj mi se bas svideo: http://www.made-in-china.com/showroom/autoelectric/product-detailhbSQWjaYhPcu/China-V-Twin-Engine-Chopper-QH250-.html zato sam i poceo temu, jer volim ovakve choppere, a i u mom bih rado voleo da vidim ovakav V twin... A ovaj od 1650ccm... prihvatio sam tvrdnju da je malo verovatno da je istina.... eh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.diytrade.com/china/4/products/6415717/cj750_sidecar.html Ovo je nesto sto sam nasao a da mi se svidja, kad uporedis cene odmah ces videti da je nemoguce da onaj motor bode samo 900$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Octobar 6, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan pazi moguce je da je ubacena bilo koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi su Carevi...BMW 750 Sahara iz 1937.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobi91soko 0 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno cudo vredi svaku paru )). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...