Nix 27 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam za tu potrosnju ispod 4l. prosle sezone sam merio i prosecna potrosnja mesovite voznje (grad, otvoren put, uspon...) je bila oko 4,4l. na putu prosle godine gde sam vozio pretezno na otvorenom putu potrosnja je bila oko 4l-4.2l ali motor je bio natovaren! cim uhvatim malo slobodnog vremena treba da nastelujem ventile, ocistim karbove, sinhronizujem, zamenim filter fazduha... pa cu ponovo da merim. mozda ce malo spustiti ali generalno ja sam prezadovoljan potrosnjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Jun 18, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliki treba biti zazor na svjecicama i koje svjecice vi koristite? Ja sam stavio NGK R ali izgleda da nisu dobre, trokira mi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan mislim i da su kod mene te NGK R svecice ali nisam siguran, bacicu pogled sutra ako se setim. a zazor ako se dobro secam trebalo bi da bude oko 0.8-0.9 da li ima neko fabricke tegice za gs 500 koji mu vise nisu potrebni? posto je predhodni vlasnik stavio neke imitacija karbona, pa bih da vratim na fabricke ako neko ima viska, da prodaje, nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Update!!! Legle trakice na felne pre 20-ak dana. U pitanju su drecave - narandzaste. Na slici malo vuku na crveno. Inace, stomak me je zaboleo dok sam zalepio i opet nije bas ravno, ali sta je tu je, ne moze idealno. Dosta njih je do sada pitalo jel bilo fabricki ili sam ja lepio. Treba predloziti Suzukiju da rade ovo u toku farbanja felni! Iako je uzivo daleko mocnije, da cujem misljenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I meni vuku na crveno ali u svakom slucaju dobro cuce , vrh stvar Ja sam narucio preko neta, treba da mi stignu za neki dan ali narucene su vec isecene kruzno, tako da nema potrebe za cimanje i lepnjenjem klasicne trakice koja se presavija i zeza Jel si lepio tracice koje su prave? Koliko su kostale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 25, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz prave, po 90cm duzine pa mora da se nastavlja, ali moze da se uradi uz malo (vise) truda. Sreca je sto su rastegljive, pa trpe savijanje. 400 din sam ih platio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan eclipse.. Bas ti je lep taj 500f.... Zar nisi dobio uz te trakice i onu plasticnu vodilicu...sa njom lepljenje bas lako ide... Ja sam imao N verziju...'93 god...bas sam se slatko navozao sa njim.... Nikad ni jedan jedini problem..... PajaXSG.. Ne mogu da se setim tacne oznake svecica... ali nesto tipa NGK BPR9...provericu... Nisu nesto skupe...ja sam ih placao oko 300 din... Uzgred...negde u garazi imam jednu novu gumicu(prasinjaru) manju za prednja kljesta...original suzukijevu...ako nekom zatreba da znate... Samo da je pronadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dobio nikakvu vodjicu. Za te pare koliko sam platio trakice ne ocekujem da dobijem ni trakice a kamoli vodjicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 26, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ih je u Maxmomentu u beogradu za 400 din. sa sve tom vodjicom..ali sad vidim da su podigli na 900...jbg... Sve u svemu super izgleda...trakice nekako cine tocak vecim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 26, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su legle te trakice, bas super... Ja sam reflektujuce placao 800 kinti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa mojim gs-om naime culo mi se nesto u motoru i otisao sam kod majstora i rece mi da je osla radilica tj lezaj na malo pre pomenutoj, dali neko zna gde ima povoljno delova za gs bio bih mu jako zahvalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem imam i ja,kad je bas jako vruc motor cuje se neki zvuk i to samo na leru.Tako evo vec 2 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa mojim gs-om naime culo mi se nesto u motoru i otisao sam kod majstora i rece mi da je osla radilica tj lezaj na malo pre pomenutoj, dali neko zna gde ima povoljno delova za gs bio bih mu jako zahvalan? Ne znam gde ima nekih povoljnih delova....na svu srecu nista osim ulja i filtera mi nije trebalo... Ako cujem gde ima javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem imam i ja,kad je bas jako vruc motor cuje se neki zvuk i to samo na leru.Tako evo vec 2 god... Kakav je zvuk u pitanju? Mozda ti se cuje lanac...ili spaner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan moguce da se cuje lanac, spaner, ventili... sad naravno zavisi kakav je zvuk. fjcharlie u sa foruma se culo kad malo jace krene da daje gas (tipa pri preticanju, jako ubrzanje), majstor je rekao da su to oprugice kvacila koje su se malo istegle pa se cuju. meni je skoro pocelo da se cuje neki glup zvuk kao zveckanje kad prolazim pored autobusa, betonse podzite ograde ili tako nesto, lanac se istegao rolnice se malo olabavile i to je pravilo zvuk. inace, ne znam da li je i kod vas, ali kod mene na gs u, negde u rangu oko 5-6h pocnu neke cudne vibracije, samo u tom rasponu obrtaja u bilo kojoj brzini, tad pocnu malo satovi da se cuju jer guma koja ide oko njih se stvrdnula i ne ubija dobro vibracije... za polovne delove jeste malo teze naci ovde kod nas. prelistaj oglase, ako imas nekog sa strane da ti donese, baci i tamo pogled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se taj zvuk lanca cuo nesto kao kad na skuterima od 50 kubika karika malo dobije luft pa zvecka.... Ne znam kako bi dtugacije opisao...ali mene je na to podsecalo... Ja sam tako vozio tri godine...i tek kad sam ga prodavao je majstor kod koga je kupac terao motor rekao da je to do lanca ili spanera...do tada nisam znao sta je...mislio sam da je cilindar A ako vec kupujes lezaj...ne znam koliko je pametno uzeti polovan... Ne znam koliko kosta novi...ali sumnjam da je nesto preskupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 28, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem imam i ja,kad je bas jako vruc motor cuje se neki zvuk i to samo na leru.Tako evo vec 2 god... Moguce da je lanac, trebao bi da pokusas da ga dotegnes. Onako malo cakce, jel' da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da...da...to je taj zvuk koji me je nervirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 28, 2012 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je to taj zvuk,ovih dana cu da pogledam lanac i nastelujem ventile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan drugari sad mi se javio majstor kaze da je pogledao ventile bregastu i lanac da su u dobrom stanju al da je karter pokazao nesto sto ise nije svidelo sto sam cuo, opiljke i komadic nekog metala ( verovatno od lezaja) reche da il je na klipnjachi ili ili su oni leteci na krajevima radilice nesto od ta dva, i da je magnet napukao/pukao...ima ko kakvu ideju gde naci makar magnet? hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mutirani 0 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda nije pravo mesto da pitam, al da li neko ima u planu da proda gs-a ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jun 30, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan drugar bi prodao svoj GS '92 godiste motor skroz dobar, sve original na njemu, ima Puig vizir, registrovan, mislim da je reko da bi ga dao za 1100eur, mogu da proverim ako si zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan gs-ovci moji imam oklop od suzukija k4 koji leze na suzuki gs500 ako je neko zainteresovan, crni je ima gornji deo i donje deo( ralice) znaci full je maska sa retrovizorima treba malo na nekim mestima da se farbne malkice dugo je stajala nekoriscena, ubacicu uskoro neke slikice. ne bih je prodavao al trebaju pare za delove :S:S:S:S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 2, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Daj bas da vidimo na sta lici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bas da vidimo na sta lici. ce budu sam za koji dan da odem do majstora da ih slikam jer mi je motor i dalje na popravci ceka se ta famozna radilica :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...