spredrag 1130 Napisano Jun 9, 2017 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Bokilića da ti to lepo našteluje. Nova Pazova ti je praktično Bg, 30-tak km, pola sata vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Isao bi ja da sam siguran da mogu da predjem sa njim 30 km u cugu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Jun 9, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kreni, ako stanes, zovi. Od njega za tvoj slucaj nema boljeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Dajte brojSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da nije do auspuha posto je skroz supalj mislim truo je iznutra planirao sam da ga menjam....da nije od njega, cuo sam da moze i to da pravi problemeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na izduvSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u struji dobio sam potvrduSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko sa gs500 da mi pomogne na bukvalno 20 minutaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Samo da probam CDI da znam da kupujem ili je problem u pickupovimaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Znas li ti koliko sam se ja smejao kada sam video kako se menja ulje i filter ulja i kad sam dao crvenu za tu glupost Sve sam resio sta mogu sam da radim Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Slicovao sam plocku za palenje tako da ide 5 stupnjeva u ranije. Ima razlike na nize i sredne obrtaje lepse potegne a isto i na ler malo bolje radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakav problem vratio sam motor u ranije palenje za 5 stupnjeva, pomoc ovog postupka: http://www.gstwin.com/diy_timing_advance.htm Motor bolje poteze na niske i sredne obrtaje bash ono sta mu je falilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jun 16, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista popunjavao cekicem, obradio je rupe na plocka gde su pick-upi kako bi mogao da pomeri palenje u 5 stupnjeva ranije. Dremel izguglaj to je alatka dok small file ti je mala turpija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 19, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lep GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoobee 5 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Eagle Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da se nadje samnom sa svojim gs-om samo da mi na 5 minuta da svoj Cdi da probam na mom motoru. Mislim da je tu problem pa da znam da li da jurim da kupujem ili sta da radimSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 23, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jos nista od mojih silent blokova... Sledeci put kad budem zvao (za nedelju ipo do dve dana), ako odgovor ne bude tipa "Stizu za nedelju dana" ili slicno otkazujem porudzbinu i cimam neke druge zastupnike za Suzuki delove. Sad je odgovor bio da je sistem napravio gresku, da delovi nisu u nemackoj vec da su moji blokovi jos u japanu zajedno sa jos nekim delovima. Pa... aj dont giv a fak, cekao sam previse dugo i gubim strpljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan opet ja sa spanerom bregaste. naime, stavio sam dihtunge od klingerita i ulje procurelo nedugo zatim. mislio sam da je problem sa dihtungom poklopca spanera pa sam ga namazao (blago receno) sa silikonom i dobio sledeci rezultat: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan za ovaj cep na koji curi ulje sam mislio da je plasticni, ali kad sam porucio novi video sam da je gumeni. zamenio sam cep, stavio novi (originalni, suzukijev), skinuo silikon i stavio dihtung. i ulje opet curi... polako pocinje da me izludjuje. cini mi se da nije neki posebno veliki kvar u pitanju, ali mozda i gresim. ima li neko ideju sta bi moglo da bude u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 24, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Alex DeLarge said: bedak. Voziš li bar motor sa starim? Ja sutra odoh na moto susretče sa ženče. Vozim, moram Svi mi govore da ne moze nista da se desi ali ja volim da je sve cakum-pakum na motoru pa me cekanje za novi deo nervira, predugo to vec traje... oko 6 nedelja. Da je sve bilo kako treba novi blokovi bi vec bili u tocku. Sacekacu jos malo da vidim da li ce deo stici u neko dogledno vreme, ako opet bude nekih izgovora trazim na drugom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za iskusnije i strucnije: moze li ovo curenje ulja da se pojavi ako je dotrajao lanac bregaste i njegovi klizaci, ili je jednostavno vreme da se menja spaner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne cuje onaj karakteristican klepetajuci zvuk razvodnog lanca u masini, nema razloga da ga menjas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jun 30, 2017 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan znam, ali me i dalje izludjuje ovo ulje koje curi, a niko ne zna razlog. mislim, najmanji je problem da se tu namaze silikon i zaustavi curenje ali to nije to. fabrika nije predvidela da tu bude hermeticki zatvoreno (inace bi bilo zatvoreno ali ne sa gumenim cepom). a ulje iz nekog svog nepoznatog razloga prelazi preko ivice cepa i izlazi iz masine. umazanu levu cizmu i nogavicu da ne spominjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jun 30, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je tu curelo, ja sam to sa kvalitetni silikon zaustavio. Ocistio lepo stavio silikon na prst i prosao preko rupa i to je to, tako vozim vec 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lindo 14 Napisano Jul 1, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd/Kotez Motocikl: Suzuki GS500e Prijavi odgovor kao problematičan Jel stavljao neko slajdere na Suzanu? Da li pasuju ovi sa aliexpressa? https://www.aliexpress.com/item Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 20, 2017 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ta daaaaa! Saga o silent blokovima je konacno gotova! Otkazao sam porudzbinu od uvoznika i dobio broj od Bere. Svaka cast coveku! Kako je rekao tako je i bilo, blokovi stigli danas, tacno u dan! Hvala Beri za delove i hvala Bokilicu sto mi je dao broj Jos samo da montiramo i gotovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...