<FOCUS> 69 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Prohromski-limovi-debljine-3mm-18002255-oglas.htm?filter_id=20783333 Mislis ovako nesto, samo ovo je skupo. I nemam alat da ga "zaheftam" za auspuh. Ne znam ni sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 26, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaha jel ti oces da napravis oklopno vozilo sa 3mm debelim "limom" Najlakse ti je ako imas staru ves masinu, bubanj ti je od perforiranog prohromskog lima od koga mozes lepo da iskrojis omot za auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 26, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahah ja kad pravim to mora da bude u fulu haha. Od 1mm nisam nasao, a ima mozda drug taj bubanj, samo kako da ga zaheftam na auspuh, moze li da se pecne varom samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jedan fabricki auspuh prepravio na protocan pa cujte. https://www.youtube.com/watch?v=9koct-J4Vn4&feature=youtu.be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaki je beo, oslepo sam hehe. Stavio si mrezice u auspuh pa ti ima reskav zvuk, tisi je od mog auspuha koliko mi se cini ovako preko snimka. Na kraju mog aupuha ima mali db killer jer se bez njega cuo dosta glasno, malo je prigusen i taman. Mislim da i na putovanjima mi nece smetati, nece glava i uveta boleti. ridjiww - dobro ti sredjen motor, mislim ofarban, kao nov... 35000km imas na satu, koje je godiste motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nema mrezice auspuh je otvoren samo cev po sredini ali iz delova,a motor je 93god i siguran sam da je prethodni vlasnik popravljao sat,ali je motorcic ekstra.Puno sam ulagao u njega da bih ga doveo u standardno stanje jer je bio zapusten ali je sada sve na svom mestu.Ovaj auspuh sam samo probao na motoru inace uvek vozim sa fabrickim nema boljeg !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 29, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto je cev iz delova, kakva je tu razlika? Cuje se kao da ima mrezicu, mozda je zbog losije kamere i zvuk losiji pa mi tako deluje. To ti je kada neko kao ima motor a nece ni ulje da promeni ili sipa neko levo koje uopste nije za motor, za ostale stvari da ne pricam, ali sta ces. I ja se slazem da nema boljeg zvuka od fabrickog auspuha, ali mi se svidjaju i protocni, malo na moto skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Decembar 29, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Na moto skupovima GS-om da bi se imalo cuo jedino ceo auspuh da skines !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 30, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne planiram da ga turiram kao neki neizivljeni nego da ga vozim, a zvuk je dovoljno jak da se cuje lepo. Bez auspuha je ruzan zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ma salio sam se,hteo sam da kazem da gs sa bilo kojim auspuhom u masi jakih motora se i necuje tako da vozis standardnim i uzivas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 30, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan standardni auspuh je kesa, previse je tih, a i bezbednije je kad je motor malo glasniji, da te cuju u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 31, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam kakav je moj imao zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Ima li mozda neko fabricki auspuh da mu ne treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 7, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan To za saobracaj je stvarno istina, vise obracaju paznju sa glasnijim auspuhom. Nasao sam neki tanak lim sa kojim bi obmotao oko topa pa me zanima kako pricvrstiti lim za top, da izbusim male rupe i stavim srafice koje ce drze lim, varenje ne moze jer je lim bas tanak? Meni je ostao fabricki auspuh ali nebi da ga prodajem, jedino ako ostanem bez para ili mi neko ponudi 100€ hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 7, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan najjednostavnije bi bilo da pricvrstis lim na krajevima sa nekim lepim nitnama, tako rade i renomirani proizvodjaci na mnogim svojim modelima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Januar 7, 2015 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je onda dobro resenje da kupim ovaj auspuh http://www.kupujemprodajem.com/Aluminijumski-suzuki-izduv-18209864-oglas.htm?filter_id=21129481 i da se na originalnoj grani napravi ,,prikljucak'' za njega? Kako sam nasao na internetu trebao bi da bude od gsx750r-a, ima li neko iskustva sa uparivanjem auspuha sa snaznijih motora na gs500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 7, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nije nikakav problem, na 4T masinama auspuh nije toliko bitna stavka, jos pogotovo kad stavljas original fabricki koji je prigusen, eventualno se mogu desiti male promene u radu kada se stavi otvoren protocni auspuh sa prevelikim otvorom, mada i to se minimalno oseti, tako da budi bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Januar 7, 2015 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nece da mu smeta posebno sto je od snaznijeg motora. Kolko od prilike kosta ova prepravka i zna li neko nekog u okolini Pozarevca da se bavi time? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 7, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je onda dobro resenje da kupim ovaj auspuh http://www.kupujemprodajem.com/Aluminijumski-suzuki-izduv-18209864-oglas.htm?filter_id=21129481 i da se na originalnoj grani napravi ,,prikljucak'' za njega? Kako sam nasao na internetu trebao bi da bude od gsx750r-a, ima li neko iskustva sa uparivanjem auspuha sa snaznijih motora na gs500? Ja sam merkao ovaj auspuh da kupim i kada sam pitao prodavca od kog je motora rekao je da ne zna. Na motoru moze da bude samo zvuk razlicit, a kao sto rekose velika je kubikaza na GS-u pa se ne oseti u ubrzanju. Kada sam na motor 125ccm stavio protocni auspuh dosta slabije je vukao, ali se derao. PS: moram kupiti pistolj za nitne, nije skup pa cu odraditi svoj auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 8, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Da li je onda dobro resenje da kupim ovaj auspuh http://www.kupujemprodajem.com/Aluminijumski-suzuki-izduv-18209864-oglas.htm?filter_id=21129481 i da se na originalnoj grani napravi ,,prikljucak'' za njega? Kako sam nasao na internetu trebao bi da bude od gsx750r-a, ima li neko iskustva sa uparivanjem auspuha sa snaznijih motora na gs500? To je od srada... Mislim da je prevelik za gs-a. Bice neskladan u odnosu na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas to me i zanima zato sto je 1 cm siri i nekih 5 - 10 cm duzi a me je i brinulo kako ce da izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa protocnim auspuhom potrosnja se popela sa 4 na 5L (normalne voznje), a posle sam ga vozio ostrije i max (170km/h) i mislim da je potrosio oko 7L na 100km, znaci popio sve iz rezervoara. Jel kod vas sediste glatko? U pantalonama klizam samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 16, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si stavio otvoren top, karbove treba preshtelovati prema njemu. meni je za yoshimuru trebalo josh pola kruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 16, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis li na sinhronizaciju karburatora ili bas na stelovanje karburatora? Posle voznje kada sam pogledao u rezervoar bilo je "sta, gde je gorivo" haha. Na sta si mislio kada si rekao pola kruga, jel na smesu, sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 16, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da, na smeshu sam mislio. tebi fabrichki top gushi protok, a otvoreni top ima normalan protok, to oche da razblazhi smeshu. google je mama. uglavnom, odvrni za 1/4 kruga, probaj, ako i dalje zeza, idi za 1/8 kruga i nachichesh mu tachku gde valja. ili poshto je gs vrlo pristupachnih karbova, uradi idle drop shtelovanje. to ti je najbolja varijanta. opet, savetujem google. yoshimura mi je podigla potroshnju za 0.5-1L shtelovanjem je bila oko 0.5L ispod fabrichkog. i da, poshto su karburatori takvi kakvi su, prost dizajn za doziranje goriva motoru, ochekuj da u vishim obrtajima vidish crn dim, to je vishak goriva, tj ne vishak nego znachi bogatu smeshu, tome nema leka.. ne mozhe biti savrshena smesha u svim obrtajima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...