Bil 17 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: samobor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi iz MK NESVRSTANI,zahvaljujem na gostoljubivosti i evo obečanog putopisa http://www.motoexpedition-croatia.com/voznje-i-putovanja/putovanja/245-irak-2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 27, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Prava avantura... koja egzotika, posebno Irak, lepe uspomene, radio sam tamo daaaaaavno, znam ga od Mosula do Basre i Kuvajta. Kad bi se smirili, išao bi da ga vidim opet. A Nesvrstani, ukrali su brend od Tite, ali su dečki, koji jedu kobasice stoječki!! :D http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=sl&geocode=&q=Zemun,+Central+Serbia&sll=37.0625,-95.677068&sspn=43.578243,67.763672&ie=UTF8&hq=&hnear=Zemun,+City+of+Belgrade,+Central+Serbia+11080,+Srbija&ll=44.844634,20.414958&spn=0.00957,0.024719&t=h&z=16&layer=c&cbll=44.844634,20.414958&cbp=12,0,,0,5&photoid=po-36637606 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav omladinac....sreli smo se na Mariovu , kada ste se vračali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam video...Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Septembar 27, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo pa gde ste bre ludaci jedni!!! Pa kad smo se videli u prolazu niste spominjali Irak... sve neke bezvezne voznjice , a sad odjednom... Ehhh da si onda rekao... osedlao bih i ja svoga konja Svaka cast!!!! Sad jos da se vidimo i popijemo koju za tako lepo putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan E konacno da vidim slike gde si sve bio, prava avantura! Vidim prosao si i kroz moj grad, drugi put se javi da odemo na pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav omladinac....sreli smo se na Mariovu , kada ste se vračali.... Nije Bil bio u Mariovu,bio je Drazen i njegov kolega iz Splita. Cestitke na putopisu i hrabrosti za takvu avanturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bil 17 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: samobor Prijavi odgovor kao problematičan Točno.Sa Draženom i Jokom sam išao samo do Istanbula i od tamo sam nastavio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 28, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Drugarski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo pa gde ste bre ludaci jedni!!! Pa kad smo se videli u prolazu niste spominjali Irak... sve neke bezvezne voznjice , a sad odjednom... Ehhh da si onda rekao... osedlao bih i ja svoga konja Svaka cast!!!! Sad jos da se vidimo i popijemo koju za tako lepo putovanje Pozdrav druže za cugu uvik kad svratiš u Split broj imaš pa se javi. Danas Bil (GRBA) svratio do mene u Split i tako kroz priču sitili se vas i kaže da je i na BJB forum okačio putopis. Hvala na lipom gostoprimstvu u Temerinu i pozdarv Nesvrstanima koji su nas dočekali u Beogradu . Peru sam upoznao u Makedoniji kao i njegovog prijatelja ali po povratku sa puta ukralo mi mobitel i izgubio sam brojeve mobitela. Pa evo ako se netko od njih prepozna na slijama neka pusti na PP broj mobitela pa kad bude prilika da popijemo piče . Evo nas dvojice u Istanbulu da nas ne brkate nisam ja ružan ka on :P Još jednom pozdrav svim BJB članovima a posebno bajkerima koje sam upozna u Mariovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drazene,imas pp. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drazene,imas pp. Pozdrav. pozdrav druže ali ja sam Joke :nanana: ,a ne Dražen meni si posla PP evo da ne bude zbrke ja sam desno Dražen je livo ili ako ti je lakše ja iman cvike i do viđenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Joke,greska,stariji cikica ,placam pivo prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 5, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan brate ti si moj idol...živ bio :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoKe1311 3 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Split Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Joke,greska,stariji cikica ,placam pivo prvom prilikom. .....vrlo rado pivuša je uvik dobrodošla ... prvom prilikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav omladinac....imaš pp.... Ja sam onaj sa majicom Why be normal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...