uff 13 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Toliko postova oko jednog imbecila koju tu paznju ne zasluzuje. Ruski rulet koji ce mu doci glave. slazem se ovaj snimak je svakako bolji http://www.youtube.com/watch?v=1xY2dd3ClKA&feature=player_embedded aj sad o njemu da pricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko postova oko jednog imbecila koju tu paznju ne zasluzuje. Ruski rulet koji ce mu doci glave. slazem se ovaj snimak je svakako bolji http://www.youtube.com/watch?v=1xY2dd3ClKA&feature=player_embedded aj sad o njemu da pricamo auuuu...umetnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pihh ufff uze mi ideju iz glave ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda ovaj snimak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 3, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan u vezi sa prvim klipom, svaka čast za provlačenje između kola, stvarno ume da proceni prostor... a vožnja po duploj punoj je ok ako ti ne naiđe istomišljenik na motoru iz drugog pravca... nekoliko riskantnih poteza od kojih bi smatrao najgorim onaj gde su svi stali na zebru a on projurio... valjda je video gde je pešak... šteta što se ne vidi km sat... koliko bi tek ovih klipova bilo da u Moskvi ima više toplih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan onaj deo od 4-5min je uzasan,provlacenje bez mozga! cak i da je ubrzano mnogo je!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 3, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan svaka mu cast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 3, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slava mu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda ovaj snimak ? Da je ovo snimljeno kod nas, ovaj iz ''golfa'' bi vec odavno bio u Urgentnom centru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja baš krivio vozača Golfa. Kad se auto pojavio u vidnom polju motocikliste već je bio na putu da uđe u raskrsnicu. Znači nije bilo šanse da ga vidi. Ne vidi se cajger na motoru ali se naziru tri cifre što znači da je motociklista raskrsnici definitivno prišao neprilagođenom brzinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jbg kad teras motor 150 samo ti jos treba neko ko ce uraditi najgluplju mogucu stvar ispred tebe. jedino eto sto jos nije vozio sa otvorenim vratima i nije stavio 2 kolca sa siljcima okrenutim unazad na paktreger babi da pretera na pashnjak da se ja na brzinu ukljucim na mestu gde nemam dobar pregled, necu se zaustaviti ni na liniji preglednosti da malo bolje pogledam jer nema sanse da bas sada iza ove visoke trave nailazi jos neko vozilo, da bi sve to bilo bezbednije nastavicu da vozim 20kmh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jbg jednom tje neko da otvori vrata da istrese pikslu :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan u vezi sa prvim klipom, svaka čast za provlačenje između kola, stvarno ume da proceni prostor... a vožnja po duploj punoj je ok ako ti ne naiđe istomišljenik na motoru iz drugog pravca... nekoliko riskantnih poteza od kojih bi smatrao najgorim onaj gde su svi stali na zebru a on projurio... valjda je video gde je pešak... šteta što se ne vidi km sat... koliko bi tek ovih klipova bilo da u Moskvi ima više toplih dana... Ovog leta ih je bilo i previse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 5, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To je istina i bili su pretopli. Mislio sam više od aprila do oktobra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja baš krivio vozača Golfa. Kad se auto pojavio u vidnom polju motocikliste već je bio na putu da uđe u raskrsnicu. Znači nije bilo šanse da ga vidi. Ne vidi se cajger na motoru ali se naziru tri cifre što znači da je motociklista raskrsnici definitivno prišao neprilagođenom brzinom. Kad se zaustavi snimak na 28sec tacno se vidi ovo sto je gore navedeno. Cak i da je doslo do udara motocikliste (30sec) auto je vec bio skroz u pravcu puta i udar bi bio od nazad, sto znaci apsolutna krivica vozila od pozadi. Moze se videti otprilike i brzina, isao je preko 120km/h u trenutku kad je ugledao auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bungee 22 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Norden 901 expedition, sherco 300 sef Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je Bog u pomoc sa ovim mozgom... Pa samo jedan da se nadje, od cele kolone koju obilazi preko dve pune sa leve strane, da otvori vrata da istrese pikslu ili tako nesto i raznece ga k'o ja goluba kad sam udario glavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja baš krivio vozača Golfa. Kad se auto pojavio u vidnom polju motocikliste već je bio na putu da uđe u raskrsnicu. Znači nije bilo šanse da ga vidi. Ne vidi se cajger na motoru ali se naziru tri cifre što znači da je motociklista raskrsnici definitivno prišao neprilagođenom brzinom. Kad se zaustavi snimak na 28sec tacno se vidi ovo sto je gore navedeno. Cak i da je doslo do udara motocikliste (30sec) auto je vec bio