salle_ 59 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moja aprilia 2001 godishte , preshla 25k km , kupio sam je sa 18k km, agregat u odlichnom stanju ne troshi ulje , imam i grafik sa dyno merenja - 121 hp kupio sam je iz nemachke oshtecenu , dajem uz nju sve plastike kojima je potrebno farbanje i fali original far .. Novo ulje u kochnicama dot 5.1 , nov lanac i lanchanici , nove gume dunlop qualifier , ulje u mashini Ipone r4000 full synt . Od opreme : Leovince SBK + chip , Sachs gasni amortizer , MR racing heblovi , led migavci , bellypan , Xenon , Stage6 carbon retrovizori [nisu na slikama] ... Registrovan do avgusta 2011 . Cena 3200e , mozhe zamena za r6 2006 , 2007 uz moju doplatu . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu malo fali da postane jedan prelep streetfighter ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga ovako sredjivao za sebe , nisam hteo da ga vracam u fabrichko stanje , prednji kraj izgleda malo neuredno ali shta da se radi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Od čega je ovaj far? Izgleda dobro, naročito iz profila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi reko od KTM-a ? A svaka čast za posudu ulja kvačila. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan far je mislim od ktm-a 690 , a imam i originalnu posudicu ali mi se ovako vishe svidja[racing stuff] ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan Brate imam da ti ponudim neku Golf II , presao 350000 kao casa (vozen u drzavnoj firmi )!!! ako ti odgovara .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Chudo da nije vozhen i u rudniku , zadrzhi ga za sebe ti ionako volish takve dretve ;D Aktuelno , mozhe zamena za yamahu r6 , gsxr600, cbr600 2005,06,07 god uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan a je l' ide u crveno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan naravno ... al morash prvo da ga ugrejesh pa mu onda jbsh kevu ... ;D to je snimak dok je motor bio kod druga pre nego shto sam ga kupio .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kako se podmazuje ovaj model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ima odvojen rezervoar za ulje , a uljna pumpa u mashini .. http://www.af1racing.com/store/Scripts/prodList.asp?idCategory=827 http://home.comcast.net/~sl_mille/images/drainplug.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima SUVI KARTER!!!! Sprava koja moli da se TOCKARI.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 292 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima SUVI KARTER!!!! Sprava koja moli da se TOCKARI.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan mozhe zamena i za r6 03'- 04 uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen Sachs amortizer volana . Cena 3000e ili zamena uz moju doplatu za gore navedene motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan 2900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STRASSER 1 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sombor Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ram pretrpio neka ostecenja? Izgleda ispoliran. Koja ostecenja su u pitanju?(mislim na stanje u kojem si je kupio) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan naravno ... al morash prvo da ga ugrejesh pa mu onda jbsh kevu ... ;D to je snimak dok je motor bio kod druga pre nego shto sam ga kupio .. Pa ti rece da si ga ti uzeo iz Nemacke,jedino ako ti je drug neki Nemac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan naravno ... al morash prvo da ga ugrejesh pa mu onda jbsh kevu ... ;D to je snimak dok je motor bio kod druga pre nego shto sam ga kupio .. Pa ti rece da si ga ti uzeo iz Nemacke,jedino ako ti je drug neki Nemac. Drug je uvezao taj motor i vozio ga je 15ak dana i onda sam ga ja kupio tako da sam smatrao da nije vredno da to pisem @STRASSER ... polomljen je bio far , prednja maska , vizir i sat .. kriv je bio desni stap malo ali je ispravljen .. uz motor dajem prednju masku koja treba da se izvari i ofarba , inace motor je prav 100% , ja ga vozim vec trecu sezonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...