marence 5 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sve je kako je Perlx opisao. Neverovatno stvarno. Zove me Perlx i kaze da je motor u Vukasovicevoj 50 na Kanarevom brdu. Odmah zovem interventnu da ode, jbg ipak je decko pored mog motora a lopovi mozda sa prozora gledaju. srecom, stizemo svi, Africa moja, ne fali joj nista, ja lud od uzbudjenja, ljubim Perlxa, ljubim africu, ne znam gde sam. Panduri nam ne daju da je pipnemo dok ne uzmu otiske i ne zavrse njihove procedure. to traje ali ko ga jebe, Africa je stigla kuci! Perlx hvala ti sto postojis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto vidite ni lopovi nece africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna lepa vest! BRAVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan splet srećnih okolnisti i perlx u pravo vreme na pravo mestu svaka čast, lepa vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Divne vesti! Svaka čast perlx! Mene zove Kornish1 malopre i kaže "Brate jel' pronađena ona Africa? Ja stojim pored nje " i sad videh da jeste... vlajko perlx je daleko od praška malo programiranja ovo-ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravooooooooo!! Nadjeni i TA i AT... bas sam srecan. Jos XT da se nadje pa skroz da se radujemo. Perlx ti si zvezda !! Marence, mislim da ces da je okujes u lance, skroz !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juhuuuuuuuuuuuu burazeru, ne da cu da je vezem, nego kupujem jos jednog psa, cisto da bude u garage. Ljudi umrecu od srece, moja Africka p.... opet kuci! Perlx je apsoloutno zasluzio da mu se debelo oduzim, a ne znam da li ce i to biti dovoljno za srecu koju mi pricinio. divan decko, sreca ovog sveta da jos postoje takvi! Milion ljudi me je zvalo, pitali, pisali na forumu, trazili, gledali, hvala vam svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @marence Jbt za malo tebe da naopadnem danas. ;D ;D ;D Idem na poso nadrkan do bola kad na Terazijama vidim Afriku :o :o E reko sad ce neko da dobije batine > Srecom pozvah Arakisa pa mi rece da si je nasao ;D ;D ;D ;D ;D Stavljaj neki alarm i iznajmi nekog snajperistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12526 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I onda kazu skuterasi ne valjaju. Najbolji momci, maleni motorici i neiskvarena dusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Videh PERLX-a na DDK. Fin, tih, lepo vaspitan. Eee, da je vise takvih... E sad jos da promeni nick-u Proka Pronalazac. Bravo PERLX !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @marence Jbt za malo tebe da naopadnem danas. ;D ;D ;D Idem na poso nadrkan do bola kad na Terazijama vidim Afriku :o :o E reko sad ce neko da dobije batine > Srecom pozvah Arakisa pa mi rece da si je nasao ;D ;D ;D ;D ;D Stavljaj neki alarm i iznajmi nekog snajperistu Jao neka i batine bih podneo sa smeskom koliko sam srecan. E posle bih te vodio na pivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od meeeene! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan eto vidite ni lopovi nece africu izgleda da si u pravu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan eto vidite ni lopovi nece africu izgleda da si u pravu ;D ;D ;D ;D Ajde bre, šta trabunjate.... Afrika je takvo čudo tehnike da ne zna svaki lopov ni da je ukrade kako valja... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6030 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A, kako su je upalili ako nije polomljena brava? Cisto sumnjam da su lopovi bili prefinjeni i "rescesljavali" je.... Razmisli ko je mogao da napravi duplikat kljuca od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Septembar 30, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ha ulepšaste mi dan... skuteraš svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 30, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skidam dakar nalepnicu sa vizira .. Marence, ono vece na uglu Francuske, posle kad sam premotao film sam skapirao da si se verovatno zesce strecnuo kad si video na semaforu od napred afriku sa dakar nalepnicom ;D Ostatak je bio kao u filmu .. U svakom slucaju svaka cast Perlex-u koga sam danas slucajno i upoznao i odlicne vesti koje mi je preneo jedan zajednicki prijatelj .. EDIT => e, da .. i dobrodosao na bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast nalazacu e da nas je vise sa ovakvim ocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ji ti danas opet izgubio trafiku, ili si je namerno parkirao ispred Moskve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan A, kako su je upalili ako nije polomljena brava? Cisto sumnjam da su lopovi bili prefinjeni i "rescesljavali" je.... Razmisli ko je mogao da napravi duplikat kljuca od motora. Bravo Misho. Vidis niko nije razmisljao o tome > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 30, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prle Pre 2god sam ja tako nasao motor do duse apn4,kada sam pozvao gazdu i predao motor policiji nisam dobio ni hvala, sto mi je bilo ponizavajuce, al presao sam preko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 30, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Najveca nagrada je osmeh vlasnika Al i ja sam se strecnuo kada sam je danas video kod moskve, sa sve kacigom pritrcavam da vidim sta se desava i onda vidim lance&katance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Volim srećan kraj. Čestitke pronalazaču! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST!!!!!!! u to ime.... http://www.youtube.com/watch?v=XyVXSqfZodo ZIVELI!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...