skroz u pravcu puta i udar bi bio od nazad, sto znaci apsolutna krivica vozila od pozadi. Moze se videti otprilike i brzina, isao je preko 120km/h u trenutku kad je ugledao auto. To pises je iz teorije ali evo ti iz iskustva: Ukljucujem se na gazeli odozdo pa gore na most ka kneza milosa Ako ostanem u desnoj traci idem ponovo dole pa dam levi migavac i pogledam u retrovizoru levu tj srednju traku i vidim daleko iza sebe taxistu koji kad je video da ja hocu da se prestrojim u njegovu traku naglo ubrzava da me ne pusti Ja posto sam sve uradio kako treba i jos dao migavac umesto da ga jednostavno izjebem na sec a mrzim bahate vozace (pogotovo taxiste) ukljucim se i ISPRAVIM auto za slucaj sudara da se vidi da sam bezbedno zavrsio sa ukljucenjem sto znaci da je bilo mesta za isto Bum od pozadi taxisti sjeban far meni nista udario me u branik farom tj spustio se prilikom kocenja Panduri, sudija… i znas ko je ispao krv? JA! Rekoh sudiji zasto, pa ja sam se bezbedno ukljucio, vozilo mi bilo pravo a ne krivo kao da sam nekog isekao a taxista je jurio pa se zabo, ko ga ebe sto nije drzao odstojanje A sudija kaze TI SI KRIV zato sto kad se ukljucujes duzan si da to uradis na takav nacin da ne ugrozis ostale ucesnike u saobracaju! Da sam lagao da sam bio u svojoj traci i gledao svoja posla bio bi taxista kriv jel me zabo od pozadi ali posto sam razmisljao kao ti rekoh nemam potrebe da lazem i zajebem se! Isto tako i ovde moze vozac auta da laze ali kad bi ovaj pokazao snimak… Ne znam najebali bi oboje ali poenta je da gresis u ovome sto si napisao, ne u ovom slucaju vec generalno pa da te posavetujem da se ne zajebes ko sto sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još da dodam, ako se pažljivije pogleda vidi se da Golf ima znak da se nalazi na putu sa prvenstvom prolaza. *ebiga nije uopšte obeleženo iz pravca iz kog nailazi motociklista ali nije vozač Golfa kriv zbog toga... U svakom slučaju, da se motorista približavao sa 60-80 sigurno se ne bi našao u ovoj situaciji a što divlja kad ne poznaje put sam je kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je Bog u pomoc sa ovim mozgom... Pa samo jedan da se nadje, od cele kolone koju obilazi preko dve pune sa leve strane, da otvori vrata da istrese pikslu ili tako nesto i raznece ga k'o ja goluba kad sam udario glavom... jer si na nesto ovako mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako se pazljivije pogleda, vidi se da se taj znak nalazi na putu kojim se vec krece vozac motorcikla ali ne vazi ni za jednog ni za drugog pre znaka. fora je sto je do udarca moglo doci bukvalno pola metra pre ili posle znaka pa bi bilo tesko dodeliti krivicu. mislim tesko ako se zanemari cinjenica da se vozac Golfa nije propisno ukljucio, gore je morao da ima stop znak, mislim i da se vidi na trenutak na snimku. opet kazem, 150 tuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bungee 22 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Norden 901 expedition, sherco 300 sef Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na nesto ovako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je Bog u pomoc sa ovim mozgom... Pa samo jedan da se nadje, od cele kolone koju obilazi preko dve pune sa leve strane, da otvori vrata da istrese pikslu ili tako nesto i raznece ga k'o ja goluba kad sam udario glavom... jer si na nesto ovako mislio? E ovo je apsolutno identicno shta se desilo meni pre nekih 3 nedelje... Isto je ishao kamion i beli auto ga je poceo preticati i ja naleteo sa suprotnog smera... Isto je put bio prav u duzini od nekih 2km. Samo ja nisam ishao ovako brzo nego sam ishao nekih 90 kmh. Rezultat svega je shto sam autu koji je poceo da pretiche otkinuo retrovizor, on je meni slomio onaj teg na kraju volana i zalupio moj retrovizor. Nekako sam zadrzao motor ali kad sam mu otkinuo retrovizor mali prst leve ruke mi je posecen na dva mesta na jednom u duzini od 3 cm i dole u predelu shake na 2cm, nije bio slomljen samo ugruvan... I lik ladno ode... Sad svi me pitaju shto nisam raspalio za njim i shto mu nisam ebo kevu... a nisam ni zapamtio registraciju sve se tako brzo odigralo... Da sam bio samo 3-4 cm levo udario bi me u volan i sigurno bi pao a da nisam uspeo da skrenem koliko sam skrenuo desno - kretao sam se sredinom moje trake a ako sam u trenutku udara bio skroz na desnoj strani morao sam da skrenem nekih 1.5m, verovatno bi zavrshio u podforumu ispod ovog poshto bi bio ceoni sudar... Da kucnem u drvo ( kuc, kuc, kuc ) sve se dobro zavrshio... Samo lika na kolima nisu nashli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao mogao je da ti otkine prst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Jbg jednom tje neko da otvori vrata da istrese pikslu :-X E ali mi najjace kad deca budu povredjena zbog ovakvih klipova,sad odgledao,sedne na neku TZR50 ili tako neku zujalicu i pokusava po BG-u da se provlaci izmedju automobila,i udari nekog u vrata ili gumu ili slicno ;D ....stalno se desavata to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...