to crank 5325 Napisano Octobar 6, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A onaj pad sa snimka :o :o Kao da je blokrao točak na kočenju. Kako je prošao kaskader? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, aman zaman, ko da je bitno koji je bio motor ali to je bila R1. ;D I to ne bilo koja nego bas ova sa slike http://www.moto-berza.com/images/galerije/img/128619938688.jpg ;D ;D ;D Jedino je ona brundala u klasi 1000 Happening. U klasi 600ccm se vozi Ducati 848, znam decka dobro a i pravio sam mu plastike, i njegov motor je plave boje sa crvenim rezervoarom tako da ne moze doci do greske. Sto se tie pada, pao je Zeljko iz Palanke, mnogo dobar momak i bas mi je krivo sto je tako izleteo a video sam tacno sta se desilo posto sam bio iza njega. On je odlicno, posle trke je samo skinuo neke plastike koje mi je odmah dao da ponesem da mu zakrpim a on je seo na motor i licno ga odvezao kuci. Steta na motoru jedna sajla za gas, pukla obloga rezerovara i rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Octobar 7, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I to ne bilo koja nego bas ova sa slike ;D ;D ;D To je taj motor.Tokom cele trke je bila rasprava dukati ili yamaha (nismo ni gledali trku samo taj motor :o ) Ja sam utripovao da je to klasa 600. Jebi ga ko da pohvata klase kad niko ništa ne obaveštava u toku trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Gori si od Brace trovaca. otrujes narod sa r1 u 600 klasi, a mi se pobismo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Novi rad R1 (Big Bang) napravio nesporazum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ma Brrka je kriv za sve! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Decko je rekao da "lici na R1 zvuci kao ducati, vozi klasu 600" ne znam sta je moglo da bude osim ona dva sto sam pominjao A ovaj sa R1 je par puta tako jako kocio kod nadvoznjaka, zamalo da ga preturi... lepo je izgledalo za publiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moj odgovor se odnosio na beli motor u klasi 600, a mislim iako nisam siguran da r1 ima skoro 1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 7, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma Brrka je kriv za sve! ;D Ma kakvi...ares kuva. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj odgovor se odnosio na beli motor u klasi 600, a mislim iako nisam siguran da r1 ima skoro 1000ccm Ma sta ti znas? Ti se trkama bavis tek koju deceniju ;D ;D Ma Brrka je kriv za sve! ;D Ma kakvi...ares kuva. ;D Kengur i Braco su krivi, oni pale vatru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, ne... ! Braco i ja samo dolivamo ulje na vatru... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, ne... ! Braco i ja samo dolivamo ulje na vatru... ;D Dolivate benzin na vatru, it o onaj visokoktanski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @ Braco kad budem dosao kod tebe u Romaniju da rkcemo crossom ima da te ostavim gore u planini vukovima. Pa Braca i kad motor nema gram kompresije izaziva paljevinu. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Octobar 7, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan tek sada citam temu. Brko , cestitke od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mrle. Nego, jel ima neko, ili jel naleteo neko mozda da negde imaju slike sa dodele nagrada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 8, 2010 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Novi rad R1 (Big Bang) napravio nesporazum Imao je zvuk ko agregat za struju ARAN ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...