<FOCUS> 69 Napisano Decembar 4, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je auspuh od ER5 isti kao na GS-u i ostalih naked motora od 500ccm (CB, GPZ)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 4, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma neki amaterski napravljen auspuh protocan za 600ccm, nije to fabricki auspuh od 600ccm, jbg on mi zapao za oko na internetu, bas za 500ccm auspuh nisam nasao. Nemoj da stavim auspuh od motora 125ccm, protocan pa da vidimo ko je glasniji hehe. Inace ova Honda CB se cuje kao grom, e da nadjem takav auspuh... hvala na komplimentu nazalost morao sam da prodam auspuh jer mi gorilo za koferom, ali videcu mozda na prolece ako bude viska kesha uzmem neki, potvrdjujem za Andjela iz Bele Crkve, auspuh je extra odradjen Koliko te je izasao auspuh da napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nije meni pravio, nego sam kupio od FJCharlie-ja. U sustini mozes staviti auspuh od bilo kojeg motora, samo da je 4taktni, i bar da je priblizne kubikaze, ali i to ne mora, vidjao sam auspuhe od suzuki Hayabuse koji je 1300ccm na suzukiju GSXF600 i motor je radio bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 5, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije meni pravio, nego sam kupio od FJCharlie-ja. U sustini mozes staviti auspuh od bilo kojeg motora, samo da je 4taktni, i bar da je priblizne kubikaze, ali i to ne mora, vidjao sam auspuhe od suzuki Hayabuse koji je 1300ccm na suzukiju GSXF600 i motor je radio bez problema. Pitam jer mozda kupim fabricki auspuh od ER5 sa sve granom pa me zato zanima jel ista krivina grane kao na auspuhu od suzukia? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan to nema sanse da upasujes, i nemoj kupovati ceo komplet sa granama, uzmi samo top, jer samo to ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 5, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motodelovi.net/pub/catalog/13586884328434_dscn2191.jpg ovaj auspuh je od ER5, isti je kao na GS-u Necu da secem fabricki i da se zezam da povezujem, pogotovo sa auspuhom koji kupim pa da ne odgovara ugao grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 6, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice tog sto mislis da nece odgovarati ugao grane, pa naravno da hoce, jer ces odseci top na samom pocetku, pa ce odgovarati svaki drugi, uostalom SVI tako rade, na GS-u, jednostavno to tako mora i jbg, moras odseci top, pogledaj na netu, niko nije menjao komplet granu i top, nego samo top, svakako mnogo veca zajebancija ce ti biti da uklopis i granu i top od drugog motora, pogotovo granu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pisali ste da selnom stegnem grane, ali kako kada cu oseci granu skroz do topa. Pogledacu po forumu sta mi treba da bi sastavio top sa granom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ostavio malo grane na fab Auspuff da bi mogao da ga vratim pomoću selne. A ako oćeš da bude slip - on onda zavaris malo veći fi cev na fab auspuh da možeš takoreći da ga nataknes na granu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 6, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pisali ste da selnom stegnem grane, ali kako kada cu oseci granu skroz do topa. Pogledacu po forumu sta mi treba da bi sastavio top sa granom. Mozes i ocfikariti do kraja jer svakako moras da navaris malo siri komad da bi mogla grana da udje u njega, pa sam kontao da taj siri komad zavaris na top, jer na svakom slip-on topu koji sam video siri deo je uvek bio na topu ne na grani, znaci grana je ulazila u top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 6, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na pomoci, samo da nadjem malo siru cev i mogu kupiti neki auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 8, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica je 12V 60/55W H4 (jos neke oznake na njoj 37R E2 0067). Koliko vam traje (godinu, dve), jel neko menjao? Obicne balonke sam na proslom motoru menjao dve u sezoni, ali su bile 300din. Mislio sam u proseku koliko traju, kako su se pokazale... Promenio Decembar 8, 2014 član <FOCUS> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Traju kolko traju..nekad mesec dana nekad 5godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 10, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pitao za obrtaje ali niko nije odgovorio. Jel i kod vas isto na GS-u? Motor mi samo pri prvom paljenju nece da pokaze obrtaje, skala ne radi, dok ne dam jaci gas i onda proradi, taj jaci gas je preko 7000 obrtaja sigurno. Ugasim motor i ponovo upalim skala normalno radi, znaci samo pri prvom paljenju nece da radi. Jel isto kao i kod vas??? (sajla je namazana tovatnom mascu i isto se ponasa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 10, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pregledaj obe strane, na tochku i na satu dal lepo nalezhe i da li je kraj sajle kockast ili se ojeo. takodje mislim da to nema veze sa paljenjem motora prvi ili 10ti put tog dana, tebi je obrtomer mehanichki. znachi jedino shta mozh da te zeza je sajla, puzh ili sam sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 10, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pitao za obrtaje ali niko nije odgovorio. Jel i kod vas isto na GS-u? Motor mi samo pri prvom paljenju nece da pokaze obrtaje, skala ne radi, dok ne dam jaci gas i onda proradi, taj jaci gas je preko 7000 obrtaja sigurno. Ugasim motor i ponovo upalim skala normalno radi, znaci samo pri prvom paljenju nece da radi. Jel isto kao i kod vas??? (sajla je namazana tovatnom mascu i isto se ponasa) jedan predlog, izvrni sajlu gore na satu, upali motor i gledaj da li se vrti sajla, ako se ne okrece sve dok ne das veci gas bar si utvrdio da ti je sat ispravan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 13, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnuo sam gore sajlu na satu kao sto si rekao, upalio motor a sajla se vrti, znaci da sat zeza... Pisalo se da hoce pri vecim brzinama da zeza slavina dotok goriva, danas sam to primetio kada sam u sestoj vozio pun gas. Promenio Decembar 14, 2014 član <FOCUS> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam motor obrtaja pokazuje pri 80km/h u sestoj brzini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 23, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako se dobro secam, nesto malo preko 4000 obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam protocni auapuh pa tripujem da radi na malo vise obrtaja. Meni na 80km/h u sestoj tacno je na 4000 obrtaja. Sutra cu montirati fabricki pa da uporedim obrtaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ala je tebi dosadno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 23, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan zimska dosada, nema goreg, mada, ovo bas i nije neka zima nema to veze sa auspuhom, to moze da se desi samo kad stavis drugacije gume, ili lancanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 23, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Volim da ceprkam oko motorceta, sta cu taki sam, a i ova zima pa jeste dosadno bez voznje. Proverio sam malo pre sa fabrickim, isti su obrtaji, jos potrosnju da testiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500E potrebno je farbanje auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 25, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GS500E potrebno je farbanje auspuha ja nebi to farbao , jer ce i dalje biti ruzno, nego ga lepo obujes u tablu prohrom lima i dodatno ispoliras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...