Jump to content

Moto Zajednica

marko.bre

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Contact Methods

  • MSN
    marko.bre@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Novi Sad

marko.bre's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Adresu i ime majstora javljam cim saznam. Mislim da ga je radio u Kacu ili vec nekom selu u okolini !!! Do tada pazite sta i gde radite
  2. Ja sam, kako reci... novopeceni Cenejac. Doselio sam se ovde pre par godina, i poznajem samo najblize komsije. Nekako mi ovo drustvo ne lezi! Svi mojih godina sto se tice motora znaju samo za zoljke i apence, a sto je najgore ni ne zanima ih ista vise. Do skoro nisam ni znao da postoje takvi ljudi al sta ces. A vreme, pa ono... ni tamo ni vamo, nije hladno ali je vetar uzasno jak. Bas sam se vozio pre neki dan sa drugom na 636-ici, znaci ubio nas je bocni vetar. Kako odvoji prednji tocak tako vetar pocne da nas nosi. Nije uopste naivno !!!
  3. Poz svima, moje ime je Marko Milosevic (ne nije mi Sloba u rodu, ime je cista slucajnost). Zivim na Ceneju, blizu NS-a. Imam 17 god, idem u elektro... Vozim skuter Peugeot speed fight 2, al uskoro planiram da ga zamenim za nesto od 125ccm. Idem korak po korak, mislim da je tako najpametnije. Dane provodim na motoru sa jos par drugova, kuci sam retko jer ako nisam na motoru onda sam pored njega . P.S. Andrej mislim da je ovo dovoljno, a ti?
  4. Poz. svima! E, necu da vas smaram mojom pricom... vec par dana non stop visim na ovom sajtu i po meni odlicno je odradjen. :idea: Sad jos treba da se malo (vise) organizujemo i osnujemo vise taj klub!!! Imate moju potpunu podrsku iz NS-a.
  5. Jos nesto da dodam, koliko sam primetio na semaforu se nikada ne poklapaju zuta svetla, uvek ima par sekunda razmaka sto je i vise nego dovoljno da se zaustavis ili proletis na vreme. Sto bi znacilo da je uvek neko kriv u slucaju "cukanja". Ali u svakom slucaju uvek pogledam obe strane kad prelazim semafor na zeleno a kamoli na zuto!!!
  6. Zamisli ovo: kupis slupan skuter za 500e ulozis jos nekih 600e i istog dana kada ga oteras iz servisa cornu ti ga ispred kafica. Ali sranje se nastavlja, ti naravno prijavis policiji i oni ga pronadju posle dva dana ali tu se pojavi jos jedan gari koji tvrdi da je motor njegov!!! Ispostavi se da je majstor skrpio tvoj motor tako sto je uzimao delove sa ukradenog. Sta ce dalje biti nemam pojma al to se dogodilo mom drugu i sad treba da se vuce po sudovima. ZNACI STRASNO
  7. Kako cujem sprema se velika zurka na Miseluku u subotu!!! Nemam pojma ko organizuje ali cim je tamo bice mnoooogo zanimljivo :prayer: .Svi vec znaju kako to ide: muzika, ribe, kola i najvaznije motori. Zar ima ista bolje od toga ???[/b]
  8. Po prici najvise mi se svidj nsr al sad gde ga pronaci ???
  9. Sta da kupim Apriliu ili Hondu :?: , trenutno vozim sqter al hocu da predjem na pravu stvar. Svi su mi rekli korak po korak, da se ne zalecem, da ne sedam ne velike. Sta mi vi predlazete ???
  10. Hocu da polazem za A ali nemam motor, jos uvek. Planiram da kupim rs 125 al koliko je stvarno tesko polagati u Novom Sadu? Jer nisam vozio nista vece od skutera a jedino sto od drustva mogu pozajmiti jesu masine od 600 ili 1000ccm.
  11. Ja sam kupio sf2 u jesen 2003 (na van sezonskom popustu od 500e + shlem). Bukvalno sam ga isterao iz salona! Posto mi je to prvi motor bio sam odusevljen, ali... posto sam skontao da me svi ostavljaju u gradu oterao sam ga do prijatelja koji budzi velike motore. Po njegovoj prici zakljucio sam da uz ulaganje od 200 - 300e (skidanje blokade i menjanje izduvne grane + par podesavanja sta god too znacilo) moze da ide preko stotke sto je za moje godine bilo i previse !!!
  12. Marko `89, NS. Trenutno vozim skuter -peugeot speed fight 2. Trazim Apriliu rs 125, model `03 - `05.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja