marko.bre 0 Napisano Maj 1, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli ovo: kupis slupan skuter za 500e ulozis jos nekih 600e i istog dana kada ga oteras iz servisa cornu ti ga ispred kafica. Ali sranje se nastavlja, ti naravno prijavis policiji i oni ga pronadju posle dva dana ali tu se pojavi jos jedan gari koji tvrdi da je motor njegov!!! Ispostavi se da je majstor skrpio tvoj motor tako sto je uzimao delove sa ukradenog. Sta ce dalje biti nemam pojma al to se dogodilo mom drugu i sad treba da se vuce po sudovima. ZNACI STRASNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 1, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan brateeee njemu se stvarno se ne da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Maler nad malerimaaaa :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 22 Napisano Maj 2, 2007 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu kakva horor prica, kao da je Hickok pravio :shock: :shock:...sranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brate otisao bih i zapalio majstorevu radionicu,pa bih ubio nekog u supu dok mi ne vrate motor i na kraju bih se srecno vozikao :D:D:D:D:D salim se, stvarno je maler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 2, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Bedak! A mozda da odustane od voznje skutera!? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli ovo: kupis slupan skuter za 500e ulozis jos nekih 600e i istog dana kada ga oteras iz servisa cornu ti ga ispred kafica. Ali sranje se nastavlja' date=' ti naravno prijavis policiji i oni ga pronadju posle dva dana ali tu se pojavi jos jedan gari koji tvrdi da je motor njegov!!! Ispostavi se da je majstor skrpio tvoj motor tako sto je uzimao delove sa ukradenog. Sta ce dalje biti nemam pojma al to se dogodilo mom drugu i sad treba da se vuce po sudovima. ZNACI STRASNO[/quote']stavi ime i adresu majstora koji ugradjuje ukradene dijelove da ga mozemo zaobilaziti tako ces mnogima pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan DUPLO GOLO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.bre 0 Napisano Maj 2, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Adresu i ime majstora javljam cim saznam. Mislim da ga je radio u Kacu ili vec nekom selu u okolini !!! Do tada pazite sta i gde radite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nek se dogovori sa tim drugim likom da ga voze naizmenicno, jednu nedelju jedan a drugu drugi To samo u Srbiji moze da se desi! Dobro, moze svuda ali samo ce u Srbiji da se vucaraju po sudovima i SUPovima i nista nece uraditi... ne verujem da je zakon predvideo tu situaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 2, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Koji je skuter u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Maj 2, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu kakva horor prica' date=' kao da je Hickok pravio :shock: :shock:...sranje..[/quote'] Ipak mislim da je u pitanju Zona sumraka!! :roll: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj Bože nikom. Sta drugo reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 3, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Realno, i jednom i drugom je krivi dio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Maj 3, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ajaoooooo.... Pa ja sam tek sad shvatio da ja nemam problema u zivotu... La la ala ala la lallalalala ala aaalllaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 3, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajaoooooo.... Pa ja sam tek sad shvatio da ja nemam problema u zivotu... La la ala ala la lallalalala ala aaalllaaaaaaaa ..........careeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Nek se dogovori sa tim drugim likom da ga voze naizmenicno' date=' jednu nedelju jedan a drugu drugi [/quote'] Ovo me potseca na jedan kineski film samo sto su bili u pitanju bajsevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...