Cope 215 Napisano April 29, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prva fascinacija je kad sa motora od 230 kg sednete na motor lakši od 100 kg je neverovatna Napravio sam par km po kraju i još ne mogu da se naviknem na ovolicki motorèiæ. Super ide, super koèi, troši oko 2-2.5L bezolovnog, ne izgleda hrdjavo jer je plave boje i nije poštar :) Ide dinar kad se zaleti, na 60-70 sa mojom kilažom od 69kg gotovo da se ne oseæa optereæenje. Variomat je takodje genijalna stvar koja pruža višak slobodnog vremena i slobodnih ruku i nogu u toku vožnje Pao mrak pa nisam mogao da ga slikam. Biæe u sledeæoj emisiji.. ps. Kad vididte da vas je obišao plavi liberty sa KG tablicama, znajte da sam to bio ja :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 29, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa vec smo se uzivo iscestitali ali evo jos jednom - CESTITAM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Liberty, kul. Cope je krenuo stopama Nelsona Mandele... Africa, Liberty! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Liberty' date=' kul. Cope je krenuo stopama Nelsona Mandele... Africa, Liberty! najzli[/quote'] Sad jos fali da ga strpaju u corku na pustom ostrvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan cestitam :!: , sad nemoj da se zalis na produktivnost na poslu, ranije je moglo da se razmotri to da si opterecen s tim da neko dira afriku dok se radi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2735 Napisano April 29, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan skutercic je extra stvar ! Nek ti je sa srecom da se lepo navozas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Variomat je takodje genijalna stvar Ko bi rekao da cu od tebe ovako nesto da cujem :shock: :shock: :shock: Samo napred! Skuter je majka za beogradske guzve... jos taj ima velike tockove... super!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan zum vrum, vidi me kako sam okretan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...