Phenom 168 Napisano Jul 31, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan A da bi se prislo njemu moraju i karbovi da se skinu, je l' da? Sutra uzimam aku. od drugara da isprobam, pa ako se isto desava skidam anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jul 31, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nemoras skidati karbove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Avgust 1, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan ali vrlo lako moze biti i akumulator, evo meni ne radi regler i ne puni mi akumulator sto znaci kad upalim svetla motor trokira i staje a kad stanem i stisnem paljene cujem samo ckckckckckckckckckckckckckc i onda gurka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 1, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan E to ckckckckckckckckck se i kod mene cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 1, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Meni to zvuci kao preslab akumulator.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 1, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jeste akumulator, probao sa drugim i vergla kao lud. Od koliko Ah ide akumulator na njega? Na ovom mom ne pise od koliko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 6, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Gde bih mogao da kupim puz? Inace kupljen akumulator, vergla kao lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Avgust 7, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan crkao mi je ipak altenator nije regler nazalost.... da nema neko polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko kymco 3 Napisano Avgust 8, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: Fzs 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitao sam se vec ranije ali sam hteo i kod njih da vidim koliko kostaju. Nasao sam ferodo za 2100... kod nas u jednoj radnji isto oko 2000din za Ferodo mene zanima da li je moguce kupiti te ferodo plocice online po slicnoj ceni ,s'obzirom da zivim na jugu a ovde nema radnji za suzuki motore.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Avgust 8, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nazoves i pitas, verujem da bi ti svaka firma poslala kurirskom sluzbom, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nekoga ko nabavlja stvari sa ebay-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Avgust 12, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nekoga ko nabavlja stvari sa ebay-a? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61131-ebay-kupovina/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64709-on-line-narucivanje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri moji jeste li zivi nesto vas nema na stranici evo reko da dam mali update jer sam jednostavno ocaran gs-om koji vozim isao sam na zaltibor na motor susret pre nekako i odusevio me je. udobnost nije bila losa nisam utrnuo sav ako uzmemo da sam presao 230 km do tamo vukao je kao lud svaka uzbrdica krivina mala velika nista mu nije bio problem a bio je zesce natovaren devojka ja nazad sator sa dve vrece i napred puna do vrha tank torba potrosnja je bila neverovatnih 3.28l na 100 km prosto me je odusevio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri moji jeste li zivi nesto vas nema na stranici evo reko da dam mali update jer sam jednostavno ocaran gs-om koji vozim isao sam na zaltibor na motor susret pre nekako i odusevio me je. udobnost nije bila losa nisam utrnuo sav ako uzmemo da sam presao 230 km do tamo vukao je kao lud svaka uzbrdica krivina mala velika nista mu nije bio problem a bio je zesce natovaren devojka ja nazad sator sa dve vrece i napred puna do vrha tank torba potrosnja je bila neverovatnih 3.28l na 100 km prosto me je odusevio Jesi li ti siguran da taj tvoj GS ide na benzin? I moj je trosio malo, ali nikad ispod 4/4,5... Ili si vozio ko baba (u sta ne verujem, jer nema vece babe od mene ) ili ti je mehanicar carobnjak, pa je tako dobro podesio karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na zlatibor i nazad, sa devojkom, sator, dva cebeta, prostirka, tank torba 3.46 L/100KM. Ali sam imao voznje po gradu nesto malo 2 dana pre zlatibora. Sipao ponovo pun kad sam se vratio u Sa i nisam mogao da verujem. Najnize mi je bilo 3.8 (sad sam vozio sporije pa je ipak sislo dole, bez obzira na stvari.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 28, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako su te vase suzane ustrojene da trose toliko malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Avgust 28, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan moj GS je imao blokadu na 33KS i uvek se potrosnja motala oko 4,5/100km ali ono 3,28/100km mi je malo premalo Spritmonitor.de ovde od 300 ljudi nikom nije trosio toliko malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 28, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan meni je qingqi200 troshio 4L u dvoje al oko 3L kad teram sam GS500 grad 5 otvoreno 4... dodushe uvek u dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Avgust 28, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan I moj je imao blokadu na 33ks i dizne 135 pa je trosio 6-7l. Sada sa standardnim diznama i ustelovanim karbovima, bez blokade, trosi 5l. Mada svakako da ne vozim penzionerski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan I moj se vrteo tu negde oko 5-ice...mada nikada nisam izmerio tacnu potrosnju... P.S. Gobline, kako si? Jesi li se oporavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan 90% sam se oporavio, hvala na pitanju! Jos malo me zezaju ligamenti, ali od juce sam i zvanicno na dva tocka! Do duse na kineska dva tocka,jer za japanske cekam da mi osiguranje isplati odstetu, ali tockovima se u zube ne gleda! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 28, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan koliko shtete ima? treba pomoch da se sredi da te manje koshta? daj neke detaljne slike da vidimo shta je sve pa-pa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si dobro.... Ma da...bitno da se vozi....bice i SUZANA dobro... Da...ako ikako mozemo pomoci ti vici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Trenutno ne mogu nista da slikam jer mi je motor u Labosu... Kako me je udario u deo gde bi trebale da budu suvozacu (ili zuvozacici ) noge, pokidao mi je nosac fuzastera za suvozaca, auspuh, iskrivio zadnji disk i napuko je ram. Zadnja viljuska ne izgleda iskrivljeno, ali ko ce ga znati. Osim toga, ulubljen je i rezervoar i malo iskrivljen jedan od satova. Na prvi pogled,osim tog auspuha, motor ne izgleda osteceno, medjutim, "ispod Mire..." Kad budem dobio pare, videcemo sta cu i kako cu. Ako bude mogao da se popravi, popravljacese, a ako ne, ide u delove i cao, sta da mu radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Avgust 30, 2012 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Svi motocikli su do 00, i gs je motocikl Nedavno uzeh gs. 2002 god. Super motorce nema sta. za 3 nedelje napravih oko 1200 milja. I jedino sto cu da uradim je zamena opruga u napred i katanin amortizer nazad. Vesanje je stvarno uzas. Ostalo bombona. Sigurnu i zabavnu voznju zelim svima. Poz poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...